(Без)Перспектива?

• 13 302
  • 352
  •   1
Отговори
# 210
Мъж Овен, ох майко, първото ми гадже.....аз обаче съм Стрелец. Колкото го обичах, няколко пъти преглътнах и накрая не успях да преживея неговото предателство, така ми опротивя, че такъв шут от воле му набих завинаги.

# 211
Къде задълбахте пак с тия скучни зодии.
Тя Дени дано се включи да каже някой на някого звънял ли е след случката.

# 212
Къде задълбахте пак с тия скучни зодии.
Тя Дени дано се включи да каже някой на някого звънял ли е след случката.
Исках да кажа на Дени да му бие шута, без значение зодията.

# 213
Нещата между вас смърдят още от...... като се беше завряла при техните да живееш. Тогава го описваше много добър, мил, романтичен и т.н. Очевидно си се заблудила. Но ми се струва, че и на него му е писнало от твоето детско поведение. Така, че услуга ти е направил. Имаш определено върху какво да работиш. Не се втурвай в нова връзка преди да си изясниш и затвърдиш себе си.

# 214
  • here and now
Сега попадам на темата и не съм я чела цялата.
Дени, парите които ще похарчиш за да си далеч от този индивид ще са най-смислено похарчените пари в целия ти живот. Това ще разбереш след много години обаче.
Уважавай себе си. Този не те заслужава.
Успех ти пожелавам.

# 215
Лично аз смятам, че е предимно до човек, не толкова до зодията. Но вероятно и това оказва влияние.

# 216
От всичко написано за зодията ли се хвана???

# 217
В бързината прочетох няколко коментара и бяха по тази тема. Останалите, с които съм съгласна харесах.

# 218
  • here and now
Все с нещо трябва да го оправдае.  Какво по-хубаво от нещо, което не зависи нито от нея нито от него?

# 219
Все с нещо трябва да го оправдае.  Какво по-хубаво от нещо, което не зависи нито от нея нито от него?
Не си спомням някъде да оправдавам някой с нещо за нещо. Simple Smile Ако си търсих причини - неуспешни връзки, семейство, зодии. Наясно съм. Но не търся. Simple Smile А като казах, че оказва влияние, по-скоро имах предвид себе си и овнешкия/овчи ми характер - че съм импулсивна и се инатя, когато трябва да си тръгна.

# 220
Дени, как се развиват нещата от онзи ден?

# 221
  • here and now
Дени, ти може да не си спомняш, но ние сме ти чели темите..
Можеш да използваш характера си за далеч по-градивни за теб неща.
Дресира те като кученце, а ти поддаваш.
След време като се обърнеш назад ще си задваш въпроса "Защо си го причиних?"
От къде знам ли? Ми от опит, както и всички други, които пишем тук.

# 222
Дени, как се развиват нещата от онзи ден?
Като се съгласих на варианта за раздяла, той каза, че е уморен от конфликтите ни и че не го иска реално, но че няма да ме спре ако аз го искам. Обясних му как се чувствам от това да ме заплашва с раздели всеки път и че не чувствам това място мой дом. Ако желае, да дойде при мен в моя дом. Щом аз правя компромиси, значи и той може. Казах му, че дори от домашния си любимец се отказах да бъда с него и че сега съм още по-самотна там. Няма да дойде с мен вкъщи. Каза, че ме разбира. Че искрено обещава, каквото и да се случва, повече да не ползва раздели и ултиматуми за решаване на конфликта и че от мен зависи дали ще дам възможност да го докаже. Сподели ми определени неща, които не са му приятни в моето поведение. Докато говорихме ми прилоша и вдигнах температура, цяла нощ повръщах и ми беше много зле. Той ходи през нощта до аптеката и ми прави някакви чайове и ми дава лекарства. В събота до обяд бях зле. До вечерта спах, защото бях изтощена. Вечерта ходихме на кино. После той замина на работа и днес се е прибрал, но сега аз съм на работа и ще се видим като се прибера довечера. Чуваме се, засега за мен лично нещата са на "изпитателен срок".

# 223
  • Berlin
Т.е. това продължава?
Надявах се, че след като той поиска раздяла оня ден вече са ти малко по-ясни нещата, но явно не. Изпитателен срок, кино...Rolling Eyes Поне изнесе ли от жилището му?

# 224
  • София
Както написах на първа страница, той е перфектен и ти си чепатата (той дори ти посочва какво точно не харесва в теб!).
Скрит текст:
Сарказъм е това.
До уикенда ще се върнеш при него.

Общи условия

Активация на акаунт