От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 156
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • софия
Благодаря много, свързах се с къстъмър съпорт и сложиха ггбг номера, както явно е трябвало да бъде. Нещо не съм преценила как стават нещата, заблудих се нещо.
А какво е това big yellow storage, в сайта им не пишеше такова нещо към адреса или не съм видяла
Хммм, явно седи от предишния адрес Laughing Благодаря. Отивам да го махна.
Дори и с него не е имало проблем. Не съм спирала да поръчвам.

# 586
И последен въпрос - в ггбг съм посочила да ми доставят пратката в Еконт офис това изисква ли допълнителни такси за доставка? По-оферта е да си ги взема от офис на ггбг ли?

# 587
И последен въпрос - в ггбг съм посочила да ми доставят пратката в Еконт офис това изисква ли допълнителни такси за доставка? По-оферта е да си ги взема от офис на ггбг ли?
Еконта си се плаща отделно на Еконт.
Доставката до ГГБГ си е по тарифата на ГГБГ до техния офис.
Ако не искаш да плащаш друго - трябва от тях да си го вземеш нещото.
Това важи за всички подобни.

# 588
  • софия
Най-оферта е да вземеш от офис - не плащаш вътрешен куриер, или да ползваш тяхна доставка. Зависи дали ти е удобен адресът на офиса. Аз съм доволна от тяхната доставка и в началото това беше едно от нещата, заради които ги избрах.
Скрит текст:
https://www.ggbg.bg/pages/zones
Начинът на получаване на пратката в България може да се променя. Ако пратката е на път, заявката за промяна се обработва след пристигане на курса в България. Ако праката е пристигнала, се преразпределя към избрания нов начин на получаване на следващия работен ден.
Първата смяна на начин на получаване на отделна пратка е безплатен, всеки следващ е 2 лв.

# 589
  • Велико Търново
Длъжна съм да кажа, че днес си получих пратката от Доставки Англия. Явно им куца комуникацията и дано направят нещо по въпроса. Simple Smile

# 590
  • Варна
Тук сте по-активни, затова питам - някъчой да има проблем с Габиели с курс от Германия?
Имам 2 пратки пристигнали в България миналия месец на 10 и 17 дек и все още седят в склад Пловдив.
Досега такова нещо не ми се беше случвало.
Курсовете са 447 и 448.

С два курса (май същите, които и ти си посочила) имах подобен проблем - пише, че пратката стои в Пловдив (ПРИСТИГНАЛА В ПЛОВДИВ - ЦЕНТРАЛЕН), а аз я бях получила с номера на друга пратка, срещу която пък стоеше, че не е получена. С разговори и уточняване по телефона и на място се оказа, че и в двата случая пратките ми са си тук, но не е отбелязано, че са във Варна и се е получила някакво объркване. Получих си нещата Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 09:26 от chockolina

# 591
Благодаря.
Аз им писах и много бързо отговориха, че реално пратките са в София. Явно в предколедното лудница, някой е изпуснал да ги отбележи.

# 592
Някой получил ли е съобщени за пристигнала пратка с GGBG от Англия с курс 946?

# 593
Някой получил ли е съобщени за пристигнала пратка с GGBG от Англия с курс 946?
Аз не съм. Пише, че е на път.

# 594
Някой има ли актуална информация за курс 946 на GGBG от Англия? На страницата им във фейсбук пише, че поради лошото време ще се забави доставката. Моята все още си стои със статус на път, а тази от следващия им курс все още пише, че е в склад в Лондон. Ако някой знае нещо повече ще се радвам да напише

# 595
  • София
FBID, да те успокоя - курс 946 на GGBG е пристигнал и са започнали раздаване Smiley

# 596
FBID, да те успокоя - курс 946 на GGBG е пристигнал и са започнали раздаване Smiley
Благодаря!
А случайно да знаете кога започват изпращане с Еконт? Колко дни отнема? За първи път поръчвам с ggbg и искам да знам кога горе-долу да очаквам.

# 597
  • София
Не мога да отговоря на тези въпроси. На мен също ми беше първа поръчка с GGBG, но поръчах с тяхна доставка до домашния ми адрес и ми донесоха пратката днес на обяд.

# 598
Е значи и аз ще чакам в скоро време 🙂

# 599
  • Варна
До ден-два би трябвало да я пратят. Не на всички клиенти успяват да им изпратят пратките в един един ден. А като се има предвид, че около Коледа май беше последният им курс, предполагам, че доста пратки са се натрупали. Само веднъж ми се е случвало да тръгне в неделя от Англия и в събота да си я получа по Еконт. Обикновено понеделник-вторник съм си ги получавала, но сега може и до сряда-четвъртък да почакам.

Общи условия

Активация на акаунт