(Без)Перспектива?

• 13 285
  • 352
  •   1
Отговори
# 120
  • София
На мен пък тя ми напомня на онази със слуховото апаратче... И двете все в позиция на жертви, яко търсене на внимание във форума, но промяна нулева.

# 121
Лъвица, имаш предвид страхливата БЕЗ апаратче.

# 122
Колко още години мислиш да изгубиш с човек, с който очевидно нямате еднакви възгледи за развитието на връзката ви.,няма разбирателство и подкрепа от негова страна.
Умните жени се ориентират след първите месеци и не задълбават излишно,в мечти и илюзии за жабата, която ще стане принц.

# 123
Честито отърваване! Хубаво би било пак да започнеш да ходиш при психолога. Токсичните винаги се връщат, поне такива са наблюденията ми и ти трябва стабилна опора, за да го отсвириш.

# 124
Връщат се, да, с молби, ревове, и пак и пак.

# 125
  • USA
Направо си събирам багажа, прибибрам се в моя апартамент...обаждам се на някоя приятелка и си сипваме по едно вино....Утре отиваш си прибираш котката от майка си, събота и неделя на пазар консумативи за котето, за теб....през седмицата докато е на работа отиваш си доооприбираш нещата и толкоз....блокираш го от всякъде, не вдигаш телефона за него....ама след 1 седмица ще цъфне на врататаа.....освен акок вече не е намерил нещо друго ...

# 126
Според мен мъжът ще се обади съвсем скоро да обясни, че тя е виновна, че си е предизвикала изгонването, но той предлага да опитат още веднъж.
И е 50 на 50 тя дали ще се подлъже за пореден път или ще го отреже.
Ако е първото, предвиждам скоро нова тема.
Ако е второто, има шанс да намери подходящия човек. Донякъде е и въпрос на късмет, а не толкова на търсене и знаене какво искаш.

# 127
Дени, и в предишната тема и сега месеци след нея не се чувстваш ОК.
Има една приказка  "На сила хубост не става" .
Ако сега не се чувстваш добре, то с годините ще става по-зле.

И се редактирам. Темата не изчетох, но твоите коментари -да.
Малко повече самочувствие имай. Избираш да заживееш с някой, правиш компромиси, а после зачекваш неща от миналото, когато още нищо не е било ясно между вас..
И какъв е бил смисъла да отваряш темата ако тогава е лайквал снимки, а сега не?
И толкова сериозно ли се приема това? Аз лайквам де що ми хареса от публикациите на приятелите ми..

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 21:00 от Рози и Бодли

# 128
Да почерпиш, ей! И повече там кракът ти да не стъпва.

# 129
Честито. Обаче той ще се върне. На твое място не бих го  погледнала, но според мен има шанс да останеш с него.

# 130
Айде и от мен предположение.
Нищо чудно да й цъфне с пръстен и предложение за брак.

# 131
При такива хора целта оправдава средствата, може и с пръстен да цъфне, ако за Дени бракът е важен.

# 132
Мда, последния път, когато тя щеше да го напуска, родителите му им отстъпиха апартамента си и тя кандиса. Нищо чудно сега да започне да я прикотква с брак.
Все пак се надявам да сме лоши пророци и повече да не се налага да пуска такива теми тук, нито с този си ник, нито с другия.

# 133
Тоя не е по предложенията. Нито я цени, убедена съм, че е привърженик на съвместното съжителство. Не че има нещо лошо де. Но той дори когато предлага нещо, не се "раздава" докрай.

# 134

Моят мъж точно така направи след 125 то скъсване от моя страна. Ама всичко е късмет.

Общи условия

Активация на акаунт