Парфюмни размисли и страсти (август 2021 г.) - 263

• 66 054
  • 685
  •   1
Отговори
# 525
  • The Evergreen State

... Причината да мисля така е, че въпросните водещи марки, винаги ще правят хубави, носими хитови парфюми, които хората ще искат искат да имат или подарят. Но наред с това, голяма част от публиката ще очаква тези парфюми да им осигурява нужната доза блясък и имидж, някакво илюзорно разделяне от масовия потребител. Тази тънка игра могат да я играят най-вече изредените световни марки и то точно по схемата - качествен и отлично представен продукт, на висока цена. Така много хора, които имат финансови възможности, но не харесват арт посоката на ниша, ще имат своя идеален избор...

Deetron, коментара ти е право в десятката според мен, напълно споделям но не се бях замисляла досега.

За себе си мога да кажа - Шанел, Диор, Герлен, Ланком са ми любими марки (както и на много други хора предполагам). Свикнала съм да очаквам от тях качествен и отлично представен продукт с който да се почувствам специална и да ми даде блясък.

Ниша е много далеч от мен, обичам хубавите парфюми но нито съм парфюмиста нито колекционер. Обикновен потребител с много малко свободно време и с нужда за малко гламур в ежедневието. Предпочитам марки които мога да намеря безпроблемно в близкия мол и които успяват да създадат усещането за лукс с утвърден имидж, качество, реклама и прочие.
Цената е неразделна част от имиджа на марката и наистина е тънка игра.

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 06:07 от Athena

# 526
Да питам... "Habibi" вечерен парфюм ли е? Какъв по принцип трябва да бъде парфюмът за вечерна сбирка на открито? (с какво се отличава от дневния) Да кажем имам "Olympea legend", става ли за целта, ако "Habibi" не?

# 527
  • виртуално
Единственото хубаво на лошото време в момента е, че извадих парфюми, които въобще не съм носила още.
Wanted Girl By Night Azzaro - разкошен кремест топъл , с лека нотка на коняк. Точто типа пърфюм, който харесвам.
Радвам се, че 30мл шише е с капачка, защото пръскалото на почти всички тестери в магазините бяха развалени

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 09:21 от Рапунцел.

# 528
  • The Evergreen State
Wanted girl by night не познавам, изпуснала съм че има такъв но ще го потърся. Харесвам оригинала. Много весела и закачлива концепция има този парфюм, като почнем от името, опаковката, също и рекламата. Разпуска и носи усмивка.
Дизайна на шишето е оригинален, капачките си мисля че са счупени защото са дърпани от незнание как работи пръскалото.

# 529
  • София
Да питам... "Habibi" вечерен парфюм ли е? Какъв по принцип трябва да бъде парфюмът за вечерна сбирка на открито? (с какво се отличава от дневния) Да кажем имам "Olympea legend", става ли за целта, ако "Habibi" не?
Привет Lorelada, ако визирате Arabian's Secret Habibi - да, за мен е по-близо до определението вечерен, защото има доста ванилия, ром, сочни плодови нотки и тн. Вашата Олимпея, не я познавам лично, но като гледам отзивите, влиза в същия стил - по-плътен и сладък, плодово-амбров. В този смисъл, може би нямате нужда от Habibi.
За мен, вечерения парфюм е с по-плътен, наситен и сладък харатер. Носете това, което Ви кара да се чувствате добре и привлекателна, пък вечерен ли е, не е ли, няма особено значение.

# 530
Здравейте! Какъв парфюм бихте избрали за преходи в планината?

# 531
Nomade Absolu de Parfum Chloé

# 532
Такъв, който да не пречи на насладата от планинския въздух и да не дава кофти комбинация с изпотено тяло. Бих заложила на билки, цветя и малко подправки върху дървесна база.

# 533

Както са писали дамите, и по възможност да не ухае на храна за мечки. 🍯
Не че аз не носих Angel Iced Star през цялото време, но из нашите гори мечки няма. Не планирах да го нося през деня изобщо, но се пристрастих ужасно. ❤

# 534
  • The Evergreen State
SmileНомад е за преход в пустинята

Този е за преход в планината

Stuck Out Tongue

# 535
Хехе, да, понякога обичам да "слушам" рекламите. Dez, разсмя ме за храната за мечки. Така или иначе в момента нямам меден парфюм, няма да ме нападнат.

# 536
  • София

Аз носих напоследък колоните на Ермес, и разни други такива свежаци. Зимата пък си нося разнообразни сладкиши, с презумпцията, че баба меца вече спи Wink

Скрит текст:
В интерес на истината, от толкова шматкане по планините, мечка така и никога не съм срещала. Най-близката ми среща беше една розово-лилава купчинка с внушителни размери току до пътеката, анализът на която показа, че въпросната баба меца е фен на малините и боровинките Wink

За сметка на това пък, редовно срещаме диви кози, както и стада домашни добитъци (крави, овце, коне). До този момент, с изключение на две овчарски кучета под връх Ботев, които определено не бяха в настроение при срещата си с нас в 5 сутринта, драми не сме имали.

# 537
# 538
Сетих се, че едно от мъжките Gucci Guilty-та ми миришеше на овце. Grinning

# 539
Nomade Absolu de Parfum Chloé
И Kelly Caleche

Общи условия

Активация на акаунт