От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 024
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Може този път да са обработили първо тези за провинцията, защото в повечето случаи ги бавят чак за след понеделник.
По-скоро не отразяват своевременно промяната на статуса. Случайно погледнах одеве, че моята е “изпратена”.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 15:40 от AlexaS

# 631
И аз съм от провинцията, но моята също все още е със статус "На път"

# 632
Моята също е "на път".

# 633
Моята пратка от GGBG вече е с променен статус - В централен офис в София е. Сега проверих и вече е изпратена към мен. Утре ще я получа. Този път много бързо са успели да ги обработят и изпратят

# 634
  • гр. София
Някой с получена пратка от днес при ггбг ук, още да не е качена?

# 635
Ох пак се почна старата песен на нов глас!!!!!!https://cargobee.bg/Преустановяват временно работа.
Днес за пореден път никой не отговаря на телефона - в сряда успях да се свържа е ме увериха, че до 2 дни ще си вземем пратките в Бургас. Нищо не споменаха за това преустановяване.  Имам пратки отпреди НГ

# 636
Някой с получена пратка от днес при ггбг ук, още да не е качена?

Две пратки са получили и почти веднага ги отразиха на сайта им.

Нещо, за което се замислих - и на двете пратки на кашона пише, че са по 0.500 кг, измерени от куриер - Hermes, а ГГБГ са измерили едната 0.700, другата 0.800 кг. Правило ли ви е впечатление да повишават теглото на пратките? Аз очаквам още 3-4 пратки и така по 200-300 грама си отидоха още 5-10 лв допълнително.

# 637
Мерете ги! На мен така ми бяха надписали 50 гр и за тях ми взеха пълна такса както е по условие. Тогава много бързах, но не беше коректно меренето. Друга дама писа, че на място ги карала да мерят и да преизчисляват. Ако имате съмнения мерете там, даже на място бих се върнала с пакета ако у дома покаже друго...
Но пък съм имала и случай с грешни килограми на куриерския етикет.

# 638
Аз ги получавам с Еконт, но тези 2 пратки със сигурност ще ги премеря като ги взема вкъщи..

# 639
Добре, Еконт е още една референция в претеглянето на точните кг.  Искам да попитам следното - кой куриер е по-изгоден - Еконт или Спиди.  Напр. ако се регистрирам в ДА мога ли да насоча с Еконт или Спиди да ги доставят довкъщи и кой е за предпочитане?

# 640
Спиди са по-евтини, Еконт са по-надеждни.

# 641
ДА доставят само с еконт.

# 642
Ясно, благодаря!

# 643
Доста съм доволна от първата си поръчка с ггбг. Малко по-бавно си получих пратката, отколкото очаквах, но поне я получих, хаха. Simple Smile
Доста пара дадох за доставка, де. Към 30лв за 5 книги, като мина и през Еконт накрая, не знам дали е нормално.

# 644
Книгите най-много тежат.
Миналия месец ми дойде 300 долара превоза от щатите. Пак за 5 книжки. Ама като ти трябват и плащаш.

Общи условия

Активация на акаунт