Слънцето пече, а зима ни влече, че като дойде зима, ДЕКЕМВРИЙЧЕ ще има! (Тема 4/2021)

• 24 224
  • 712
  •   1
Отговори
# 105
  • London
Rayli, завиждам ти 😅
Не мисля, че има място за притеснение ако бебчо расте. Има жени, които качват накрая и то не особено много 🤗
Моя позната за цялата бременност качи 5 килограма и то последните два месеца. Свали ги още докато бяха в болницата след като роди.

# 106
  • до най-прекрасния мъж
Нормално е. До преди две седмици си въртях едни 300-400 гр нагоре-надолу. Сега съм твърдо 1 кг отгоре. След свалените близо 10 кг в началото на бременността, това ми е първият върнат кг. Аз стартирах от 84 кг на трансфера, но адски ми се гадеше първите месеци, а и съм на диета заради ИР. Свалих до 74.5, сега съм 75.5 кг. Щеше ми се да не качвам до края на 5 месец, но явно е вече неизбежно. Но и на това съм доволна. Утре влизам в 21 г.с.

# 107
Аз съм вече в 21 г.с .и съм качила 4 кг.В началото от повръщането свалих няколко кг.В момента съм 61 кг надявам се все така плавно да качвам.Относно храната ям каквото ми се хапва не се ограничавам и категорично не ям за двама 🙂

# 108
Относно килограмите от началото съм +3 килограма. При стартирани 62 килограма сега съм 65. Ям каквото ми се яде, но не се тъпча излишно.

# 109
Момичета, имам един въпрос. 18+1 съм вече, а не съм качила нито грам (седя си 48 кг) от началото на бременността. Не съм и сваляла в началото. Храня се нормално. От месец не съм била на преглед и вече малко се филмирам нормално ли е това. Единствено се успокоявам, че усещам бебето и ритниците стават все по-отчетливи, което по пътя на логиката май значи, че то си расте, за разлика от мен 😳 Вие как сте в това отношение? Говорили ли сте с лекар за това? Моят последно каза, че е окей, но бях съвсем началото на 4 м., сега вече в 5ти…
Аз си качвам кг, а как ти е щитовидната? Изследвала ли си я?

# 110
Момичета, имам един въпрос. 18+1 съм вече, а не съм качила нито грам (седя си 48 кг) от началото на бременността. Не съм и сваляла в началото. Храня се нормално. От месец не съм била на преглед и вече малко се филмирам нормално ли е това. Единствено се успокоявам, че усещам бебето и ритниците стават все по-отчетливи, което по пътя на логиката май значи, че то си расте, за разлика от мен 😳 Вие как сте в това отношение? Говорили ли сте с лекар за това? Моят последно каза, че е окей, но бях съвсем началото на 4 м., сега вече в 5ти…
Аз си качвам кг, а как ти е щитовидната? Изследвала ли си я?

Щотовидната е супер, последно я изследваха миналия месец и беше 1.5. До сега не съм имала проблеми с нея, и с храненето нямам, просто явно ще е така. Опитвам да не се филмирам 😭

# 111
Аз съм също 17+5. Не съм мръднала нито грам нагоре, корем си имам, незнам от къде дойде... Втора бременност ми е (предната качих общо 7кг за цялото време). Не е задължително да се качват килограми и да се тъпчем като луди. Бебето каквото трябва си го взима от нас, ние да му мислим. В началото малко ми се гадеше, ни сега съм ок и си се храня както преди, нито прекалявам, нито се лишавам.

# 112
Дами има ли някоя от вас на която плацентата и е ниско долу?

# 113

На мен на предния преглед ми казаха, че била много ниско долу..ама сега положението било по добре и се качвала нагоре, така че не се стряскай.

За килограмите днес се теглих, вече чукнах 60кг☹ +6кг, не прекалявам с хапването, но имам апетит, а най-много ми се яде сладолед😁🙈

# 114
  • London
Габи, моята плацента беше ниско долу в 16та седмица и сега на последния преглед в 20та седмица се беше вдигнала.

# 115
Моята беше ниско долу, запушваше шийката, после доколкото си спомням се премести, но скоро не сме проверявали.
Аз наскоро започнах да качвам, вече съм +4кг в 22+6 с близнаци. И аз много се притеснявах и всеки път питах дали има проблем, но общо взето никой не се интересува от моето тегло, всички гледат бебетата да са в нормата.

# 116
Аз пък съм + 10 кг. Тъй като се храня абсолютно нормално, и реално няма от къде да са тия кг., в процеса на разследване се оказа, че задържам вода. С нея вече прекалявам, пия по 3 може и повече литра на ден. Живи и здрави, после ще ги свалим с безсъние 😃

# 117
Габи, моята плацента беше ниско долу в 16та седмица и сега на последния преглед в 20та седмица се беше вдигнала.

Благодаря ти RainbowFlower, ти сама усещаш ли или забелязваш ли някак си по коремчето да се е вдигнала. Все си мисля, че моята е още ниско долу. На ФМ сме другия четвъртък и се надявам всичко с бебчо да е наред. А иначе си ме ритка.

# 118
  • London
Не, не усетих никаква разлика 😆 Единствено се бях наплашила, че може да прокървя, но добре че не се случи 🤗

# 119
  • до най-прекрасния мъж
Габи, и аз бях с ниска плацента на прегледа в началото на юли. Тогава докторът каза, че е ниска, но се вдига. Което не разбрах дали се отнася конкретно за моята, че вече е започнала да с вдига или, че по принцип се очаква да се вдигне. Миналия ден на ФМ ми казаха, че вече е висока и е задна и всичко е наред. 5 дни преди ФМ бях на преглед при доктора по ЗК и той потвърди, че вече е добре. Казват, че до към края на 5ти, началото на 6ти месец в огромен процент от случаите се вдига с нарастването на матката.

Общи условия

Активация на акаунт