(Без)Перспектива?

• 13 261
  • 352
  •   1
Отговори
# 90
  • ☀️София / London🌂
Сериозно ли се отказа от котарака си заради този? Боже мили, колко си лесна . Той ти вика скачай- ти питаш колко високо?! Няма смисъл да пиша повече. За бой си, честно. Обади се пак с нова безмислена тема като стигнеш до това да те накара да избираш между него и майка си например !

# 91
Оххх пак ли за тоя тема Rolling Eyes
Изнесоха ли се родителите му?
Котката къде е?
С една дума ТОЗИ НЕ СТАВА! Зарязвай по-бързо и категорично! И стига с тия теми - не става, не става, не става тоя момък, търси друг.

# 92

Замисли се!

# 93
Ехххх, Дени, Дени, мислех си, че ще има трета тема. Сега се чудя дали ще има четвърта и пета?
Не ми харесва тоя човек. Изчетох ти коментарите. Лъже, маже...ама пък честно казано не мисля, че ще си тръгнеш.
Нещо друго ми направи впечатление. Поддаваш се да ти влияе. Той ти казал, че не било нужно да посещаваш психолог и си спряла. Защо? Ти защо си решила да ходиш? Защото той ти е казал ли? Губиш почва под краката си много лесно. Освен това, предлагам следващия път като ти каже да си ходиш у вас, да вземеш да си отидеш. Без опция да се върнеш в неговия апартамент, ако той иска, да идва в твоя.
За ремонтите и парите винаги ще е така. Ако той си плаща ремонтите, ти пък ще го храниш и покриваш сметки.
И аз съм минала през подобни битовизми, но ги преодоляхме. Няма какво да влачим, ако ще живеем заедно. Само че при вас точно в моментите, в които ще правите някаква стъпка, се получава срив. Мисля, че усещаш, че те дразни с нещо тоя човек и не му се даваш. Само пе нямам идея защо стоиш с него.
За фейсбука, ако бях на твое място, щях да се ядосам. Още на частта, в която обясни, че не е искал да публикува снимки с теб. Абе...защо си се вкопчила в него?

# 94
Сериозно ли се отказа от котарака си заради този? Боже мили, колко си лесна . Той ти вика скачай- ти питаш колко високо?! Няма смисъл да пиша повече. За бой си, честно. Обади се пак с нова безмислена тема като стигнеш до това да те накара да избираш между него и майка си например !

И мен това ме потресе! Няма мъж на света, за който ще се откажа от котката си! Или от нещо въобще! Или ще ме обича така или ще обича друга!

# 95
Ми няма да иска, да не е луд да иде в чужда собственост, точно щото е заврян зет, на чужд терен. Сиктир-миктир, и аз мъж не прибирам.

# 96
  • ЯМБОЛ
Прибери се у вас, кажи му, че не искаш да си гонена и ако държи на тебе, той да дойде. Вероятно ще откаже и ще избере апартамента а родителите, а не тебе

# 97
Денка, замислих се наскоро.. Ако има нещо в една връзка, което до такава степен не те задоволява и мислиш почти всеки ден за него решението е едно - да се изговори всичко точно и ясно с поставяне на определени срокове. Ако това не е опция, не знам дали е точния човек. И ти го казвам като човек почти прекратил 6 месеца неясни отношения. Беше много трудно решение защото много бях свикнала но постоянно мислех за недостатъците. Ти просто си свикнала. Във връзка трябва да ти е леко, спокойно, ненатоварващо и дори да имаш проблеми, човекът да ти вдъхва кураж и да му имаш доверие. Доверието е ключово и ако липсва, за никъде не са тези отношения. И още нещо-ако някой за толкова време ме крие страшно ще се обидя. Не казвам веднага да си качи снимки с мен, но да крие връзката си е нагло и нелепо. Имай самочувствие, момиче, в бъдеще ще ти е полезно.

# 98
Много мъчително, Дени. Не ти ли писна?

# 99
Ехххх, Дени, Дени, мислех си, че ще има трета тема. Сега се чудя дали ще има четвърта и пета?

Ще има. Аз май се отписвам.
Има хора не могат без проблеми.

# 100
  • София
Не е само това, върни още малко назад въпросите ми и ще видиш какво е другото. И да, кредитът е разсрочен за 2 години. Колкото до харесванията - нищо не преувеличавам, май месец му казах за нея, той ме разпитваше, аз наистина нищо не знаех и от този момент нататък абсолютно всяка една публикация е харесана от него. Както впрочем се беше случило и с бившата му ако върнеш темата, за която ме излъга, че му е само съученичка и тя го сваляше пред мен, когато оперираха сестра ми и отидохме в болницата. И ми обясняваше, че много неща можела да му каже, но понеже съм там щяла да замълчи и щяла да му ги каже на 4 очи, а на тръгване той и каза, че ще я почерпи кафе, при което жената отговори, че сме добре дошли, но той уточни, че специално щял да мине да я види като пътува за работа. Та поводи доста ми е давал.

Ама хора, вие изпуснахте най-голямата клюка, значи... Денито била автор и на тая тема Joy

https://m.bg-mamma.com/?topic=1328193

# 101
  • София
Дени Последно ще пиша за нещо, което ми направи впечатление при предишни твои постове - пишеш колко са важни семейните ценности за теб ... Обаче идиотската реакция на твоя приятел, когато се притесняваше за чертичките Sad едва ли може да се нарече отговорно отношение ... Защо удобно си забравила това, както и факта, че той не приема домашния ти любимец /няма значение какъв е, просто е нещо, което ти обичаш малко или много - обаче компромис от негова страна отново няма /; не приема да живее при теб, защото нали .. проблем за него, той, Важният в тази връзка ... На фона на тези неща, а и други, основополагащи за Перспективата / отново на няколко пъти срещнах подчертаване на това, от значение за теб, нещо / задявките, писаниците, лайковете са просто останалата плява във връзката ви. Изобщо върни се назад, в това, което сама си писала за него и се опитай да погледнеш отстрани, все едно близка приятелка ти споделя това, какво би я посъветвала ... Умишлено не искам да съм лаконична в изказванията си, тук достатъчно много хора го направиха ...
Хора, не разбрахте ли, тя е много уязвим човек, има нужда не от "шокане на репата" ...

# 102

И мен това ме потресе! Няма мъж на света, за който ще се откажа от котката си! Или от нещо въобще! Или ще ме обича така или ще обича друга!
Леле, котката....
Ма ти акъл имаш ли, а?

# 103
Всъщност явно няма дилеми вече. Преди малко след работа той ми съобщи, че предпочита да приключим. Simple Smile Осъзнах, че всъщност истината е, че грам не му пука за мен. И да, минах всеки възможен червен светофар в тази връзка. Може би на този етап наистина е най-добре да съм сама.

# 104
Най ме е яд, че не го изпревари с късането.

Честито и да се почерпиш с нещо хубаво.

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 17:57 от Threemafan

Общи условия

Активация на акаунт