(Без)Перспектива?

• 13 286
  • 352
  •   1
Отговори
# 135
Май няма смисъл да се пише, защото авторката има дебела глава и нищо не приема, но все пак: какво ти има, авторке? Защо не се уважаваш?

# 136
Айде и от мен предположение.
Нищо чудно да й цъфне с пръстен и предложение за брак.
Тоя не е по предложенията. Нито я цени, убедена съм, че е привърженик на съвместното съжителство. Не че има нещо лошо де. Но той дори когато предлага нещо, не се "раздава" докрай.
Той не е, но може да го ползва като крайна мярка, ако другите способи не проработят.

# 137
Не знам защо очаквате сега да й се яви, че и с пръстен, явно на човека хич не му се занимава. Може би само ако не му върже друга скоро...

Съжалявам, Дени, че така се развиха нещата, но изглежда е за добро. Не си загубила чак толкова много време, а можеш да си вземеш поуки от станалото. Сега ти е напълно ясно, че не можеш да разчиташ на този мъж, дано това знание ти даде сила да продължиш напред и да не се занимаваш повече с него.  Гледай да не униваш за дълго, намери с кого да си поговориш и извън форума. Успех!

# 138
И що да не кандиса? Иска да живее с него, ама не ще да приеме желанието му, а напъва на нейната. Мен мъжът ми като  ме покани да живея с него, можех да кажа да или не. Ако беше обратното - и той така.
Какъв ви е пък на вас проблемът, стоящ между тях двамата, не знам.

# 139
Щото тя се оплакваше, че при свободно нейно жилище, той искаше те да живеят в един апартамент с майка му и баща му. И тя да бие шута на котето си. Тя много неща можеше да му каже, ама не му ги каза, а дойде да се оплаква във форума. Което няма абсолютно никаква връзка с теб и твоя мъж. И сега пак е тук и пак със същите терзания.
Ако не пишеше теми, никой нямаше да има мнение по въпросите й.
Нещо друго?

# 140
Ако иска да е с него, ще живее при него. Туй разбрах, и не е като да няма общо с това кой е отправил поканата за съжителство. Щото да го натиска тя и да тегли към нейното жилище - ми нищо чудно в поведението му. Вече обяснявах за завряния зет и тва няма нищо общо със свободните площи, а със собствеността.

# 141
Само че това е и двустранно. Ако той иска да е с нея…и така нататък. А да живееш с майка му и баща му (на 35+ мъж) е почти толкова неприятно, колкото и да си заврян зет. Или да се хилиш, когато приятелката ти е притеснена, че има здравословни проблеми. Или нарочно да я караш да ревнува, като си уговаряш срещи за кафе с други. Тогава й казахме да си вади изводите - и тя си ги беше извадила, уж. Ако така й харесва на нас въобще ни е все тая, ама явно не й харесва, щом продължава да пуска теми. Сега поне стана ясно той защо е настоявал да си е у тях - не е заради мебелите, котката, собствеността (която се изразява в детската стая на родителите), а за да може да й казва “Марш у вас”, всеки път като му накриви на шапката.
А ние коментираме откъм нейната камбанария, той не е тук и не е пускал теми.

# 142
Ми като не ѝ иде наум да си тръгне, ще я натирват. Мен лично не ме интересува историята ѝ, нито какво му е харесала, аз на вас се чудя. Като е взаимно, защо пък да е на нейната.

# 143
На кое се чудиш? Форум - пишем, ако бяхме в кръчма, щяхме да пием.

Защото манипулаторите лъщят като тиган на месечина. А че решенията са взаимни (или най-вече, че на нея не й идва наум да си тръгне), никой не го е поставял под съмнение.

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 02:39 от Aerin

# 144
  • София
Тя беше предлагала и вариант квартира, той и това не искаше. Та никой не очаква обратна невзаимност. Иначе ясно, че сама си е виновна, че се мъчи да налага. Трябва да се научи да пуска и да чисти вредни връзки.

# 145
Според мен (и предвид инфото от предишните теми) той има проблем с липсата на дете.
Тя може основателно да му отказва (по здравословни причини), но за него това явно е проблем и може би се оглежда за жена, която ще му роди.

# 146
  • Пловдив
Ми като не ѝ иде наум да си тръгне, ще я натирват. Мен лично не ме интересува историята ѝ, нито какво му е харесала, аз на вас се чудя. Като е взаимно, защо пък да е на нейната.
Виж сега ... аз навремето се съгласих да отида при мъжа ми. МНОГО ГЛУПАВО ОТ МОЯ СТРАНА, МНОГО! Хем бяхме самостоятелен апартамент, свекърите живееха в друг отделен апартамент в същия вход. Била съм млада и глупава.Най-доброто за брака ни беше да отидем да живеем в друг град, сами. Невероятно освобождаващо е.

# 147
Гледам. Аз родих две деца, докато учех, после веднага почнах работа, специализации.  Най-доброто за мен беше да имам родители/свекъри наблизо. Че е било още по-добре да сме сами - не ме интересува. Всъщност нищо, освен това, чв отгледах с тяхна помощ самостоятелни деца не ме интересува.

# 148
И моите бивши свекъри помагаха с децата, но цената ми излезе солена. Ако можех да се върна назад, бих взела друго решение за себе си. Имах вътрешен глас някакъв обаче, защото винаги си взимах гледачки, въпреки навитата да гледа внуци баба...

Дъщерите си ще науча никога да не се лъжат да заживяват там, където са силно намесени роднините на мъжа им или директно са си живеещи и свекърите.

# 149
Дъщерите си ще науча никога да не се лъжат да заживяват там, където са силно намесени роднините на мъжа им или директно са си живеещи и свекърите.
Защо ?

Общи условия

Активация на акаунт