(Без)Перспектива?

• 13 270
  • 352
  •   1
Отговори
# 15
Ако все пак решиш да дадеш шанс на връзката ви, постави му ясно въпросът за това дали жилището е и твой дом, защото, ако някой ти каже да си събираш багажа, значи положението не е розово.....
Водили сме разговори по повод тази реплика и на следващия ден винаги се извинява, бил емоционален, казвал го под афект. Но след тези моменти аз започвам да казвам "у вас съм", "купих за у вас", при което той ме поправя, че това бил нашият дом. Но там е работата, че при всеки конфликт ме заплашва с репликата за багажа.

Не съм следила предните теми, но и другите ти казват, че трябва сериозно да се замислиш по въпроса.....

Какво е това с евентуалната бременност? Да не би да не иска деца?

# 16
Абе, Дени, ти още ли си с този?! Помним всичко, и евентуалната бременност, и дърпането да дойде в твоя апартамент, ти уж си изясни нещата в предишната тема, сега пак отначало. Записвам се и аз, да видим този път докъде ще стигнем. Техните поне изнесоха ли се?
Да, отдавна. Той доста си промени поведението, бях изненадана от някои положителни качества, грижовността му, всеотдайността. Но имам едно вътрешно усещане, че съм опция, резервен вариант, както и преди говорихме. Съмненията ми не са се разсеяли. Несигурността също.

# 17
  • ☀️София / London🌂
Човека е манипулатор. От сега се опитва да те превъзпита и вкара в правилното според него държание.
Това да си ходиш ако не ти изнася е точно това, тестване на водите до къде може да се простира. Много съжалява след това , но е единствено защото не му се получава манипулирането.
Не си губи времето с чеовек за който си просто опция. Ако ти казва , че може и без теб , значи вече си е направил плановете и му е все тая !

# 18
Сама казваш, че "големият червен светофар" вече ти се е появил. Щом си пуснала темата, значи и ти си наясно, че нещата не са съвсем в ред.
Не смятам, че това е материализъм, а реален поглед и усещане, че това не е "твоя човек".

Сама помисли колко време имаш да губиш с него.

Ако все пак решиш да дадеш шанс на връзката ви, постави му ясно въпросът за това дали жилището е и твой дом, защото, ако някой ти каже да си събираш багажа, значи положението не е розово.....
Водили сме разговори по повод тази реплика и на следващия ден винаги се извинява, бил емоционален, казвал го под афект. Но след тези моменти аз започвам да казвам "у вас съм", "купих за у вас", при което той ме поправя, че това бил нашият дом. Но там е работата, че при всеки конфликт ме заплашва с репликата за багажа.

Сама си си виновна.
Вижда те, че си податлива и те подритва като мръсно псе.
Заплахи и изнудвания не трябва да се търпят.
Аз ако съм, при такива думи си стягам багажа и бягам. И няма да му слушам извиненията после.

# 19
  • София
Споко, винаги до 3-4 дни след пускане на темата ти минава и започваш да твърдиш колко е прекрасен и живеете като в приказка, а даващите ти съвети са мнителни, злобни и заядливи. И сега ще решиш, че просто невинно си е изпуснал нервите.

# 20
Изобщо не си е променил поведението към по-добро. Сега си у тях и те гони.
Не че мен чак ме е влачил пороят, но ядох хляб и сол за кратки периоди, докато си стъпя на краката, за да не се налага да търпя такива индивиди.

# 21

Иска, иска. На Дени ѝ закъсняваше 10 дена и той подскочи от радост, което пък нея я вбеси. За това беше първата тема.

# 22
  • София
но се записвам да следя как й увира главата Joy
Дали?

Моят залог е след около още 30 теми Joy

# 23
Абе я си отивай в твоето жилище. Тоя не става.

# 24

Иска, иска. На Дени ѝ закъсняваше 10 дена и той подскочи от радост, което пък нея я вбеси. За това беше първата тема.
Не просто подскочил - момичето имаше някакви здравословни проблеми и затова беше притеснено, а той, великият грижовен, вместо да се притесни за нея, й се беше смял в лицето колко е хубаво, че е бременна.

# 25
След още няколко години, вложени пари в чужд апартамент и много изхабени нерви или ти ще си тръгнеш след поредното гонене, или той ще ти събере багажа и ще те избута през вратата. После пак ще се извинява и зависи от теб дали ще губиш още време или ще спреш тази мъка.
Като срещнеш правилния човек един ден и ще се чудиш сама на себе си как си се заблуждавала и си търпяла това.
Провилният човек никога, ама никога не би казал, че нещо е негово, камо ли да натяква. Няма такива измъчени неща, живеенето заедно става естествено и почти безпроблемно.
Само от теб зависи колко време ще отлагаш срещането на точния човек, докато си губиш времето с неподходящия идиот.
Дано скоро да се осъзнаеш, че аз доста години изгубих, въпреки съветите на приятели и роднини. Всичко е в твоите ръце!

# 26
Не искам темата да се превръща в препратка към предишна. Бихте ли споделили как сте се чувствали, когато сте заживели с човека до вас в негово жилище? Позволявал ли си е да ви казва нещо подобно в момент на гняв ако жилището е негово? Изпитвали ли сте неувереност в началото на връзките си? Просто разкажете според вас как би трябвало да протичат нормално взаимоотношенията, къде е границата, където бихте теглили чертата.. какво е отношението на мъжете до вас? Как разбрахте, че това е правилния човек за вас?

# 27
Няма как да не свързваме с предните теми, отношението му е еднакво и в трите, просто не му пука за теб, дали за парите, дали тяхните да се изнесат, ти все ще си последна дупка на кавала. Отдавна трябваше да си го разкарала.

# 28
  • у дома...
Просто разкажете според вас как би трябвало да протичат нормално взаимоотношенията, къде е границата, където бихте теглили чертата.. какво е отношението на мъжете до вас? Как разбрахте, че това е правилния човек за вас?
И това ако не е препратка към предишните ти теми, здраве му кажи!

# 29
  • Най-красивата страна
Гонят те и ти се връщаш пак?
Къде са достойнството и себеуважението ти/
И не стига това,ами и теглиш кредит ,за да му купуваш скъп подарък?
Имаш си собствено жилище,имаш работа.Защо се оставяш да те манипулират?
Да не би да се свършиха мъжете?

Общи условия

Активация на акаунт