(Без)Перспектива?

• 13 297
  • 352
  •   1
Отговори
# 180
Защо сравняваш мъж с жена? Да ти обадя тогава, че спермограмата се подобрява по-бързо и лесно.

# 181
  • София
И се влошава по-бързо и често безвъзвратно.
Жената може да има шанс с ин витро, дори и с донорска яйцеклетка, но с 1-2% морфология при мъжът шансът е минимален, а мъжете не изгарят от желание да ползват донорски сперматозоиди.

# 182
То се поотплесна темата, аз само отговорих на пост на Нарциса, която се чудеше защо този не грабне една наборка (към 40-те) да й прави дете, че и мъжете си правят сметката, че с жена на тази възраст ще стане по-трудно и има повече рискове, отколкото с млада. И оттам се отклони дискусията...

# 183
Аз разбирам желанието му за дете и го споделях, докато вярвах, че има смисъл. Но едно е да искаш, а друго да ти стиска. Иначе, да. Това за раздялата пак беше манипулация. Само че този път не клекнах и бързо си промени решенията. Днес съм болна и ми е много зле. Имам чувството, че вече дори психическата и емоционална умора преминава на физическо ниво.

# 184
Не е само това причината, Лоре, това ми беше мисълта, иначе ясно, че всеки търси бонбон, никой не ще пипер.

Дени, на мъжете им е много лесно да направят дете.

# 185
Аз разбирам желанието му за дете и го споделях, докато вярвах, че има смисъл. Но едно е да искаш, а друго да ти стиска. Иначе, да. Това за раздялата пак беше манипулация. Само че този път не клекнах и бързо си промени решенията. Днес съм болна и ми е много зле. Имам чувството, че вече дори психическата и емоционална умора преминава на физическо ниво.
Еми, ти ако продъкжаваш така накрая наистина ще се поболееш. Айде, зарязвай го тоя мухльо вече. Ще си намериш по-добър, след тоя няма да е трудно.

# 186
Стресът си се отразява и физически.

# 187
Толкова мисли и терзания по един мъж, верно ли е толкова хубав, че си струва да се нищи в три теми? Забравих от колко време сте заедно, ама няма ли да се умориш да караш така цял живот? Непрекъснато някакви условия се поставят, ама апартамента, ама работата, ама града, ама дете, все нещо не е наред досега, и не знам защо мислиш че нещата ще са други в бъдеще. Вземи едно календарче и два фулмастера и отбелязвай кога те прави щастлива и кога те кара да се чувстваш като парцал, и ще проличи много лесно кое надделява и струва ли си да се търпи и агонизира докато дочакаш да му дойде настроението.

# 188
  • Paris, France
Дени, номерът не е да си мерите инатите и жилищата, а да се напаснете. Този човек не иска да се напасва и те плаши, само дето не е познал - ти имаш къде да отидеш. Той няма.
Събирай куфарите, пали колата и се прибирай у вас.
Че той май и котката ти не щеше. Психо.

Кажи, че не е истина това за котката, моля ти се 🙏!

Дени, живея от 15+ години в апартаменти на родителите на мъжа ми или негови, той дойде да живее при мене в началото, мъже са живяли в дома ми, но ти си една голяма, бяла птица. Чудя се на котката ти как още не те е изпапкала докато Фъркаш нефелно из облаците. Червените лампи се виждат отдавна от космоса.

Не знам дали мъжът е манипулатор. За мене по-скоро ти си наивница.

Не знам какви бебета ти се привиждат, но е, според мене по-добре да си идеш сега, с куфарите, котката и кредита, отколкото след година с бебе, куфари, котка и кредита.
Не е само това причината, Лоре, това ми беше мисълта, иначе ясно, че всеки търси бонбон, никой не ще пипер.

Дени, на мъжете им е много лесно да направят дете.

Аз пък искам пипер. В пъти е по-полезен от бонбон.

Хич не им е лесно на мъжете в развития свят да правят деца, особено ако живеят с мама и тате, попрестарели са и не са фрашкани с кеш.

# 189
Аз пък искам пипер. В пъти е по-полезен от бонбон.
Ти си жена.

Хич не им е лесно на мъжете в развития свят да правят деца, особено ако живеят с мама и тате, попрестарели са и не са фрашкани с кеш.
България е развита страна значи Simple Smile

# 190
  • Paris, France
България е развита страна значи Simple Smile

Да, разбира се. От темите в този подфорум разбирам, че в доста семейства е силно развито птицевъдството.

# 191
Коя зодия е този мъж ?
Иначе, Дени, трябва да продължиш без него, иначе ще пропилееш най-плодородните си години.

# 192
Ако не греша, тя е овен а той рак.

# 193
Не беше ли обратното?

# 194

Нее, тя е огнената. Ако беше той овен, отдавна да е предприел действия

Общи условия

Активация на акаунт