Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 66

• 75 373
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
И аз се сдобих с 4бр от спиралата на Орифлейм...тази жълтата Биг лаш... Преди я ползвах редовно, скоро не бях че консултантката на която поръчвах излезе в майчинство. Тези дни ще я тествам пак...дали ще съм доволна.
Имаше преди време промоция спирала и нощна маска от Орифлейм Novaage една синя...с цена 50лв само за маската, а комплекта със спирала беше 20лв, та взех си го и маската определено ми харесва...консистенцията е една пухкава и мека, лицето остава сочно, хидратирано...обещанията са за по сияйна кожа все едно сте спали 8часа...нз за часовете сън, но ми хареса...наистина сутрин кожата ми е по приятна.
Та доволна съм за 20лв, ама 50 не бих дала.

# 181
Доволна съм и аз от ролончето. За тези пари е супер. Даже ме е яд,че не купих 2. Скоро няма да ходим в Лидл,че ни е на 50 км.
И черната мицеларна вода ми хареса. Почиства,не ми изсуши кожата. Доволна съм.

# 182
  • София
И аз се сдобих с 4бр от спиралата на Орифлейм...тази жълтата Биг лаш... Преди я ползвах редовно, скоро не бях че консултантката на която поръчвах излезе в майчинство. Тези дни ще я тествам пак...дали ще съм доволна.
Имаше преди време промоция спирала и нощна маска от Орифлейм Novaage една синя...с цена 50лв само за маската, а комплекта със спирала беше 20лв, та взех си го и маската определено ми харесва...консистенцията е една пухкава и мека, лицето остава сочно, хидратирано...обещанията са за по сияйна кожа все едно сте спали 8часа...нз за часовете сън, но ми хареса...наистина сутрин кожата ми е по приятна.
А тази маска за каква кожа е?

# 183

Здравейте,едно душ гелче за 90 п,четката е 6 паунда.Има още няколко лимитирани душ гела на Палмолив,май нещо в боровинки мисля.
Хубав следобед.

# 184
  • Пловдив

Това ми е от Орифлейм. Козметиката е скъпа и много я хвалят, за това взех тестери да пробвам.
Парфюмчето изглежда трайно.
А спиралата ще я ползвам за 2 път, супер е за никакви мигли 🍀
Имах парфюма, много ми хареса и беше сравнително траен, ароматът беше много интересен, може би по-сладък. Много им се чудя и на кремовете, скъпички са,  но ще дебна за изгодна цена.

# 185
А тази маска за каква кожа е?
https://bg.oriflame.com/products/product?code=33490
Тази е...не виждам да пише обаче.

# 186
  • София
Аз съм със духа кожа и ползвам маската на Орифлейм. Много е хубава. Трета опаковка започнах.

# 187
  • Перник
Преди около месец си взех този серум https://apteka.framar.bg/30092492/%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE … 5-20-%D0%BC%D0%BB
Коментирахме го в темата, но май никой нямаше отзиви. Та, реших да споделя Simple Smile Харесва ми. Нанасям го вечер на почистено лице, преди нощния крем. Първите няколко дни усещах леко парене след нанасяне, а кожата ми не е чувствителна в никакъв случай. Даже се и пообели леко на места. Но това приключи през първата седмица. След това наистина сутрин кожата изглежда по-свежа.

# 188
  • София
Дайте предложения за бюджетна, но действаща слънцезащита за лице и тяло. Колебая се между Бочко Слънцезащитен крем SPF50 и Nivea Sun Kids Protect & Play Детски SPF50.

# 189
Виж тези на марката Carroten 😊

# 190
Светла, и аз скоро го отворих. Не мога да изкажа още мнение, но и на мен ми щипе, когато нанеса. После отминава. Ослушвам се още как ми понася, че от друг техен серум ми беше пламнало лицето.
Иначе съставът е чудесен, а в момента даже е намален в Елитис.
Между другото, тъкмо видях, че Елитис имат онлайн магазин. Не знам кога е тръгнал, но все още е ужасно дърво, нищо не можеш да намериш, а категориите са ум да ти зайде - за дамите, за дома... Дано го скопосат по някое време.
Цените, доколкото видях, са същите като в магазина.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 22:37 от Дидичка

# 191
На Бочко слънцезащитните продукти са изненадващо добри.

# 192
От 5-6 години залагам на слънцезащитата на Бочко 50 фактор, както за децата така и за нас, цялото семейство е много доволно !

# 193
  • София
Благодаря ви! Flowers Hibiscus На Бочко сме ползвали спрейчетата, но сега ми се иска някакъв крем да взема. Ще го ползваме за мазане на лице и ръце. Ще ходим из планините за седмица. Simple Smile

# 194
  • Някъде по Дунава
Моля, препоръчайте ми нощен бюджетен крем, който мога да закупя от ДМ. В момента привършвам Биотен мултиколаген. На 40г съм, с кожа нормална към суха и склонна към пигментация.

Общи условия

Активация на акаунт