(Без)Перспектива?

• 13 252
  • 352
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Искала е да му покаже, че той значи много за нея. За съжаление, насреща няма човек, който да го оцени.

# 76
  • София
От всичко, което сподели тук, Дени, червените лампи станаха прожектори. ...
Предполагам, не искаш да приемеш все още, че човекът е загубена кауза. Защото Soul Free го каза вече - ти търсиш грешка единствено в себе си. И това е пряко следствие от всичко, което ти се е случило в личния живот.
Просто той се е появил в този момент и тъй като такива хора имат невероятният нюх да напипват слабото място на хора като теб и си дотам ... Затова ти дадох съвета по-горе ... Flowers Four Leaf Clover
И малко в кръга на шегата - човек, който не харесва котки, не е човек Simple Smile

# 77
  • София
А, ма Денито и оная пред болницата една и съща ли са? Това не съм го разбрала Smile

# 78
  • Пловдив
Я го пробвай да живее при теб и му кажи при някой скандал да си събира багажа. Мхм.

# 79
А ти защо настояваш да живеете при теб? Естествено, че няма да иска. Тя вашата работа е да не той, ами аз май.

# 80
Я го пробвай да живее при теб и му кажи при някой скандал да си събира багажа. Мхм.
Не ще мунчото. И това се предложи в предна тема. Апартамент имал / на мама и тати/, зор заврян зет да ставал.

# 81
Предлагала съм. Не иска. Заради това дадох котаракът ми на майка ми, но пак не искаше. Уж той беше причината.

# 82
  • Пловдив
А ти защо настояваш да живеете при теб? Естествено, че няма да иска. Тя вашата работа е да не той, ами аз май.
Никак не е естествено да не иска. Тя има право да е в нейното жилище точно толкова колкото той в неговото.

Хем стана ясно ( не съм чела май предните теми), че нейното е свободно и ще живеят сами, а в неговото има и свекъри. Ай сиктир!

# 83
Никак не е естествено да не иска. Тя има право да е в нейното жилище точно толкова колкото той в неговото.
Не настоявам. Живеем в тях, както уточних. Даже не разбрах смисъла на коментара. Това беше преди, когато решавахме къде, кога и т.н. Просто преди условието му беше да махна котарака ми, аз го направих, но той така и не пожела вкъщи.

# 84
Предлагала съм. Не иска. Заради това дадох котаракът ми на майка ми, но пак не искаше. Уж той беше причината.

Отново ти пиша - защо стоиш при него, след като имаш твое жилище, а той ти е казал да си събираш багажа? Достойнството и самоуважението никой не може да ти ги купи! Просто трябва да ги имаш!!!

ПС: Разбирам, ако нямаше къде да идеш....

# 85

Отново ти пиша - защо стоиш при него, след като имаш твое жилище, а той ти е казал да си събираш багажа? Достойнството и самоуважението никой не може да ти ги купи! Просто трябва да ги имаш!!!

ПС: Разбирам, ако нямаше къде да идеш....
Сигурно поредния със златен. Никакво друго обяснение иначе за динамиката в тая връзка.

# 86
Помня, че не искаше, защото в твоя апартамент си живяла с бившия.

# 87
Да, в нейното жилище мебелите му напомняли за бившия ѝ, това беше умопомрачителен мотив Joy Натискаше се в детската, докато старците се въртяха на пети как да прилъжат снахата за мамин муньо, че чак и се изнесли, милите.

# 88
А, сега се сетих за предната тема. Не ми се връщаше да търся.
По-добре недей, както се пееше в една песен.

# 89
Как разбрахте, че това е правилния човек за вас?
Аз бих ти казала да помислиш защо на неправилни попадаш? Какво е това, което подсъзнателно търсиш, някакво доказателство за теб ли, компенсация на нещо в теб ли, което те кара да попадаш на такива неподходящи (както разбирам от постовете) типове? Защо не вярваш в себе си и се примиряваш с разни хора, които те тъпчат, пресират и използват? Какво е нещото (нещата), с кое(и)то не правиш компромис и задължително го търси в следващия човек, който ще бъде до теб. Ей такива неща и въпроси си задай и отговори на тях, за да си наясно по-нататък. А този го зарязвай докато е време, че после не можеш да излезеш от тази спирала.

Общи условия

Активация на акаунт