(Без)Перспектива?

• 13 233
  • 352
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Цитат
В другата тема бях споменала, но когато го срещнах точно бях преживяла смъртта на един от най-близките ми хора, инсулта на баща ми, моя операция, биопсии, болници, откриха терминален стадий рак на дядо, разделих се с годеника ми, смених града, работата, специалността, загубих социалната си среда и просто имах нужда от спокоен пристан
Олеле, Дени! Ти си преживяла страшно много и това те е разклатило из основи. Попаднала си на кофти екземпляр за жалост ... Абсолютно добронамерено ти казвам да продължиш при лекаря, при когото си ходила, просто имаш огромна нужда да намериш своя център на стабилност и сигурност, оттам насетне да го намериш и в подходящият човек за теб, който, вярвай, грам няма да те кара да си задаваш сегашните въпроси ... Повечето дами тук ти казват директно да го оставиш въпросният - обаче за да стане това, е нужно да се научиш да се цениш като човек, който заслужава да е щастлив.
Ще споделя още нещо за себе си - когато се събрахме с моя човек, година,  по-късно преживях нещо, което просто ме разклати, здраво ... Тогава той твърдо застана до мен, никога не ме е карал да избирам нещо или някого. Просто беше там ...

# 61
  • София
Нищо учудващо няма в интереса - типажът неуверена жена точно след предълга връзка очевидно му е приоритет на твоя герой.

# 62
  • у дома...
Ти се тровиш сама. И сама си си виновна за всичко. След всичко, което си преживяла, защо търпиш това? А ти не харесваш ли публикации на мъже?

Той какво ти подари за последния ти рожден ден?
Верно ли две години ще изплащаш кредит? Кола ли му купи? Не иска да даваш пари за психолог- твои пари?
Че и се заглежда. Смятай, щом не се крие, какво прави като не ти е пред очите.
Единствения вариант, който и преди ти бяхме предлагали- да си теглите кредит и купите общо жилище. Ама той и това не искаше.
Дано поне свекърите не идват.
По-назад в темите ѝ - смарт часовник на изплащане. Силно преувеличава авторката. Както за подаръка на кредит, така и за харесването във фейсбук.

# 63
  • ☀️София / London🌂
Що не си направиш един експеримент- кажи , че последните няколко дни са били тежки емоционално за теб и имаш нужда да останеш насаме със себе си и събери малко багаж. Гледай само каква ще е реакцията му и си направи изводите. Или ще те изгони на момента като мръсна котка и ще си каже , че отдавна е искал раздяла и  ще ти покаже много ясно каква е мижитурка е  или ще продължи с опитите за манипулиране и ще стане по-нисък от тревата, много миличик, извиняващ се с хиляди обещания за общо щастливо бъдеще....

# 64
Значи разбрал, че онази е свободна и веднага започнал попълзновения там. Ти да видиш...
Ох, мерси, тъкмо се мъчех да го кажа по-кратко и без обиди...

# 65
Що не си направиш един експеримент- кажи , че последните няколко дни са били тежки емоционално за теб и имаш нужда да останеш насаме със себе си и събери малко багаж. Гледай само каква ще е реакцията му и си направи изводите. Или ще те изгони на момента като мръсна котка и ще си каже , че отдавна е искал раздяла и  ще ти покаже много ясно каква е мижитурка е  или ще продължи с опитите за манипулиране и ще стане по-нисък от тревата, много миличик, извиняващ се с хиляди обещания за общо щастливо бъдеще....

Що за експеримент Joy И в двата варианта той е крив Joy

# 66
Ти се тровиш сама. И сама си си виновна за всичко. След всичко, което си преживяла, защо търпиш това? А ти не харесваш ли публикации на мъже?

Той какво ти подари за последния ти рожден ден?
Верно ли две години ще изплащаш кредит? Кола ли му купи? Не иска да даваш пари за психолог- твои пари?
Че и се заглежда. Смятай, щом не се крие, какво прави като не ти е пред очите.
Единствения вариант, който и преди ти бяхме предлагали- да си теглите кредит и купите общо жилище. Ама той и това не искаше.
Дано поне свекърите не идват.
По-назад в темите ѝ - смарт часовник на изплащане. Силно преувеличава авторката. Както за подаръка на кредит, така и за харесването във фейсбук.
Не е само това, върни още малко назад въпросите ми и ще видиш какво е другото. И да, кредитът е разсрочен за 2 години. Колкото до харесванията - нищо не преувеличавам, май месец му казах за нея, той ме разпитваше, аз наистина нищо не знаех и от този момент нататък абсолютно всяка една публикация е харесана от него. Както впрочем се беше случило и с бившата му ако върнеш темата, за която ме излъга, че му е само съученичка и тя го сваляше пред мен, когато оперираха сестра ми и отидохме в болницата. И ми обясняваше, че много неща можела да му каже, но понеже съм там щяла да замълчи и щяла да му ги каже на 4 очи, а на тръгване той и каза, че ще я почерпи кафе, при което жената отговори, че сме добре дошли, но той уточни, че специално щял да мине да я види като пътува за работа. Та поводи доста ми е давал.

# 67
Егати ниското ниво. Този няма ни пари, ни морал.
Дени, заслужаваш по-добро.
Събирай багажа, прибирай котката. Следващите 6 месеца си прави ежемесечно пакети Спокойствие за ППБ. Че както загражда тая и оная, да не ти е лепнал нещо.

# 68
  • Варна
А, сега се сетих за предната тема. Не ми се връщаше да търся.

# 69
Чудо голямо. Говорил с някаква..... Ако му имаш доверие, без значение е с кого говори. Явно му нямаш.

Ревността не е добър съветник.
Ако те кара да се чувстваш несигурна с поведението си, това отново е червена лампа. Когато обичаш някого, се стараеш да не го нараняваш.

За мен този е манипулатор и простак едновременно. Не исках да ти го казвам, но ти явно търсиш грешки само в себе си.

# 70
Чудо голямо. Говорил с някаква..... Ако му имаш доверие, без значение е с кого говори. Явно му нямаш.
Не е една и не е само говорене, а някакви селяндурски демонстрации.

# 71

Ревността не е добър съветник.
Ако те кара да се чувстваш несигурна с поведението си, това отново е червена лампа. Когато обичаш някого, се стараеш да не го нараняваш.

За мен този е манипулатор и простак едновременно. Не исках да ти го казвам, но ти явно търсиш грешки само в себе си.
Нарани ме това, че ме излъга в очите и после разбрах истината.

# 72
Нарани ме това, че ме излъга в очите и после разбрах истината.

И какво направи ти по въпроса?

# 73
  • ☀️София / London🌂

Що за експеримент Joy И в двата варианта той е крив Joy
Няма  вариант, в който да не е крив. Не мисля, че остана човек на който не му стана ясно какъв манипулатор е мунчо. Надяваме се само авторката да прогледне и затова и давам като идея малко да го предизвика за да си покаже магариите качествено , стига само той я е  манипулирал .

# 74
Наистина, това с кредита е доста неразумно. Няма да го спечелиш, нито задържиш със скъпи подаръци. Някои мъже са склонни да купуват любовта на жените и също го намирам за глупаво. Че той ако заради теб самата не те харесва, заради часовник ли ще те хареса!

Общи условия

Активация на акаунт