Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 74 928
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,

perfume.bg читав ли е? (не го видях на първа страница)
Не съм сигурна, дали изобщо функционира този сайт. Две поръчки имам, така и не ги получих....Да не говорим за имейл, обаждане с което да ме информират, супер несериозно отношение.

# 316
  • София
Благодаря за отговора, Arusi!

# 317
  • София
От Емаг регистрирам поредна успешна поръчка - Lattafa Najdia In Gold.
Този път малко се забави, но важното е, че пристигна и всичко е наред.
Скрит текст:

Не знам защо го водят мъжки на немалко места, тъй като за мен е 99% дамски, като усещам нотки като: портокалово сладко, кремест жасмин, слива, праскова, ваниля, мускус/от европейски тип/.  Бутилката и пръскача са великолепни.

# 318
И аз се включвам с питане за fragrancebg.com в коя графа да го броя. Имам някакъв бегъл спомен, че беше отхвърлен от читавите, след това някой бе споменал , че е купувал и  продуктите са ок. Но не съм сигурна дали точно за този ставаше дума. Ако бъркам, моля да ме извините.Blush

# 319
  • До сърцето...
И аз се включвам с питане за fragrancebg.com в коя графа да го броя....

Да ти кажа, не ми изглежда читав сайт в който Келвин Клайн, Amouage и Том Форд са на една цена. Шанел да с левче-два по-скъпи. Пък било то и тестери (100 мл).
Нещо специално ли има там?

# 320
Получих пратката от Parfimo много бързо - в сряда поръчах, а днес - събота, вече е при мен с подарък мостра. И за информация - тестерът на Yves Saint Laurent Y edp дойде с капачка.

# 321
  • Пловдив
И аз се включвам с питане за fragrancebg.com в коя графа да го броя. Имам някакъв бегъл спомен, че беше отхвърлен от читавите, след това някой бе споменал , че е купувал и  продуктите са ок. Но не съм сигурна дали точно за този ставаше дума. Ако бъркам, моля да ме извините.Blush

Читавите продукти са от fragrances.bg - сайтът на Венера козметикс. Незабележима разлика в имената на сайтовете, но съществена в качеството.

# 322
  • sofia
Angel Muse EDT 100мл. за 112лв. в Бюти Зоун... ами не устоях 😀 мисля даже на море да го водя другата седмица 😁 имаше и други интересни намалени нещица, но мен само Мюглер може да ме изкуши!

# 323
Angel Muse EDT 100мл. за 112лв. в Бюти Зоун... ами не устоях 😀 мисля даже на море да го водя другата седмица 😁 имаше и други интересни намалени нещица, но мен само Мюглер може да ме изкуши!
Благодаря за информацията, отдавна го исках Simple Smile Даже с допълтителната отстъпка цената стана още по-приятна с безплатна доставка -100,98 лв.:
Само този уикенд, само ОНЛАЙН получавате
допълнителна
-10%* отстъпка
за всички вече намалени продукти.

# 324
И аз се включвам с питане за fragrancebg.com в коя графа да го броя. Имам някакъв бегъл спомен, че беше отхвърлен от читавите, след това някой бе споменал , че е купувал и  продуктите са ок. Но не съм сигурна дали точно за този ставаше дума. Ако бъркам, моля да ме извините.Blush

Читавите продукти са от fragrances.bg - сайтът на Венера козметикс. Незабележима разлика в имената на сайтовете, но съществена в качеството.

За Венера знам. Сега се върнах назад и се оказа, че за друг сайт е ставало дума.

Радика, изскочиха ми разни Килиъни и бръкнах да разгледам.
Скептична съм към подобни сайтове, но знае ли човек от къде какъв заек може да изскочи.

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 16:57 от НУКИ

# 325
  • sofia
Благодаря за информацията, отдавна го исках Simple Smile Даже с допълтителната отстъпка цената стана още по-приятна с безплатна доставка -100,98 лв.:
Само този уикенд, само ОНЛАЙН получавате
допълнителна
-10%* отстъпка
за всички вече намалени продукти.
ооооо, ужас... аз го взех от магазин 😁😁 нищо, надявам се при друг случай да компенсирам. Дъглас и БЗ винаги са толкова скъпи, че изобщо нямам навик да ги проверявам.....

# 326
Чантата отразява ли се в кошницата при покупка над 120 лв в Делириум, че не я виждам.

# 327
Чантата отразява ли се в кошницата при покупка над 120 лв в Делириум, че не я виждам.
Преди 2 дни се отразвяше при мен, сега не. Предполагам е изчерпана.

# 328
  • София
Няма я от снощи.

# 329
  • Стара Загора
Iced Star не беше ли 121 лв редовна цена като го пуснаха? 🙄

А парфимо с техните оферти пак избиват рибата. В комплект 46 лв, а само EDT е 78 лв.🤣

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 16:45 от iv4enceto_91

Общи условия

Активация на акаунт