Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 79

• 40 342
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Shantii, пак ще напиша, че това, което казваш не е нормално. Подходила си твърде наивно, като си повярвала на тезите на тези ,,доктори,, и да в кавички. Съжалявам всички момичета, на които им се е наложило да минат през това. Не може да ме убедиш, че някой некадърник (без извинение) подлага жените на подобно нещо и се оправдава с тази глупост, че всеки организъм понасял различно. Толкова жени познавам, от клиниката, в която бях, и с много и с малко фоликули, такова чудо не е било. Благодаря всеки ден на Господ, че ме срещна с правилната болница, лекари, ембриолози, генетици.

# 676
Shantii, пак ще напиша, че това, което казваш не е нормално. Подходила си твърде наивно, като си повярвала на тезите на тези ,,доктори,, и да в кавички. Съжалявам всички момичета, на които им се е наложило да минат през това. Не може да ме убедиш, че някой некадърник (без извинение) подлага жените на подобно нещо и се оправдава с тази глупост, че всеки организъм понасял различно. Толкова жени познавам, от клиниката, в която бях, и с много и с малко фоликули, такова чудо не е било. Благодаря всеки ден на Господ, че ме срещна с правилната болница, лекари, ембриолози, генетици.

Димитрова, при липсата на желание за чуваемост и приемане на различна гледна точка, и при наличие на краен субективизъм и склонност към квалифициране на хора, думи, лекари, считам, че е излишен този диалог.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 20:41 от Shantii

# 677

Димитрова, при липсата на желание за чуваемост и приемане на различна гледна точка, и при наличие на краен субективизъм и склонност към квалифициране на хора, думи, лекари, считам, че е излишен този диалог.
Да, наистина е излишен. Желая успех на всички, на които им се налага да минат по този път и все пак хубави да се осведомят преди започване на процедурите.

# 678
Момичета, има ли някоя, която е правила физиотерапия преди инвитро? Ако да, ще помоля да каже къде и какви са били процедурите.

# 679
Здравейте момичета. Започнах стимулация с гонал по 150 сутрин . Днес 4 ден ми добавиха и мериоферт 75 сутрин. На протокола доктора пишеше два фоликула по 11 мн и няколко на които не описа размерите. Притесняват ме кръвните изследвания . Нз дали не са ниски

# 680
  • Пловдив
ilsan_89, сега видях на 4ти ден какви са ми били изследванията, на същото място.ЛХ ми е било 2 и нещо, на следващия ден ми включиха Цетротид, за да го бута и да не стане преждевременна овулация.Бях само на Гонал 150, не съм имала Мериоферт.Вероятно и други ще нараснат, още си в началото.Естрадиола ми е бил 150.Едвам го докарах до 860 🙄 , 4 качествени Я извади. 🤷‍♀️ Нищо не стана де.
Не се притеснявай, още е рано, на следващия преглед ще е различно.🍀

# 681
Добро утро, прекрасни!!! ☺️Стиснете по едно палче за мен. Днес ми е пункцията, малко съм се сдухала, но важен е резултата. ❤️❤️❤️

# 682
Успех, funn, заспивай, дано мине леко и дай най-доброто от себе си 🤗🤗🤗

# 683
Funn, много стиснати палци и от мен за добра реколта! Hug

# 684
Успех Funn стискам палци на теб и всички които са процедура Heart
Без да коментирам много искам само да направя една вметна, който може ще ме разбере. Надявам се новите момичета да са от тях.
Когато почнеш такава процедура е защото имаш нужда и мечта, с която си непосилен да се справиш сам. Сигурна съм, че всяко семейство проучва, чете и пита преди да започне. Иска ми се да не се изказваме толкова крайно за български, турски, немски или каквито и да е било специалисти. Аз писах доста време в тази тема, имам успешен опит и в момента си чакам ЗЕТ. Всички имаме познати доволни от едно място и недоволни от друго. Имах и прекрасна бременност и супер бързо, лесно и не чак толкова болезнено раждане. Като започнете да давате такива крайни заключения притеснявате жени които СА започнали, а това е един допълнителен стрес за тях. Темата е в помощ.
Само толкова от мен. Чета ви и се вълнувам с вас, не пиша ден по ден, защото всичко върви леко за сега, остава ми малко до трансфер и се надявам всичко да върви по план.
Трия и пиша от снощи, но в крайна сметка реших да го постна. Извинявайте, не искам да влизам в спорове.

# 685
Funn, силно стиснати палци и от мен 🍀🤞🍀

# 686
Добро утро, прекрасни!!! ☺️Стиснете по едно палче за мен. Днес ми е пункцията, малко съм се сдухала, но важен е резултата. ❤️❤️❤️
Успех. Силно стиснати палци и от мен!

# 687
Е момичета, опита ни приключи. Нито една яйцеклетка не става, останала е само една и доктора каза, че е с лошо качество. Така че всичко свърши за сега. Нямам обяснение защо стана така, каква е причината... В момента не мога да се осъзная... 😭😭😭😭

# 688
Е момичета, опита ни приключи. Нито една яйцеклетка не става, останала е само една и доктора каза, че е с лошо качество. Така че всичко свърши за сега. Нямам обяснение защо стана така, каква е причината... В момента не мога да се осъзная... 😭😭😭😭
Много съжалявам за този развой 😔❤️❤️❤️ Иначе трябва да са ти казали колко фоликула си имала, колко милиметра и т.н. Може да е от самите лекарства. Имаш ли ИР, колко ти е АМХ, години? Голямо гууууш ❤️❤️❤️ Вярвам, че следващият опит ще е с много и качествени яйчица!!! 🍀🤞🍀

# 689
Funn, голямо гуш HugСпоред мен в случая нещо се е объркало - неправилно таймиране, неподходяща стимулация. Колко фоликула и с какво размери имаше при последния преглед? Често първият опит си е тестов, да се види как реагираш на стимулации, но на всяка цена трябва да изкоментирате с лекаря какво бихте направили по-различно при следващ опит. Може би дълъг протокол също би бил вариант за по-добър контрол над процеса.

Общи условия

Активация на акаунт