От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 024
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
Това е доста некоректно и от двете страни. ДА знаят, че имат да дават, Еконт също и приемайки от тях пратки, въвличат трета страна да ги натиска.

# 616
  • пустинята Гоби
Меко казано некоректно от страна на Еконт. Интересно как са задлъжняли ДА? Освен да имат много изпратени и невзети пратки, друго не ми хрумва.

# 617
  • софия
Изпратените и невзети пратки след определено време се връщат на изпращача и той трябва да си ги вземе. Еконт няма вина за некоректни клиенти на фирми. И двете страни се надлъгват.

# 618
  • пустинята Гоби
Факт е че Еконт нямат вина, но и ДА нямат и е супер некоректно, ако от това са се натрупали задълженията.

# 619
Меко казано некоректно от страна на Еконт. Интересно как са задлъжняли ДА? Освен да имат много изпратени и невзети пратки, друго не ми хрумва.
Имат като фирма отложено плащане, но не са си погасявали ф-рите.. Ей така Simple Smile Между техните "офиси" ако ги разпращат с Еконт, а не плащат после - и няколко месеца така... и се натрупват.

От как ги ползвах преди години инцидентно, те са ми най-станната фирма в бранша. И се радвам, че не продължих де - щото със сигурност ще има Емпреса-екшън по някое време...

# 620
  • пустинята Гоби
Така става, да. Аз не бих ги ползвала, защото съм ходила в офиса им да правя услуга на сестра ми, вземайки й багаж. Е няма такъв лисичарник и друг път съм го писала, а куфара й беше залят с нещо.

# 621
  • Бургас
Ох пак се почна старата песен на нов глас!!!!!!https://cargobee.bg/Преустановяват временно работа.

# 622
Има развитие с блокираната ми пратка на Доставка Англия и тяхната фирма Ти Джи Енерджи. Разплатили са се с Еконт, и днес след обяд като отидох в офиса си получих пратката. Радвам се че се оказаха коректни.

# 623
След нова година е затегнат още повече контрола при износ/внос от ОК, не очаквайте транспорта да върви по мед и масло на недекларирани стоки и се радвайте ако има какъвто и да е било вариант.

# 624
Габиели дали доставят от Англия и плаща ли се ДДС?
Доколкото разбирам ggbg доставят за 5лв/кг без да се плаща ДДС?

# 625
  • София
Не. Габиели доставят само личен багаж от Англия.

# 626
  • Варна
Габиели дали доставят от Англия и плаща ли се ДДС?
Доколкото разбирам ggbg доставят за 5лв/кг без да се плаща ДДС?

Не знам дали тук е ставало дума последните дни, но аз получих мейл,  че вече приемат пратки в Ирландия.

# 627
Моля, ако някой има информация или си е взел вече пратка от GGBG, курс #953
23.01.2022 (UK21) да пише, защото по телефона не мога да се свържа да питам след обед ще раздават ли.

# 628
  • Пловдив
Пратка от курс #953 пътува за Пловдив, което ще рече, че би трябвало да са обработени за взимане.

# 629
Пратка от курс #953 пътува за Пловдив, което ще рече, че би трябвало да са обработени за взимане.
Вярно ли?! Аз имам три пратки и ми стои На път...

Общи условия

Активация на акаунт