Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 74 996
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз имам предната, тя е голяма, за път. Тази ми изглежда като кросбоди чантичка. Разкошотийка си е.

# 241
Извинявам се предварително ако са забранени такива линкове но тук намерих размерите. Мисля че е същата чанта
https://picclick.co.uk/Michael-Kors-Crossbody-Bag-Blush-Faux-Lea … 144071955640.html
7" x 5" x 2" (18 x 13 x 5 cm).

# 242
  • Варна
Предполагам е такъв размер. Пуснах поръчка от Делириум. Чакам и от Нотино.
Според мен трява да е тази   https://www.ebay.com/itm/403040922582?hash=item5dd71c6bd6:g:rNYAAOSwwZhhCWY~

# 243
  • София
От фейсбук на Estee Lauder Bulgaria:

# 244

За мен и двете са чантета, не чанти.

# 245
  • виртуално
Аха да се изкуша да купя още нещо и се спрях.
За мен това не са чанти, а портмонета… нищо не мога да събера вътре.

Отказах и крема на Lancome, в момента имам три други неотворени, ще чакам по добра цена

# 246
Малката чантичка на Michael Kors  я имаше преди 2 седмици в Нотино. До вчера подаряваха плажна чанта, не Нотино, а Michael Kors( аз за нея се чудех, сега ме е яд) Много добре изглеждаше. Но се изискваше поръчка на аромат от 100 мл, а такъв фаворит нямам. Бих помолила, ако някой я е закупил да сподели снимки 🍀

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 23:02 от Ellinor*

# 247
  • Sofia
Чантите, подарък към парфюм,  обикновено са много далеч от качеството на същите дизайнерски,  които се продават в бутиците.
Преди време Парфимо подаряваха гащички Agent provocateur.  Бяха като от сергия.

# 248
Малката чантичка на Michael Kors  я имаше преди 2 седмици в Нотино. До вчера подаряваха плажна чанта ( аз за нея се чудех, сега ме е яд) Много добре изглеждаше. Но се изискваше поръчка на аромат от 100 мл, а такъв фаворит нямам. Бих помолила, ако някой я е закупил да сподели снимки 🍀
Те още я предлагат чантата но при други условия

# 249
Малката чантичка на Michael Kors  я имаше преди 2 седмици в Нотино. До вчера подаряваха плажна чанта ( аз за нея се чудех, сега ме е яд) Много добре изглеждаше. Но се изискваше поръчка на аромат от 100 мл, а такъв фаворит нямам. Бих помолила, ако някой я е закупил да сподели снимки 🍀

Привет на всички!
Чета ви, изкушавам се и поръчвам, но не съм писала досега. Само да сложа снимка с плажната чанта. Според мен е перфектна като качество и материали за такъв вид чанта. Получих я с Idole, а всичко друго на снимката ми е подарък + безплатна доставка.

# 250
  • София
Направих поръчка от Делириум и аз. Simple Smile На дребосъкът на Майкъл Корс, мисля че му намерих приложение - когато ходя до близките магазини без кола и с дрехи без джобове. Достатъчно голяма е за ключове, пари и сгънат плик. Като за продукт от изкуствена кожа, каквито мнения прочетох в интернет, все ще издържи поне година на натоварването, което мисля да й възложа. Heart Eyes

# 251
*Редактирам се
Намерих я 🙈
Но пък съм спестила едни пари 😄
Беше Michael Kors, не е тази  Simple Smile
За качеството съм абсолютно наясно, а и все пак е за плаж. Simple Smile Исках да си направя сет с този несесер (чантата беше същия модел).

Тази беше подарък с покупка на парфюм:

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 22:53 от Ellinor*

# 252
Е, тая бялата плажна от плат... какво качество да иска човек от чанта от бял плат! Верно, че всички имаме различни критерии, ама тая чанта струва 5 лева.
Подаръците не са предвидени да са wow, ясно ми е, въпреки че има доста сполучливи козметични чантички, които са били подарък към покупка. Но пък няма да купя нещо, за да взема нищо и никакъв подарък. Аз съм пас.

Ellinor*, по-скоро чантата ще се пъхне в несесера 😃

# 253
Азалия 😆🌷
Не, не редакрирах се!
Нещата не отиват на добре…., сега и чантички. Имам, много имам и все хубави - оммм 🤗🙏🤣

# 254
Е, тая бялата плажна от плат... какво качество да иска човек от чанта от бял плат! Верно, че всички имаме различни критерии, ама тая чанта струва 5 лева.

Ellinor*, поиска снимка на чантата и аз качих такава Simple Smile
Наистина всеки си има критерий и една памучна чанта от док, добре ушита и здрава без излишни картинки и шарении си е добра за плажа. Не съм поръчвали нищо досега само заради подаръци, даже не следя такива промоции и разни кодове. Харесвам и купувам, не дебна с месеци за нещо дето да ми е на сметка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт