Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 79

• 41 168
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Lady, стискам палци! Ще чакаме съвсем скоро да се пахваляш!!! 🥰Иначе не съм при Шефкетова, ходих няколко пъти, но нещо не си допаднахме. Започнахме процедурата в клиниката на др Владимиров. Дано сме постъпили правилно и да ни е на късмет. ❤️❤️❤️

# 496
Здравейте , днеска беше моя преглед. За първи път ми е и съм много притеснена. Сега съм на Гонал 250 и в петък на преглед. Само че не знам трябва ли спазвам и някаква диета или да ограничавам нещо. Лекаря нищо не ми каза.

# 497
Здравейте , днеска беше моя преглед. За първи път ми е и съм много притеснена. Сега съм на Гонал 250 и в петък на преглед. Само че не знам трябва ли спазвам и някаква диета или да ограничавам нещо. Лекаря нищо не ми каза.
Здравейте! Аз по принцип намалявам въглехидратите и изключвам захарта напълно. Изключвам и всички пакетирани храни. Това е все пак много индивидуално.

# 498
Момичета, имаме следния казус. Съпруга ми до вчера беше болнични, има възможност пак да му го продължат. По принцип е за болки в кръста, не е нещо вирусно. А ние сме на само финансиран опит, това по някакъв начин проблем ли ще е, за опита, за клиниката, за болничните, ако си го продължи? Дано не звучи много глупаво, знам че при жената има особености, но за партньора?

# 499
  • до най-прекрасния мъж
Няма проблем, важното е да не е нещо вирусно. Аз бях по време на цялата стимулация в болничен след лапароскопия. Изтече ми точно в деня преди пункцията. От деня на пункцията ми издадоха нов за 30 дни. За мъжа няма проблем, щом е за болки в кръста. И ние бяхме самофинансиран опит.

# 500
Ох, благодаря ти за бързият  отговор Blue. Angel, само ако знаеш как ме успокои. Направо за всяко нещо се напрягам страшно много😘

# 501
Здравейте 😊 Връщам се от преглед-ден 8ми от началото на стимулацията и вече имам голеееми фоликули и в двата яйчника. Сложиха ми 2 ампули Менопур и 1 Цетротид, утре рано пак на преглед. Вече съм на финала 🍀🍀🍀 Каза ми да започна и протеин. Аз по принцип съм с уголемени яйчници, а сега с толкова много фоликули ми е трудно да сядам и да ставам 😄 Дано да има качествени яйчица в тях. Аз сега отивам на работа...чак до 21ч на крак 😔 Аз след пункцията трябва да искам болничен от ЛЛ. В моята клиника не дават, а с моята работа нямам как да работя. Все пак ще се пробвам с допълнителния платен отпуск. За сега съм само 4ри часа назад. Трябва да реша кога ще ги отработя...

# 502
Здравейте,
И на мен днес ще ми слагат Цетротид, но да попитам защо се слага. Аз за сега съм на Гонал от 300 ми го прпмениха на 350.

Здравейте 😊 Връщам се от преглед-ден 8ми от началото на стимулацията и вече имам голеееми фоликули и в двата яйчника. Сложиха ми 2 ампули Менопур и 1 Цетротид, утре рано пак на преглед. Вече съм на финала 🍀🍀🍀 Каза ми да започна и протеин. Аз по принцип съм с уголемени яйчници, а сега с толкова много фоликули ми е трудно да сядам и да ставам 😄 Дано да има качествени яйчица в тях. Аз сега отивам на работа...чак до 21ч на крак 😔 Аз след пункцията трябва да искам болничен от ЛЛ. В моята клиника не дават, а с моята работа нямам как да работя. Все пак ще се пробвам с допълнителния платен отпуск. За сега съм само 4ри часа назад. Трябва да реша кога ще ги отработя...

# 503
За да не настъпи овулация преждевременно и да заминат фоликулите.
Здравейте,
И на мен днес ще ми слагат Цетротид, но да попитам защо се слага. Аз за сега съм на Гонал от 300 ми го прпмениха на 350.

# 504
Здравейте момичета, на братовчедка ми са изписали Оргалутран и Меногон / Менопур в чужбина. Цената там обаче е много висока. Може ли някой да ме ориентира от къде може да се закупи, каква рецепта е нужна и каква е процедурата. В онлайн аптеките не са налични.

Благодаря ви много предварително!

# 505
Здрасти,

Пробвай в темата за Клиники в Истанбул, ако има някой в Турция, може да съдейства Simple Smile За БГ нямам никаква идея, но може би в аптеките на Надежда и Щерев 🤔

Здравейте момичета, на братовчедка ми са изписали Оргалутран и Меногон / Менопур в чужбина. Цената там обаче е много висока. Може ли някой да ме ориентира от къде може да се закупи, каква рецепта е нужна и каква е процедурата. В онлайн аптеките не са налични.

# 506
Butterfly_Lilly благодаря много за бързия отговор, не преполагах че ще е трудно да се намерят във аптечната мрежа.
Питах на няколко места, но ме изгледаха като извънземно Simple Smile Ще пробвам и в Надежда и Щерев.

# 507
Здравейте, момичета. Заради проблем с качеството на яйцеклетките и два неуспешни опита, за третия искат използването на ембриоскоп. Дали има някоя дама, при която са използвали тази допълнителна техника и съответно какъв е бил ефекта?

# 508
Здрасти!
Не съм сигурна дали ще успееш да ги вземеш без рецепта. Аз си купувам от аптеката до клиниката на Владимиров всички необходими лекарства за инвитрото. Винаги е имало в наличност от всичко, което ми е било необходимо, но винаги са ми искали рецептата от клиниката, за да ми ги дадат,а и съм пациент на клиника. Обикновено рецептите са строго индивидуални за човека, който ги ползва. На мен ми искат години и егн също като ги взимам.  Предполагам, че е понеже съм им в регистъра. Иначе би трябвало да ги има в аптеките, които са до  инвитро клиники и работят с тях.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 12:15 от Nirvana08

# 509
Здравейте, момичета. Заради проблем с качеството на яйцеклетките и два неуспешни опита, за третия искат използването на ембриоскоп. Дали има някоя дама, при която са използвали тази допълнителна техника и съответно какъв е бил ефекта?

Ние избрахме ембриоскопа още при първия ни опит и засега мога да кажа, че е успешен (малко предпазливо, защото още не съм ходила на преглед).

Общи условия

Активация на акаунт