Парфюмни размисли и страсти (август 2021 г.) - 263

• 67 671
  • 685
  •   1
Отговори
# 210
Смесване никога обаче не се получава с аромати на Том Форд, Шанел и Диор. Просто се скапват и на нищо не прилича новото творение.
Получава се, получава се. Онзи ден писах как се напръсках с Womanity, трих го с мокри кърпички и отгоре нанесох Chanel Chance eau Tendre edp, и се получи чудно! Само с Womanity щях да се задуша.

# 211
Дами, бихте ли споделили кой е любимият ви Килиън и защо?

# 212
Дайте предложение за парфюм с аромат на Хубава Жена🙂.
https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Nuit-Tresor-Nude-58825.html
Хубава, сладичка, но не накъртващо, нежна и женствена. Мека като прегръдка и пухкаво кремава. Simple Smile

Може ли да споделите как е трайността, защото е ЕДТ?
Цял ден е при мен.

# 213
Какво ще кажете за Мюглер Аура ЕДТ? Каква е разликата с ЕДП? Трайност 🤔

# 214
Аз също напоследък често попадам на облаци от Бакара и от чисто любопитство винаги съм питала кой е аромата.
Аз напоследък изобщо не мога да го понасям.
Имам позната, която се облива, буквално, с някаква негова имитация, след нея се носят талази, остава във всяко помещение, където влезне, попива във всичко, до което се докосне, изгаря ноздри, обръща стомаси, спира въздуха... е, баста!
Освен това, откакто Карън сподели, че синът й е казал, че му мирише на повръщано, докато тя е била с БР, ей, бога ми, точно на повръщано мирише, заклевам се! 😂 Няма да навлизам в подробности, че и на вас ще ви стане лошо.
macadamia, давай смело с Фантома, няма да съжаляваш.😉
По лятната тема нямам какво ново да добавя, вече писах няколко пъти в предишната какво нося това лято.
От две седмици обаче, нищо друго освен Vanille Fatale не е докоснало кожата ми (ок, де, лъжа малко, понякога се приспивам с микро намазка Black Phantom на китката или боря жегата със Sunshine).
Фаталната ванилия се оказа абсолютен афродизиак за 🦁❤ (и не само за него, но другите не са ми важни); обожавам начина, по който вдишва дълбоко аромата му от кожата ми, постоянно го споменава с повод или без, изобщо разви някакъв фетиш към парфюма, много е забавно. 😀
Скоро ще ми трябва втора бутилка.

На почивки или нося един, макс два, или, ако имам проблем да реша кой да взема, си правя малки отливки и така нося много.
Ако се минава през летище, често си купувам нещо ново на отиване, за да ми е спомен.

# 215
  • при морето
Момичета,кажете по две думи за тези два на Джо Малоун,чудя се кой да избера
DARK AMBER & GINGER LILY COLOGNE INTENSE и/или BRONZE WOOD & LEATHER COLOGNE INTENSE

# 216
Аз познавам само Datk Amber and ginger Lilly, но пък е супер хубав. Така че моят глас е за него Simple Smile

# 217
Скрит текст:

Дайте предложение за парфюм с аромат на Хубава Жена🙂.
https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Nuit-Tresor-Nude-58825.html
Хубава, сладичка, но не накъртващо, нежна и женствена. Мека като прегръдка и пухкаво кремава. Simple Smile

Може ли да споделите как е трайността, защото е ЕДТ?
Цял ден е при мен.
И при мен.

# 218
Някой дали има впечатления от Comptoir Sud Pacifique ?

# 219
  • при морето
Някой дали има впечатления от Comptoir Sud Pacifique ?
Много хубав,леко солен,морски,за лято перфектен!

Lale_Lili,благодаря за отзива!А трае ли ти доволно?

# 220
Какво ще кажете за Мюглер Аура ЕДТ? Каква е разликата с ЕДП? Трайност 🤔
Преди време и аз питах за ЕДТ. Отговорът беше, че е като разводнена версия на ЕДП. Вероятно няма особена разлика като аромат, само като сила/присъствие. Сега аз нося Sensuelle, не е никак лош, но ЕДП си остава любимата ми версия.

# 221
Дами, бихте ли споделили кой е любимият ви Килиън и защо?

Rolling in Love,  Black Phantom и Roses on Ice .
Последния е може би най -любим
.Прекрасни сладки рози , много траен , цял ден издържа.. Фантоми е за зимата : сладък , шоколадов тютюн. Все едно съм стояла цял ден в магазин за скъпи пури , ликьор и шоколад и съм пропита с тези ухания..
Другия е красив флорален, топъл и секси пролетта.
А днес имаме годишнина с ЛМ и понеже за него Жадор е много секси през деня бях с него,  а вечерта   с RM Flowerpower IBIZA .

Летен разкош ...

# 222
Winter fairy повечето на Jo Malone не се славят с трайност. До кожа е. При мен е средно към слабо траен. Което си е да кажем 4 часа, а сега в жегата сигурно и по-малко.
Ти нали не избираш в момента на сляпо, а си ги пробвала?

# 223
ММ ми дава 10мин да реша какъв подарък искам. Помощ
Спряла съм се на тези

Libre Intense
Mancera Holidays
Angel Muse
Juliette has a gun Mmmm
Juliette has a gun Gentlewoman
Oud Pashmina
Amouage Figment

# 224

Общи условия