Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно - 30

• 95 974
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • тук, на мястото си
Принцът влиза в италиански ресторант и чете менюто:
- Варени жаби, печени жаби, пържени жаби, панирани жаби....и с въздишка допълва:
- Виж какво правят хората с жабите, а аз глупакът, се ожених.

# 616

А бе срам не срам, ще питам: последно учих математика преди 20 г. Как се намира обиколка на междубедрен триъгълник?

Мъж се върнал от плаване, влязъл в къщи и що да види – бебе.
- А бе, жена, какво е това бебе? Мен ме няма 12 месеца, пък ти – бебе?!
- Ти к'ъв си бе? – рекла жена му.
- Ми, к'ъв - моряк! – казал мъжът.
- Ми, като си моряк, к'во са прайш на математик?

Математик към жена си:
- Скъпа, каква си ми компактна!
- Малка и нежна?
- Не, ограничена и затворена...

# 617
Крал Артур бил пленен в една битка и враговете му казали:
- Има само един начин да избегнеш смъртта, която те очаква. Трябва да отговориш на един въпрос. Но той е изключително труден. За сметка на това ще имаш цяла година да намериш отговора. Сега ще те пуснем, а ти ни дай своята рицарска дума, че ако не откриеш отговора, ще се върнеш, за да бъдеш посечен.
И така, въпросът е:
Какво най-много искат жените?
Върнал се крал Артур в своето кралство, разпитал всички жени там, но никоя не успяла да му даде смислен отговор.
Вече се бил отчаял, когато един старец го посъветвал:
- Иди в старата гора, потърси вещицата, която живее там. Тя знае отговора, но и цената, която ще поиска, е изключително висока.
Крал Артур отишъл при вещицата и тя му казала:
- Да, зная отговора, но ако искаш и ти да го научиш, ще трябва да се ожениш за мен.
Погледнал Артур ужасната вещица, гърбава, мръсна, дрипава и само с един зъб в устата и рекъл:
- Не, по-добре да умра.
Но всички рицари от кръглата маса го замолили да се съгласи, защото иначе кралството ще загине.
Отстъпил крал Артур на молбите, съгласил се и вещицата му открила отговора:
- Жените - казала му тя - най-много от всичко искат сами да управляват живота си и да не им се пречи на свободата.
Това бил верният отговор и Артур спасил живота си, но трябвало да плати ужасната цена. На сватбата редом с блестящия рицар се мъдрела вещицата, която воняла нетърпимо, оригвала се и лапала с ръце от изисканите блюда. Но кралят бил истински рицар и нито веднъж не показал, че това му е неприятно. Настъпила първата брачна нощ, но когато Артур влязъл в спалнята, неочаквано видял в леглото прекрасна млада девойка, а от вещицата нямало и следа.
- Какво става тук? - попитал Артур, а девойката отговорила:
- Задето се ожени за мен и ме търпя на сватбата, ще ти направя подарък - половината денонощие ще бъда вещица, а половината - девойка.
Остава ти да избереш кога да съм вещица - през деня или през нощта?
Замислил се Артур - какво да избере? Да го виждат през деня редом с прекрасна девойка, а през нощта да трябва да спи с вещица, или обратното? След това казал:
- Ти сама избери кога каква да бъдеш.
Усмихнала се девойката и рекла:
- Защото зачиташ волята ми и прояви уважение към мен - през цялото време ще бъда девойка.
И така те заживели щастливо до дълбоки старини.
Поука: Няма значение каква е жената - умна или глупава, стара или млада, грозна или красива, - в душата си тя винаги е вещица!

# 618
# 619
В селската здравна служба пристигнал на стаж млад лекар. Възрастният му колега с облекчение го посрещнал, не бил почивал от незнайно кога. Всичко точно, минали две седмици, прибира се докторът- титуляр и си приказват с колегата.
-  Как беше, някакви по-тежки случаи имаше ли?
 - О, справих се. На всички изписвах рициново масло.
-  Как така, колега???
-  Ами дойде един дядо, със запек. Дадох му още тук две лъжици рициново масло. Като излезе от кабинета вървеше бавно, после за затича.
- Добре. А другите?
- Ами, след него един с разстройство. На него дадох една лъжица рициново масло.
- ???
- Изскочи от кабинета на бегом, после махна с ръка и тръгна бавно.
- А третият?
- Той беше с кашлица. И на него дадох три лъжици рициново масло.
-  И???
- Ей го там в ъгъла, не смее да се закашля.

# 620
40 градуса - за едни е голяма жега, за други слаба ракия.

# 621
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 622
Попадна ми нещо старо, което винаги ме е забавлявало. Сигурно много пъти е било пускано и тук.

Бележка от мама – забавна класика във възпитателния жанр:

Скъпо дете,
Ако четеш тази бележка, значи вече нямаш интернет. Не се опитвай да звъниш на доставчика или да се ровиш в настройките на браузъра.
Това, което трябва да направиш, е следното:

1. Отиди в аптеката на ъгъла и купи лекарствата на дядо ти – рецептите са в антрето, на шкафчето под огледалото. После отиди до супермаркета и вземи две кутии мляко, нарязан хляб и пакет чай. От плод-зеленчука купи 2 кг картофи, половин килограм лук и една зелка. Пази всички касови бележки.

2. Не нося със себе си мобилния си телефон, така че звънни на баща си на работа и му предай, че снимките няма да са готови за днес. Кажи му също, че го моля на връщане да вземе дрехите от химическо чистене. На десктопа в горния десен ъгъл има една иконка с телефонна слушалка – включи тази програма преди да се обадиш на баща си и запиши отговора му във файл с разширение *.wav.

3. Напиши си домашното по математика – страници 116, 118 и 121 от учебника. Имай предвид, че на третата задача трябва да съставиш уравнение, а не да се опитваш да нагласяш отговора (освен това е грешен). На останалите задачи не са дадени отговорите.

4. Оправи си стаята. Докато прибираш играчките си по местата им, преброй частите на конструктора в пластмасовата кутия, също и дисковете с компютърните ти игри и количките. След това отвори браузъра и в адресната лента след http:// въведи получените числа, разделени с точки.
Ще се отвори страницата за управление на акаунтите на домашната ни мрежа. За да получиш достъп в режим редактиране, въведи в прозорчето за "парола" отговорите на втора, трета и първа задача от учебника. В лявата колонка ще видиш нашия IP адрес – въведи внимателно в съседното прозорче (където е посочено: начин на разплащане - с кредитна карта) двете последни цифри от всяка касова бележка: общо за зеленчуците, за чая, за млякото + хляба, и за лекарствата. Останалото пространство запълни с нули и после натисни „ОК“.

5. Сега вече отново имаш интернет. Ако случайно се обади някой гневен чичко, който твърди, че е системен администратор, и започне да те ругае, пусни му записа с отговора на баща ти.

6. Надявам се, че всичко ще ти се получи както трябва. А аз като си дойда довечера, ще ти разкажа за една малка хакерка, която начело на своята група някога разбила сървърите на Майкрософт.

Целувам те!
Мама

# 623
# 624

Играч на голф се бави и все не удря топката.
- За бога, побързай!- казва партньорът му.
- Но, жена ми гледа от трибуната. Искам изстрелът ми да е идеален.
- Остави, никога няма да я улучиш от тук!

# 625
Жените мразят,когато мъжете цитират велики личности,като например:

"Мама каза..."

# 626
  • тук, на мястото си
Турист сяда в кафене в Петрич и си поръчва късо кафе. Сервитьорът го носи и му го сервира.
Клиентът поглежда кафето и казва:
- Но аз си поръчах късо кафе. Моля, върнете го това на бармана и му кажете да ми направи късо.
Сервитьорът го взема и след една минута се връща със същата чаша:
- Бармано рече да пиеш, до дето сакаш, другото ке го фърлим!

# 627
- Обвиняеми, как се осмелихте да влезете в чужда квартира посред нощ? - пита съдията.
- Когато миналия път ме съдихте, ми казахте: "Обвиняеми, как се осмелихте да влезете в чужда квартира посред бял ден?". Е, аз кога да работя?

# 628
Седя пред телевизора и гледам олимпиадата. Финал на 100м спринт.
Имам усещане, че присъствам на сцена на престъпление.
Един човек стреля с пистолет и банда негри се разбягва с все сила !

# 629

Общи условия

Активация на акаунт