(Без)Перспектива?

• 13 276
  • 352
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Пилито, не разбра ли ти, че тя само си мрънка във форума вече н-та тема и оправия няма? Явно пичът се е оказал по-далновиден Joy Аз обаче очаквам нов епизод...

# 106
Предполагам, не си изненадана. Решил е да се свърши тая мъка.

# 107
Денито май пак ще поизпусне малко парата и до там.
Дано не реши да се извинява, та верно да се приключи.

# 108
Дано поне той удържи фронта.

# 109
  • София
Пилито, не разбра ли ти, че тя само си мрънка във форума вече н-та тема и оправия няма? Явно пичът се е оказал по-далновиден Joy Аз обаче очаквам нов епизод...
Разбрах аз, ама не е въпросът в това, Лъвице. Друга е драмата, а не връзката на момичето, която може и да е приключила току-що, а може и да е на стоп пауза, Се тая ...
Дени Викам да ходиш на консултации, ама без да се обиждаш, просто ти е нужно да намериш отговорите в себе си, а не да изпадаш в дупка, чу ли? Всяко нещо ни учи, всяко ...
-Narcissa- Право в целта! +1!!!

# 110
Скрит текст:
Последно ще пиша за нещо, което ми направи впечатление при предишни твои постове - пишеш колко са важни семейните ценности за теб ... Обаче идиотската реакция на твоя приятел, когато се притесняваше за чертичките Sad едва ли може да се нарече отговорно отношение ... Защо удобно си забравила това, както и факта, че той не приема домашния ти любимец /няма значение какъв е, просто е нещо, което ти обичаш малко или много - обаче компромис от негова страна отново няма /; не приема да живее при теб, защото нали .. проблем за него, той, Важният в тази връзка ... На фона на тези неща, а и други, основополагащи за Перспективата / отново на няколко пъти срещнах подчертаване на това, от значение за теб, нещо / задявките, писаниците, лайковете са просто останалата плява във връзката ви. Изобщо върни се назад, в това, което сама си писала за него и се опитай да погледнеш отстрани, все едно близка приятелка ти споделя това, какво би я посъветвала ... Умишлено не искам да съм лаконична в изказванията си, тук достатъчно много хора го направиха ...
Хора, не разбрахте ли, тя е много уязвим човек, има нужда не от "шокане на репата" ...
И на мен ми прави това впечатление. Този човек плюе, подиграва, отказва, отрича или игнорира абсолютно всичко, което Дени е, което Дени цени, което е котвата на личността на Дени. Скъсай котвата и корабът в един момент ще се залашка, без да може да спре.

Тъй че - честито освобождаване! И да не се върнеш пак!

# 111
  • София
Денито май пак ще поизпусне малко парата и до там.
Дано не реши да се извинява, та верно да се приключи.

Като нищо да му се примоли. Той пък е манипулатор, трудно пуска без да е захапал нова. Може бившата да се е навила пак след болничните свалки?

Пили, абсолютно смятам, че тя има нужда от сериозна терапия, но и за това трябва воля. Форумът не й помага, да не кажа напротив.

# 112
Идеално!
Нека си мисли, че той е скъсал с теб!

Не се обръщай повече назад!

И още нещо лично към теб - не се филмирай толкова и не бъди ревнива. Прочетох на кръст темата за срещата пред болницата и не звучи добре. Отдаваш прекалено внимание на маловажни неща. Работи върху самоконтрола си, но за тази цел трябва да подобриш и самооценката си.

Отивай да си вземеш котката и се прибирай у вас! Всъщност може да останеш в майка ти поне тази вечер. Сипете си хубаво вино, гледайте някой филм и го забрави тоз муньо!!!

# 113
Браво, че те е освободил от себе си. Дано трайно.

# 114
  • ☀️София / London🌂
Най е хубаво когато боклукът се изхвърли сам !
Честито ! Да си тръгнеш с широка усмивка .

# 115
  • София
Не е много повод за радост, да ви кажа. Докато тя не се осафери, все такива боклуци ще завъжда, а не всички са достатъчно услужливи, да се изхвърлят сами. Терапия, терапия, терапия. Да отработи всички глупави идеи, които я водят, и за следващия да е готова с метлата.

# 116
О, да. Задъкжително трябва да отработи и това - “живеем в моето жилище, но той не влага средства, защото е мое”. Ако трябва няколко пъти.

# 117
Ехххх, Дени, Дени, мислех си, че ще има трета тема. Сега се чудя дали ще има четвърта и пета?

Всъщност тази е четвърта, и аз не бях разбрала, че авторката с темата пред болницата е същата Дени.
Симпатична ми е, по детски чиста. Но толкова наивност в това момиче…
Да, натири си котката заради него, но не защото й беше казал да я махне, за да отиде да живее при нея, а защото й каза, че ако иска да е с него ще трябва да живее в неговото жилище, а котката той не я искаше.
И тогава й светеха лампи, и по-преди й светеха лампи.
Не бързайте да се радвате, утре ще се върне цъфтяща да ви каже каква страхотна изненада й е направил - искал я обратно и й обещал повече да не прави така.
Или както Лъвица предполага, просто ще намери подобен.

# 118
Недей така де, аз например се промених. Излязох от токсична връзка, справих се и продължих.
Между другото изобщо не ми беше хрумнало да ходя на психолог.
И на мен ми е симпатична и се надявам да го преодолее и следващата й тема да е в Бременност - отчетна 🤣

# 119
И с някой добър мъж и баща.

Общи условия

Активация на акаунт