Парфюмни размисли и страсти (август 2021 г.) - 263

• 66 128
  • 685
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте! Какъв парфюм бихте избрали за преходи в планината?
Първата ми асоциация е https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chanel-N019-11.html ЕДТ.  Преоткрих го това лято

# 541
Сетих се, че едно от мъжките Gucci Guilty-та ми миришеше на овце. Grinning

Няма нито един парфюм на Гучи, който да харесвам аз. Нито женски, нито мъжки.

# 542
На последния ни преход(Рилските езера) се спрях на Burberry the beat. Освежаващ, цветно-дървесен, ненатрапчив. Носи ми чувство точно на свежест и лекота.

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 23:03 от Be_Special

# 543
Точно за него се присетих и аз. Както и 9AM Afnan - за съжаление още го няма във Фрагрантика.Сетих се и за She Wood Velvet Forest - DSQuared2.

# 544
  • До сърцето...

Аз веднага се сетих за Колона на Мюглер, този ми е хамелеон отвсякъде - пасва и на градския ритъм, и на морски круиз, и на планински пейзаж.

Аз доста ходя, но в планината не слагам парфюм, предпочитам ароматите на природата, потапям се в тях ...

# 545
Аз ходя всеки ден в планината – пръскам всичко. Онзи ден бях с Le Parfum Royal Elie Saab и се учудих колко добре се усеща, въпреки че изглежда тотално неподходящ. Сладостта на розите се смесва чудесно с потната кожа и явно леко изветря, заглажда се – та дава разкошна химия с потна кожа.

# 546
Може би този

# 547
  • Пловдив
Момичета, някой беше препоръчал мисля тоя мъжки аромат...https://www.parfimo.bg/lacoste-eau-de-lacoste-l-12-12-blanc-x-je … e-za-maje-100-ml/
Може ли мнение, ако някой го е тествал? Става ли за тийн?

# 548
Днес във влажното дъждовно и хладно време Womanity ми е носим и съм с него. Създал е мое лично пространстно 🙂🙃

# 549
Здравейте,
Извинявам се, че така нахълтвам в темата, но ми се иска да помоля за съвет и препоръки. Спряла съм се на Hermes H24 и Hermes Terre D'hermes EDP за подарък на 27г. мъж.
Приемам и други предложения. Той няма някакви силно изразени предпочитания към определени парфюми или тип аромати.
Благодаря ви предварително! 😊

# 550
Здравейте!
Според Вас добра ли е цената за тестер?
Благодаря!

# 551
Когато ходя в планината, обожавам да нося Montale Nepal Aoud, Reminiscence Patchouli, TT Maremma или JS Fancy Nights.
Категорично според мен трябва да е нещо, абсолютно лишено от сладости, защото може да се получат кофти ситуации с оси и пчели.

# 552
Днес във влажното дъждовно и хладно време Womanity ми е носим и съм с него. Създал е мое лично пространстно 🙂🙃
Някои дами казаха, че си го носят и през лятото. Ами аз опитах, ужас. Направо ме хвана сякаш за гушата и ме душеше. Виж и аз на хладно и дъждовно много обичам да си го нося :=)

# 553
Здравейте!
Според Вас добра ли е цената за тестер?
Благодаря!
Не, моят го бях купила от Елинор, продукт 100 мл за 179 лв.

# 554
За разходки на открито най-често слагам Mémoire d'une Odeur Gucci, прекрасен за целта, мой любимец. Или Elderflower Cordial или Blackberry & Bay Jo Malone. Или Aqua Alegoria Granada Salvia Guerlain.
Вчера на лекия хлад извадих Vanille Fatale Tom Ford. Ами.... няма такава ванилия просто, струва си всяка стотинка. Определено ми е в топ 3 за ванилени аромати. Трайност и проекция безкрайни. Но най-важното е самият аромат, пипнат до съвършенство, няма странен драйдаун, няма дразнещи химични молекули да избиват тук-там (даже и да ги има, не усещам) , разкош!

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 13:56 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт