От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 130
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Някой поръчвал ли е от сайта на Victoria's Secret s GGBG? Въвеждам им адреса и като въведа пощенски код ми дава да избера от няколко адреса. На Unit 8 Optima Park е ми излиза Mobile bar Hire. Това GGBG ли е и ако не как да им въведа адреса. От 1 час се мъча..

# 601
  • София
Не съм поръчвала, но огледай, някъде да не е отбелязано, че поръчваш до точка за получаване, а не до адрес.

# 602
Някой знае ли курс #951/16.01.2022 от Англия (GGBG)  кога се очаква да пристигне?

# 603
# 604
Аз да си кажа за драмите с Victoria's Secret - все пак нищо не успях да направя с адреса на ГГБГ, писах им мейл и вече 24 часа нямам никакъв отговор.

Реших да направя поръчка с Доставка Англия, техният адрес си излезе без проблем. Вече дори са получили пратката и са я отбелязали в системата. Сега остава и да пристигне и да ми хареса Grinning

# 605
  • пустинята Гоби
Някой знае ли курс #951/16.01.2022 от Англия (GGBG)  кога се очаква да пристигне?
Днес или утре. Теоретично.

# 606
Миналата седмица не дойде, айде да видим тази ще имам ли късмет Simple Smile

EDIT: Обаждах се, казаха, че сега го разтоварват.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 11:20 от amdstar

# 607
Колко време отнема на ггбг един курс до България и колко често ги имат. Искам да си поръчам едни неща и искам да знам кога горе долу ще дойдат.

# 608
Елфичка Преди нова година курса тръгваше всяка седмица в неделя и пристигаше в София сряда-четвъртък. До сега след нова година са имали два курса и имат забавяне, което не е много голямо и вместо в четвъртък пристигат в понеделник в офиса им в София

# 609
Силно съм разочарована от shopper.bg, за пратка получена при тях на 05.01 изобщо не могат да ми кажат кога ще дойде в България. Пристигнаха два курса тяхни от тогава насам, но там я няма. А кога...? Никой не знае.
Просто страхотно!

# 610
За пръв път се включвам с въпрос до варненци. Колебая се за Доставки от Англия, но техният офис е извън града буквално. Адресът на шопер.бг във Варна /някакъв магазин Здраве/ актуален ли е? Сайтовете и на двете фирми са допотопни, все едно са правени преди 10 г. и са изоставени.

# 611
Здравейте, пристигна ми пратка с Доставки от Англия и исках да ми я пренасочат по куриер до моят град. Сега тя е доставена по Еконт, но не ми я дават понеже Доставки от Англия по-конкретно тяхната фирма Ти Джи Енерджи имала задължения за хиляди левове към Еконт. Има ли някой като мен с пратка която не искат да му освободят. Много неприятна ситуация в която ние сме трета страна в спора между тях и сме потърпевши.

# 612
Глупости! Ако имат задължения към Еконт, то най-вероятно въобще нямаше да бъде приета тази пратка.
А тя дори е доставена! Учудвам се колко лековерни са хората в днешното уж "информационно" време, в което живеем!

# 613
И аз това ги питах в Еконт след като имат задължения Ти Джи Енерджи защо приемат пратките от тях и поемат отговорност с доставката. Свързах се и с Доставка Англия като ме увериха че имало такъв проблем от около седмица в действителност с Еконт и се очаква до днес да е разрешен.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 10:57 от mitkogdzzz

# 614
Ужас. Дано наистина до седмица се реши!

Общи условия

Активация на акаунт