Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 136
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 050
soul81 филе Елена има и на слайс редовно /мисля, че е на Родна стряха/,
На нас така ни е по- удобно да го ползваме.
Да, по-удобно е на слайс, но не можахме да го изядем - не ни хареса.

# 1 051
Аз съжалявам, че Конти се отказа да пише какво стана, заради коментарите тук.

# 1 052
Тя ли ти каза, че се е отказала и то заради коментари? Едва ли е вярно, би било много странно, да не казвам незряло. На тази планета има над 7 милиарда обитатели от човешки вид и всеки има право на мнение. Или поне би трябвало да има 🙂, хора са умирали, за да се утвърди такова право.
soul81 филе Елена има и на слайс редовно /мисля, че е на Родна стряха/,
На нас така ни е по- удобно да го ползваме.
Да, по-удобно е на слайс, но не можахме да го изядем - не ни хареса.
Какво не ви хареса във вкуса? 🤔

# 1 053
на родна стряха е малко странно филето. взимала съм цяло парче -  лесно се реже, а не като обичайното филе елена.

# 1 054
Афтър ейт и на мен са ми любими и редовно купувани .Аз обичам и натурален шоколад и мента, но съм забелязала,  че на много хора не им допадат . Игрите в последно време се превърнаха преди всичко начин на манипулация на потребителя

# 1 055
Игрите винаги са целели повишаване на потреблението/стойността на покупките, а не да дават нещо в повече на потребителя. Дали са стикита, плюшени играчки, готварски книги или томболи, целта е същата. Важното е за нас като клиенти това да не ни влияе с излишни покупки, но това всеки сам може да си прецени.
Технически проблеми със старт бутони и други подобни не е толкова трудно, ако поискат да разрешат, но някои дългогодишни практики си остават- недостатъчно количество на търсени артикули, досадното (и за клиенти, и за служители) периодично пренареждане на стоки, липса на възможност (или желание) за контрол върху някои неприятни от страна на някои субекти потребителски действия (като накърняване на опаковки и подобни)… Все пак, докато има добри продукти като съотношение цена-качество, аналогични на други, по-скъпи на пазара, ще продължавам да посещавам магазина, въпреки някои неща, които правят недобро общо впечатление.

# 1 056
  • Sofia
Игрите винаги са целели повишаване на потреблението/стойността на покупките,  .. Важното е за нас като клиенти това да не ни влияе с излишни покупки, но това всеки сам може да си прецени...
Аз съм от тия дето просто ще си пазарувам както обичайно (не повече), ама като знам за играта и имам сметка 25лв, ще си извадя телфона, за разлика от обичайно. 
Има и един тънък момент, като знам за играта и сметката ми е с малко под 25лв, понякога, но не винаги ще добавя нещо, което така или иначе ще купя, като още един шоколад или още едно -две млека...

# 1 057
Именно, Морена…
Но е ясно какво целят веригите с тези неща. И може би успяват, някой от другата страна вероятно има поглед.

# 1 058
  • София
И аз като Morena - напоследък нищо не харесвам от лидл+ предложенията и не си и правя труда да вадя телефон. Но вчера реших, че може все пак да се прежаля и да маркирам. Та, имам регистрация за тази игра (след като разбрах оттук за този 'старт' бутон). Че даже и намалени бонбони (трюфели) ми се падна от скреча. Ти да видиш.

# 1 059
И аз напоследък доста слаби пазари правя, но днес не устоях на сладоледите. Фунийките са ни любими, шоколадовите идват на 35ст, а ванилията на 41.

# 1 060
В Лидл виждали ли сте да предлагат разрязани дини? От четвъртък са им в кампания, но 6 кг диня минимум (според брошурата)...мерси. Та чудя се дали няма да се излъжат да ги разрязват.

# 1 061
Не съм забелязала да има разрязани дини, но ако има любопитни към такива - май по-добре и да няма (виждала съм например кутийки, незапечатани с ягоди, които са ме вкарвали в размисъл, да кажа индиректно..).
Сладоледите от днес не са ми интересни, вчера купих (когато нещо ни харесва от Лидл- и на редовна цена е вървежно) едни на клечка Балино.

# 1 062
Конти, ела си!
Малко се притеснявам за кометираните бонбони с мента. Бях взела такива за почерпка, дано да са се харесали, че аз никога не съм ги пробвала.

# 1 063
Да ти кажа, Феникс, аз съм доста гнуслива, но с някои неща и не често правя компромис, ако не виждам друг начин. Явно мога да се оправя с някакво количество микроби. Simple Smile Мия под течаща вода и каквото - такова.

# 1 064
  • Sofia
В Лидл виждали ли сте да предлагат разрязани дини? От четвъртък са им в кампания, но 6 кг диня минимум (според брошурата)...мерси. Та чудя се дали няма да се излъжат да ги разрязват.
Tц, не съм виждала, коментирала съм го даже... и не вярвам да срежат (относно хигиената - толкова други продукти се разфасоват и опаковат... А го намирам за много тъпо. Точно... къде ще я дяна тая диня 6г?!

...
Но е ясно какво целят веригите с тези неща. И може би успяват, някой от другата страна вероятно има поглед.
Със сигурност успяват с някаква част от населението.

Общи условия

Активация на акаунт