Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 74 926
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Малкото /20мл/ Клое номад е на 31лв.
https://www.parfimo.bg/chloe-nomade-eau-de-parfum-za-jeni-20-ml/
И абсолю е намален...https://www.parfimo.bg/chloe-nomade-absolu-eau-de-parfum-za-jeni-50-ml/

# 346
  • Балчик
Номад си е постоянно 31 лв, в наналение е 26-27 лв.

Получих от Елинор

# 347
  • Бургас
НОТИНО
Безплатна миниатюра на парфюм с поръчки на Paco Rabanne, Carolina Herrera и Jean Paul Gaultier

за проба сложих в кошницата

Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl 30 мл за 132 лв

дава избор от 8 мини аромата /от 5 до 8 мл./ + две мостри

видях, че и Нобеа имат промо Подарък с поръчка от мин.15лв.

добавих

NOBEA Colourful овлажняващо червило - 15.50 лв
даде ми да си избера от три нюанса течно червило - не са им никак лоши червилата, само да кажа.

и използвах код notino

Обща цена на поръчката с включено ДДС: 132,75 лв.
т.е. на цената на парфюма, може да получите безплатна доставка + мини по избор + две червила + две мостри

така, че ако някой има интерес да действа, че промо добавките свършват бързо и съвсем не е гарантирано, че ще ги има дълго време /или поне няма да има избор/.

# 348
Около две седмици отне да получа поръчката от sprayparfums този път с UPS. Никакви забележки към опаковането, красивичко и спретнато,мострите са по техен избор. Беше споменато, че не винаги изпращат тези, които си заявил - на мен също ми се е случвало, затова този път нищо специално не исках, оставих се да ме изненадат и съм доволна.

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 11:48 от tuali

# 349
Здравейте!
Отдавна не съм писала, тъй като бях в дълго парфюмно въздържание, дължащо се на здравословното ми състояние, което от своя страна се отрази чудесно на семейния бюджет. Grinning От няколко дни надниквам от любопитство в тази и в парфюмната тема и резултатът е на лице- чакам два парфюма-новата граната на Азаро и Ангелската муза едт, а обмислям още два-три. Bowtie
Загледала съм Trussardi Donna edp, edt и Sound of Donna, струват ли си покупката според вас?
За съжаление, споделям поредно разочарование от Нотино. Поръчах детска козметика и дойде с изтичащ през септември срок на годност. Писах им и ми отговориха да им го върна с попълнен формуляр за отказ от договора, но предложението им не ме удовлетворява. Не виждам причина да не ми уважат рекламацията и да ми го заменят за тяхна сметка, както е редно. Голям съм карък, имам поне три такива случая със стара козметика от тях.

# 350
Моля ако някой срещне изгодно Mon Guerlain edp 30 или 50мл но в комплект да е няма значение с какво ще е вътре да свирка,ще го взимам за подарък. 🌸

# 351
Ina-Mina могат да ти го заменят, само попълваш формуляр за рекламация. Но пак пращането обратно е за твоя сметка. Мен лично по би ме удовлетворило направо да ми върнат парите.
В Субра винаги мисля има хубави цени на слънцезащита. ✌️

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 14:36 от Lale_Lili

# 352
Ако не е слънцезащита козметиката, не би ме притеснило, че срокът изтича септември. Ще се постарая да я ползвам по-скоро просто. Нещата не се "развалят" мигом щом им мине срока, особено ако не са отваряни, няма страшно. Предполагам са били и на добра цена?

Sound of Donna Trussardi е чудесно бюджетно гурме, да не кажа супер находка за парите си. Мисля, че който харесва Girl of Now, би харесал и него без проблем.

# 353
# 354
  • Sofia
Моля ако някой срещне изгодно Mon Guerlain edp 30 или 50мл но в комплект да е няма значение с какво ще е вътре да свирка,ще го взимам за подарък. 🌸
Ето един нелош вариант:
https://www.parfimo.bg/guerlain-mon-guerlain-podarachen-komplekt … ichna-chantichka/

А може и това, не е в комплект, но е 50 мл и с много красива бутилка, днес ще си го взема от куриерите, реших с това да си го подновя, мисля, че няма разлика в аромата:
https://www.parfimo.bg/guerlain-mon-guerlain-limited-edition-201 … um-za-jeni-50-ml/

# 355
cutesmallcatБлагодаря,  а тази лимитка ще ми е интересно да споделиш дали има разлика.

# 356
  • Sofia
cutesmallcatБлагодаря,  а тази лимитка ще ми е интересно да споделиш дали има разлика.

Малко по-късно ще пиша, ще ги пръсна паралелно на двете ръце и ще докладвам Flowers Hibiscus

# 357
  • Бургас
Стюардесата е налична от дни в Парфимо и аз и се чудя.Аз мисля да пусна един Alien от Нотино не мисля, че ще има проблем.Цената е добра, една позната се влюби много в моя и и препоръчах Нотино.

# 358
  • София
Ми що не казвате Stuck Out Tongue Winking Eye Аз сега я видях, пуснах една, че предния път не я хванах да си допълня колекцията от бутилчиците на Готие, взех и една смокиня на Елизабет Арден,  много ми е  свежа и почти си изпръсках втората бутилка и 30мл  Cavalli Pour Femme.
Вчера от нотино Теракотата  поръчах и 2 лилави маски на Керестаз, с кода се получава добра цена.

# 359
  • Варна
Ми що не казвате Stuck Out Tongue Winking Eye Аз сега я видях, пуснах една, че предния път не я хванах да си допълня колекцията от бутилчиците на Готие, взех и една смокиня на Елизабет Арден,  много ми е  свежа и почти си изпръсках втората бутилка и 30мл  Cavalli Pour Femme.
Вчера от нотино Теракотата  поръчах и 2 лилави маски на Керестаз, с кода се получава добра цена.
Кой точно код,защото при мен мей не лови!?

Общи условия

Активация на акаунт