Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 75 587
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Тъкмо гледам, че и нотино са заредили, но в elinor с код цената е много по - добре Histoires De Parfums Fidelis

# 181
  • при морето
Тъкмо гледам, че и нотино са заредили, но в elinor с код цената е много по - добре Histoires De Parfums Fidelis

Извинявам се за спама,но този Фиделис става ли за поръчка на сляпо?Харесвам почти всичко на ХдП,но все пак...

# 182
Извинявам се за спама,но този Фиделис става ли за поръчка на сляпо?Харесвам почти всичко на ХдП,но все пак...

Точно защото почти всичко при тях е много трудно да се възприеме, никой не е за на сляпо.

Но, ако наистина харесвате почти всичко от тях, то спокойно може да се поръча. Много добре направен, изключителна трайност. За всеки случай може да го пробвате в магазина на Елинор в Бизнес Парк София. Ако имате път.

# 183
Ето ги мострите, които някой сподели. Възползвах се, мерси! Отиват при приятелка като добавка към подарък. Кутията пак си е от Нотино, отделно се купува, подаръчна. 2 работни дни и бяха при мен. Доволна съм!

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 16:52 от Be_Special

# 184
  • Пловдив
И моята от днес е В Спиди.

# 185
  • виртуално
Ето ги мострите, които някой сподели. Възползвах се, мерси! 

Това го бях пропуснала. Поръчах веднага

# 186
  • вкъщи
И аз поръчах мострите.

# 187
Аз споделих за мострите, радвам се,че сте поръчали, дано ви допаднат 🌸
И моите днес пристигнаха,но не са пълни до горе, а около 2/3.При вас също ли е така? Предполагам,че фабрично се пълнят до толкова, или виалите са с вместимост п 2 мл., но все пак да си питам.

# 188
  • на майната си
Аз също се възползвах от промо-кода на Sprayparfums. Отзивите от познати за тях бяха повече от положителни, аз пазарувам за пръв път от тях, но нещо не ме грабнаха.
На първо място опаковането - ами в сравнително огромен кашон беше напъхано съдържанието, при което опаковката на парфюма е леко измачкана, което не е болка за умиране. Само да спомена, че съм пазарувал от мейк-ъп парфюми със същата опаковка, ами идват в безупречно състояние.
На второ място - мострите, ами писах им мейл с 5 избрани такива, върнаха ми, че две от тях не са налични, при което ги смених, ами нито една от петте не съвпадна с нито едно от моите желания, а са налични за покупка в сайта им, можеше да ме информират поне, щях да си ги заплатя.
На трето място - комуникацията, в движение комуникирах с тях, не ми се сториха от най-вежливите, крайният резултат от тази комуникация е ясен.
Като заключение мога да кажа, че пак бих пазарувал от тях, въпреки изброените негативи, предпочитам на място, но в момента Торино ми е Ню Йорк. И за да не съм подозрителен - така пристига покупката.
Скрит текст:

# 189
Аз споделих за мострите, радвам се,че сте поръчали, дано ви допаднат 🌸
И моите днес пристигнаха,но не са пълни до горе, а около 2/3.При вас също ли е така? Предполагам,че фабрично се пълнят до толкова, или виалите са с вместимост п 2 мл., но все пак да си питам.
Да и при мен са толкова пълни, но и не съм очарована от повечето Гучи Simple Smile

# 190
Благодаря за хубавата нова тема, поздрав за старанието и оформлението Purple Heart
Споделям опит с онлайн магазин за парфюми, който не е в списъка от първа страница и поне аз не съм срещала в старите теми - https://aromati.bg/.
Само в този сайт имаше някакъв избор на The House of Oud, поръчах, веднага имаше реакция на ел. поща. Уведомиха ме, че избраният парфюм не е наличен, писаха ми във вайбър, изобщо дотук много добро и коректно отношение. Момичето ми писа, че дистрибуторът на ТНОО за България е само един и при този динамичен пазар не се знае кои парфюми от марката ще внесат отново.
Като цени - някои парфюми са много изгодни, други не толкова - в сравнение с другите изпитани онлайн магазини.
Нямам някакви особени парфюмни страсти в момента, но скоро имам рожден ден и ще се възнаградя с нещо интересно Simple Smile

# 191
Момичета някакъв код за Дъглас има ли много искам да поръчам Black Orchid или ако имате идея от къде мога да поръчам мостри!? Благодаря предварително

# 192
Ако не го познаваш БО потърси мостри задължително или в темата за размени, ако някоя дама се смили да ти прати пробичка. Виж и в Брасти дали има 10 мл., но НЕ го взимай на сляпо.

# 193
Скрит текст:
Аз също се възползвах от промо-кода на . Отзивите от познати за тях бяха повече от положителни, аз пазарувам за пръв път от тях, но нещо не ме грабнаха.
На първо място опаковането - ами в сравнително огромен кашон беше напъхано съдържанието, при което опаковката на парфюма е леко измачкана, което не е болка за умиране. Само да спомена, че съм пазарувал от мейк-ъп парфюми със същата опаковка, ами идват в безупречно състояние.
На второ място - мострите, ами писах им мейл с 5 избрани такива, върнаха ми, че две от тях не са налични, при което ги смених, ами нито една от петте не съвпадна с нито едно от моите желания, а са налични за покупка в сайта им, можеше да ме информират поне, щях да си ги заплатя.
На трето място - комуникацията, в движение комуникирах с тях, не ми се сториха от най-вежливите, крайният резултат от тази комуникация е ясен.
Като заключение мога да кажа, че пак бих пазарувал от тях, въпреки изброените негативи, предпочитам на място, но в момента Торино ми е Ню Йорк. И за да не съм подозрителен - така пристига покупката.
Скрит текст:

Здрасти Грозданов, честита ти покупка, каквото и да има в плика! Simple Smile

Не искам да го приемаш лично, или че се заяждам, но не виждам проблем с опаковаката на парфюма от снимката. Ако чантичката е била нещо смачкана, то това е друго. Ако пък са ти наранили по някаква причина парфюмната опаковка през кашона, то това проблем на превозвача и си има ред, знаеш.

Безплатните мостри са при наличност, но все пак са безплатни, а не задължителни. Така, че да се благодарим, че ги има изобщо. При мен първия път ми се случи така,  но нямаше само една от желаните мостри.

И в крайна сметка, не са те грабнали, а ще продължаваш да пазаруваш от тях. Недоволен клеинт, който пак пазарува от същото място. Simple Smile Три негатива и пак се връщаш в магазина?

Промоции от типа 20 % на нишови парфюми от тяхната селекция няма почти никъде. Ако има, се случва да направят веднъж годишно.

Мое мнение е, че си заслужава да се пазарува от там, особено ако цената е фактор за даден клиент, а тя почти винаги е такъв!

------

Много добра цена: TOM FORD OMBRÉ LEATHER

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 18:35 от bubanka

# 194
  • на майната си
Скрит текст:
Аз също се възползвах от промо-кода на . Отзивите от познати за тях бяха повече от положителни, аз пазарувам за пръв път от тях, но нещо не ме грабнаха.
Скрит текст:

Здрасти Грозданов, честита ти покупка, каквото и да има в плика! Simple Smile

Не искам да го приемаш лично, или че се заяждам, но не виждам проблем с опаковаката на парфюма от снимката. Ако чантичката е била нещо смачкана, то това е друго. Ако пък са ти наранили по някаква причина парфюмната опаковка през кашона, то това проблем на превозвача и си има ред, знаеш.

Безплатните мостри са при наличност, но все пак са безплатни, а не задължителни. Така, че да се благодарим, че ги има изобщо. При мен първия път ми се случи така,  но нямаше само една от желаните мостри.

И в крайна сметка, не са те грабнали, а ще продължаваш да пазаруваш от тях. Недоволен клеинт, който пак пазарува от същото място. Simple Smile Три негатива и пак се връщаш в магазина?

Промоции от типа 20 % на нишови парфюми от тяхната селекция няма почти никъде. Ако има, се случва да направят веднъж годишно.

Мое мнение е, че си заслужава да се пазарува от там, особено ако цената е фактор за даден клиент, а тя почти винаги е такъв!
Привет! Не го приемам като заяждане.
Ами аз не ги отчитам като негативи, а като забележки(дребни за мен-затова казах, че пак бих пазарувал от тях), все пак сме тук, за да споделяме впечатления и опит, без значение дали е позитивен или негативен или нещо греша?

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 18:36 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт