Гледах ... ! Хареса ми! Препоръчвам го! - II

• 64 499
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Препоръчаха ми сериала DIRT, само че от Арена не мога да сваля първия епизод - не разбирам много от тези неща, но просто след като се записа, не иска да се свали. А пише, че има сийдъри, лийчъри и всякаквите там неща...
Някой може ли да ми помогне да го изтегля от друго място?
Тъкмо ще знам дали да го препоръчам и на вас  Wink

# 481
Препоръчвам ви Паяжината на Шарлота, забавно филмче, става и за деца Simple Smile

# 482
Цък постер , цък инфо тук . За сваляне от Арена или от Замунда  Wink

# 483
Препоръчвам ви Паяжината на Шарлота, забавно филмче, става и за деца Simple Smile

Ех,  как ревах на това филмче ....
То една бременност , то едни хормони....

# 484
  • София
Препоръчаха ми сериала DIRT, само че от Арена не мога да сваля първия епизод...

Пробвай тук:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=73087
Сериалчето е много добро, аз вече го изгледах, Кортни Кокс е страхотна в новата роля - съвсем различна от тази на Моника  Peace

Последна редакция: пн, 14 май 2007, 09:45 от Amidala

# 485
Гледах "Добрият Уил Хънтинг", драма с Мат Деймън Heart Eyes.

Уил Хънтинг (Мат Деймън) има голяма дарба в математиката, която е разкрита от известен професор (Стелан Скарсгард), който му предлага помощта си. Уил се съгласява да посещава психолога Шон Магуайър (Робин Уилямс), който му помага да вземе живата си в ръце и да се справи с трудностите и очакванията на другите.

Старичък е - от 1997, но си заслужава да се гледа.

Хареса ми също "Проклятието на златното цвете".
Много красота има в този драматичен филм. Препоръчвам го Peace.

P.S.Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 484 нови отговора. Shocked

# 486
Новият игрален филм, нали? Симпатичен е, да, моите хлапета 2 пъти го гледаха. Искаха и трети път. Сега съм на опашка в библиотеката за DVD-то, значи още 10-тина пъти ще го гледат.

# 487

Little Children (2006)

Много ми хареса!

# 488
Ох, и аз очаквам, че много ще ми хареса. И за него чакам на опашка, изобщо - предстои ми светло филмово бъдеще.  Simple Smile

# 489
 Още малко добри неща :The Legend of Bagger Vance , You Can Count on Me,The Weight of Water,Life as a House,Before Night Falls,Billy Eliot,Jarhead,The Shipping News ,Dangerous Beauty ,Quills,The Mothman Prophecies,Unfaithful.

# 490
Много ми хареса "Breacking And Entering" с Джъд Лоу, дано да го видим сред "Оскар"-ите Praynig

# 491
Desperation по Стивън Кинг. Малко е тежичък, но който харесва ужаси , за него ще е по лека версия!

# 492
Bordertown с Дженифър Лопез-силен и разтърсващ филм по действителен случай! Струва си да се гледа!!

Подкрепям Peace

Снощи гледах -Human trafficing,също си заслужава гледането!

# 493
  • София
Вижте какво качиха в Замундата:

Рицарят на бялата дама (1982)
Направо нямам търпение да го изтегля и да го гледам отново   newsm44 newsm44 newsm44

# 494
Amidala, Hug  bouquet
Благодаря ти за хубавата новина!
Бях влюбена в главния герой(Валери) като дете Laughing
Нямам търпение да го гледам Party

Общи условия

Активация на акаунт