едва ли може да се нарече отговорно отношение ... Защо удобно си забравила това, както и факта, че той не приема домашния ти любимец /няма значение какъв е, просто е нещо, което ти обичаш малко или много - обаче компромис от негова страна отново няма /; не приема да живее при теб, защото нали .. проблем за него, той, Важният в тази връзка ... На фона на тези неща, а и други, основополагащи за Перспективата / отново на няколко пъти срещнах подчертаване на това, от значение за теб, нещо / задявките, писаниците, лайковете са просто останалата плява във връзката ви. Изобщо върни се назад, в това, което сама си писала за него и се опитай да погледнеш отстрани, все едно близка приятелка ти споделя това, какво би я посъветвала ... Умишлено не искам да съм лаконична в изказванията си, тук достатъчно много хора го направиха ...
Осъзнах, че всъщност истината е, че грам не му пука за мен. И да, минах всеки възможен червен светофар в тази връзка. Може би на този етап наистина е най-добре да съм сама. Препоръчани теми