Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно - 30

• 95 780
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
# 166

на бензиностанция

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 12:05 от NOVA NADEJDA

# 167
Намазах се със слънцезащитен крем, но се страхувам да не изгоря, защото има много ненамазани...

# 168

Всяка жена трябва да има малка черна рокля в гардероба си. Имам черна рокля. И ми е малка.

# 169
# 170
# 171
Старо, но като стана въпрос за лелите...

"Стоя си вчера до колата и пуша. Минава някакъв младеж и вика: "Лелче, да имаш една цигара?". Липсата на вежливо обръщение много ме издразни, пък и той с една явна насмешка пита. Аз обаче, спокойна като сфинкс, му подавам мълчаливо цигара. Взима я и пита за запалка - подавам му и нея. А той, връщайки ми я, подхвърля с тая ехидничка усмивка: "То сигурно и дъвка имаш?". Спокойно бъркам в чантата, вадя един "Орбит" на около 100 години, той си взима и от него, и докато го прибирам обратно, му казвам: "Всъщност, момче, аз съм фея, пък виж ти колко глупаво използва и трите си желания!"
ТАЯ ФИЗИОНОМИЯ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ВИДИ!
"А, така, викам си, пикльо лелин, ще ми говориш на "ти"...

# 172
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 173
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
От една страна всичко е наред, но аз съм от другата...

В търсене на нормален мъж, практиката показва, че е по-лесно да откриеш нефт...

Статистиката показва, че на всеки мъж над 85 г. се падат 7 жени. Твърде хубаво, но твърде късно!

Няма логика заплатите в парламента да са по-високи, отколкото в останалите театри.

Реших да отида където ми видят очите и пак се оказах пред хладилника.

# 174
Китаец продаде душата си на дявола и само след един месец... тя се развали.

# 175
# 176
Някъде в Сибир. Люта зима. В забутано селце мамашата влиза в стаята, изтупва снега от ботушите и започва да сваля кожуха.
Мъжът й лежи върху печката, чете някакъв алманах и замислено казва:
- Дуня, виж какво пише тук: "От всички същества от женски пол, само жената има способността да изпита оргазъм."
Дуня( игриво):
- А ти, ще провериш ли?
Нашият се почесва по главата, слиза, обува ботушите, мята ватенката и излиза.
След час се връща.
- Начи, не знам... Кравата и кобилата ама хич нищо не изпитаха, обаче свинята така грухтя и квича, че изпитвам сериозни съмнения...

# 177
  • тук, на мястото си

# 178
Начално училище. Учителката иска да обясни концепцията за безкрайност и пита учениците кое е най-голямото число. Пълна тишина, само малкият Петърчо вдига уверено ръка и отговаря с блясък в очите:
- 4237 !
Учителката, усмихвайки се:
- Добре де, а 4238 не е ли по-голямо?
Петърчо, пораженчески:
- По дяволите, а бях толкова близо.

P.S. Прочетох го във в. Стършел.

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 14:28 от James42

# 179

Общи условия

Активация на акаунт