Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 79

• 40 404
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, момичета! Първо искам да пожелая на всички вас успешна процедура и без проблемна бременност! Heart
Има ли някоя мама, която да е стартирала процедура и в същото време да кърми??? Дали ще е проблем?
Миналата година имаме едно успешно ин витро и искаме живот и здраве догодина да направим второ, но не искам да спирам да кърмя. Питах чичо Гугъл, но нищо не намерих.

# 601
Здравейте, момичета! Първо искам да пожелая на всички вас успешна процедура и без проблемна бременност! Heart
Има ли някоя мама, която да е стартирала процедура и в същото време да кърми??? Дали ще е проблем?
Миналата година имаме едно успешно ин витро и искаме живот и здраве догодина да направим второ, но не искам да спирам да кърмя. Питах чичо Гугъл, но нищо не намерих.
Аз бях така, но доктора ме посъветва да като приключа с кърменето и да изчакам 2 месеца, както и да имам 3 редовни месечни цикъла. Чак тогава на преглед. Маслкия се отби сам на 10 месеца. Сега съм в подготовка за ЗЕТ, защото имаме замразени. Според мен трябва да си спряла с кърменето, защото все пак ще има някакви лекарства които ще приемаш. Освен ако не си решила на ЕЦ да правиш. Посъветвай се с репродуктивния си лекар все пак.
И да се сопулня. Аз си бях пуснала хормони, защото качих 5 кила докато кърмих... та всичко ми се беше омешало. С тези изследвания нямаше как да правя ин витео пак, така че предполагам докато кърмиш едва ли ще си с перфектни хормони.

# 602
Здравейте, борбени дами! ❤️
Днес ми предстои трансфер и се чудя болничен с каква диагноза да ми даде ЛЛ...12 дни ще е болничния, но не знам какво точно да пише-хроничен синузит, радикулит, плексит, навехната китка..знам, че не трябва да е за ОВИ.

# 603
Днес ми предстои трансфер и се чудя болничен с каква диагноза да ми даде ЛЛ...12 дни ще е болничния, но не знам какво точно да пише-хроничен синузит, радикулит, плексит, навехната китка..знам, че не трябва да е за ОВИ.
Кактусче, стискам палци всичко да мине наред. Навехната китка звучи чудесно (: според мен е най-далеч от всякакви болести. Но ЛЛ ще ти даде съвет според мен също.

# 604
Кактусче , знаеш, че палците не съм ги пуснала. След седмица да видиш хубаво чхг, а след 8 месеца да е в прегръдките ти един (може и два) пухкав бебок. За диагнозата , освен китката, плексит и радикулит същото вършат работа.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 15:08 от iren11

# 605
Успех, мила! Стискам ти палци! Heart

# 606
Кактусче, много стиснати палци днес. Да се закрепят тези ембриончета и да се гушкате на пролет/лято. Heart
И аз мисля, че на болничния трябва да са някакви болки в кръста или нещо, което да не е обвързано с вирусна инфекция.

# 607
Кактусче не съм пускала палчетата, нека това бъде вашият успешен опит с пухкав финал 🥰! Много, много успех 🍀!
Sunflower92 честито, много се радвам за теб, пожелавам ти и двете бобчета да са се за хванали и всичко да бъде наред до финал 🍼! 🤗
Shantii много стиснати палци!
Успех на всички! 🍀

# 608
Кактусче, хайде 2 броя за героя след седмица да покаже кръвният! Стискам палци, бъди спокойна и пълна с вяра! Сега е твоят момент на угаждане, почивка, готини филмчета и вкусна храна! Късмет 🍀

# 609
Късмет Какти Hug

# 610
Изключително много ви благодаря, мили момичета!!! 😍 Толкова окуражаващо ми подействаха думите ви 🥰🥰🥰
В момента си лежа все още в болницата. Всичко мина много добре + една голяяяяма изненада. Вече съм легнала на магарето, инструментите в мен и репрото ми казва, сега ще върнем ТРИ, а другите ТРИ ще ги изчакаме до 5ти ден за замразяване. И аз една така гледам тъпо.... WTF... Ъъъ, как така 6!?! Нали бяха 3 и едно под въпрос? Той вчера е пропуснал да ми каже, че всъщност вече имаме 6 😂 Всичките 6 са хубави, като каза, че връщаме 3те най-хубави от хубавите. Аз толкова много се зарадвах, но и бях в шок, защото си помислих.... Ами, ако това не са моите бебета 😂😂😂 Преди половин час си видях епикризата и се успокоих 😄 Тааа, сега имам цели три ембриончета в коремчето и кръвен тест за 28ми ❤️❤️❤️
Пожелавам успех на всяка една от вас, от цялото ми сърцеее!!! ❤️🍀❤️
Дано скоро да ходим в отчетени! 😘😘😘

# 611
Мале, кактусчееее, направо стискам палци да се държат здраво и трите, ще е голяма емоция. Heart Simple Smile

# 612
Браво кактусче, стискаме палци и чакаме голямата изненада. ❤️❤️❤️

# 613
Благодаря ви, момичета! ❤️❤️❤️
Стискам палци и при вас всичко да върви по мед и масло 🍀🍀🍀

# 614
Кактусче, много палци стискам и аз, дай Боже да се захванат и 3те и да си имате голям купон вкъщи.
При нас пък едното, което беше останало, не успя да преживее 2ри ден и сега сме пак на старта. Ще пускаме наново към фонда и така. Но момичета вече мина седмица от пункцията, а моят стомах е още подут, доктора каза че трябва да отшуми, но... Не знам да се притеснявам ли, като се завъртя по рязко и все едно вода имам вътре и мускулно някак ме боли. Късмет желая на всички и дано догодина вече сме в друга тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт