Създаване на дете като сте само приятели?

• 4 038
  • 99
  •   1
Отговори
# 60
И аз нямах цици пълни с мляко.Бащата обаче ,който ми се пада и съпруг и обичан мъж ,хранеше детето,сменяше памперси наравно с мен.Оле горката приятелка,тя е просто една матка и цица. Бебетата искат много,много повече от цица и тати от време на време.

# 61
Е... Че тя кат отгледа детето в ревло-безсънния период, ти за кво си й? Да преместиш скрина с бебешките дрешки?

Викаш друго си е като сте семейство да му викаш през 5 минути? така си е

# 62
Живеете отделно, правите секс без никакви чувства само за да създадете дете. След това то е при майката, а ти ходиш у тях редовно на гости да помагаш. После детето започва да расте, има детска стая у вас и у майката и го разкарвате през няколко дена у вас и у тях?! Как може да нансяте такива щети на едно напълно невинно детенце понеже сте решили, че искате поколение

# 63
И как точно ще станат 2-та дни, дето ти ще си оповръщан? Виж пич, разбирам, че си умен, модерен, красив предполагам програмист. Тая обаче няма да стане както я мислиш, защото животът не е единици и нули, уравнения и там още с каквото се занимавате. Намери си някоя жена съгласна да ти роди и гледа детето срещу финансиране, има ги и такива (предполагам) и не си прави илюзии за тоя тип отношения, за който пишеш. Както и какво ще отгледате, идея си нямам. Да знам, че съм назадничавия Ганьо, ама не съм нито девствен, нито без една нормална връзка, а и две деца съм отгледал до училищна възраст (към момента)....

# 64
Ама не всички семейства си викат.Любовта е ключа,не размножаването.Това ни отличава от другите бозайници.

# 65
Авторе, вземи си едно куче засега и изчакай малко да пораснеш. Simple Smile На тия схеми, дето си ги замислил, нормална жена би се съгласила или ако си невероятен красавец, или ако си солидно богат и поемеш и нейната издръжка за колкото се може по-дълъг период, или ако имаш връзки някъде, за да е сигурна, че това дете ще има подсигурено бъдеще. А от ненормална жена не искаш дете, нали? Wink

# 66
  • Тра-ла-ла
Ми намери си жена, дето няма да ти мрънка и вика, бе?! Ти ще си я избираш. И ако не яде месо - и тя ще има характер на зеленчук Bowtie

# 67
Е... Че тя кат отгледа детето в ревло-безсънния период, ти за кво си й? Да преместиш скрина с бебешките дрешки?

Викаш друго си е като сте семейство да му викаш през 5 минути? така си е
Бебето плаче и вика, бе, мойто момче.
Като ти казах, че си забърсал от баща си лошото, не ми вярваш, деца ще правиш.

# 68
Авторе, не е невъзможно описаното от теб, но ти звучиш незряло и тропаш с крак през една минута Simple Smile Супер смешно е това.
За да работи предложеното от теб, трябва да си супер компромисен и гъвкав. Не демонстрираш такива качества, освен на приказки.
Мисля, че ти липсва житейска зрялост и идея как работят нещата между хората.

# 69
Simple Smile Авторе, коя жена ще се навие да има заядлива приятелка като теб, че и детето да дели с теб.
Първо виж ти какво можеш да предложиш.

# 70
Само да обясня на нормален български език, че майчинството е период от време, в който човек е отпуск за гледане на дете. А финансовата помощ не бърше повръщано.
Темите не се трият, а се затварят от модератор.
И когато пишеш с главни букви не си по-убедителен, така че не се хаби.

# 71
Ако се грижите 50/50 и ти трябва да си в майчинство две години

# 72
На някой с демонстрираните от теб качества не бих оставила и котка Simple Smile Темата е за ключ.

# 73
Първо вземи се научи да си овладяваш истерията когато нещо не ти изнася, че доста такива моменти ще имаш ако да речем хипотетично ти се получат нещата и я докараш до появата на дете.

# 74
Simple Smile Авторе, коя жена ще се навие да има заядлива приятелка като теб, че и детето да дели с теб.
Първо виж ти какво можеш да предложиш.

сладък хумор имаш. не ме познаваш, не ми знаеш живота и приоритетите. базираш мнение на 2-3 мои може би крайни отговора на няколко провокатора тук. нямаш реална оценка за мен....

Общи условия

Активация на акаунт