Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 75 029
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • София

Да и при мен така дава....

# 721
В parfimo има ли код за отстъпка в момента

# 722
Имам код за 5% в Нотино, ако някой иска, нека пише.

Чакам тази седмица Montblanc Signature тестер, Soleil Cristal тестер и едп Crystal Noir.

Успях да поръчам и мострата от Нотина на Black Opium, имаше и подарък мъжки аромат мостра, дадох адреса на работа.
Преди Voce Viva дойде, нямаше проблем.

Chanel Allure Homme sport eau Extreme прилича ли на стандартната версия - Homme Sport?
В интернет пише за ниска трайност, така ли е ?

# 723
Няколко актуални оферти в Парфимо, които на мен лично ми харесват - особено цената на Хипнотика , но аз го поднових и няма да се възползвам.

# 724
Получих си терстера на Guerlain La Petite Robe Noire Nectar, 50ml. от parfimo.bg - с капачка и с празен ход, в бяла картонена кутия. Аз - доволна.

# 725
Преди малко си взех Кристала на Версаче - парфюм. Много ми харесва, ще го нося с удоволствие. Още не съм пробвала мострата на Алиен, не ми се смесват миризмите.

# 726
Мострите в нотино пак са налични.

# 727
Здравейте и от мен! Simple Smile За първи път пиша в темата, но съм много щастлива да споделя, че най-после си намерих онлайн магазин в който да предлагат наистина оригинални парфюми. Става въпрос за starcorp.bg.Признавам си, че съм доста капризна на тема парфюми и ползвам предимно от чужбина, като пътувам си купувам от някое летище. Последните година - две по очевидни причини не се пътува толкова често и затова се от дадох на онлайн шопинг. Бях, ама много скептична за този магазин
, но си намерих в него парфюм, който вече е спрян от производство и реших да рискувам. Какво беше очудването ми, когато пристигна парфюма, не стига че беше на добра цена, но и 100 процента оригинален, опакован както си му е реда, трайност голяма - изпитан вече, абе изобщо уникален. Знам, че думите ми звучат, като реклама, но нали затова е този форум да си споделяме, сполучливите покупки. А какво беше очудването ми, когато уж в много по-висок клас сайт,който има магазини в доста молове, си закупих 1000 процентов менте на доста солена цена, естествено след рекламация и разправия от моя страна ми върнаха парите. Та затова сега съм много щастлива, имат и добри промоции, определено ме спечелиха като клиент. За чуждите сайтове, нещо все не мога да се наканя, да си поръчам нещо, защото нямам много опит с поръчки онлайн от чужбина и трябва може би посредник да ползвам:)

# 728
  • Балчик
снеженце, снеженце, с много думи нищо ново не каза. Simple Smile
Радвай се на парфюмчето и си го носи с удоволствие.

# 729
  • София
Успях и аз да поръчам мостра на БО от Нотино!

И в крайна сметка, повлияна от офертата за Версачетата миналата седмица, се възползвах и аз да взема този любимец във версията му Абсолю!

# 730
  • Пловдив
Успях и аз да поръчам мостра на БО от Нотино!

И в крайна сметка, повлияна от офертата за Версачетата миналата седмица, се възползвах и аз да взема този любимец във версията му Абсолю!
И аз днес получих точно същата поръчка. Не се стърпях и напръсках и от трите на различни места. Версачето го взех на сляпо. Засега ми харесва. В началото усетих много роза. После се променя доста. Утре ще имам повече впечатления. За първи път стрелям на сляпо и го отворих със страх 🤣 Установих, че тази емоция не е за мен.
Относно Алиен - Аз съм супер фен на Алиен, но тази версия не я харесах. Много кокос.
Issey Miyake е по-хубав. Но аз харесвам всякакви рози.

# 731
Нотино: в събота вечерта поръчах - получих пратката в понеделник, как става този номер? Почти всеки път поръчвам в събота и получавам във вторник, но в понеделник ... за мен е прецедент.

# 732
  • Пловдив
И аз имам същия прецедент- поръчано в събота посред нощите и получен в понеделник.И аз се чудех как стана ,след като Спиди не работи в неделя.

# 733
... А какво беше очудването ми, когато уж в много по-висок клас сайт,който има магазини в доста молове, си закупих 1000 процентов менте на доста солена цена, естествено след рекламация и разправия от моя страна ми върнаха парите.
Снеженце, не знам ти кой "висок клас" сайт имаш предвид, обаче 30те мл L' Air du Temps от Делириум (висок клас!) са с нескопосно направена и хлабава пластмасова капачка. Не ми се разправяше с тях, сокчето си е същото, каквото помня от преди много години и ще го изпръскам, но ми се губи много от удоволствието.
Старкорп е 100 % за всичко - оригиналност, обслужване, отношение...

# 734
  • София
Взех си поръчката от Парфимо. Предоволна съм. Simple Smile Ambar del Sur Carner Barcelona не е новаторски аромат, но е прекрасна амбра, с чудесна ванилия и бобова тонка, за разкош. Heart Eyes Ще си го изпръскам с удоволствие. Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт