Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 137
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 035
При мен е тази картинка още от понеделник

# 1 036
Бонбоните Афтър ейт са за ценители. Когато имаха игра, много хора в друга тема писаха, че били гадни; е те са такива на вкус, който ги харесва ги яде. Не мисля, че Лидлските имат голяма разлика във вкуса, има разлики в опаковането.
Шоколадът Ритер спорт с мента е почти същият на вкус (но доста по-дебел).

# 1 037
Афтър ейт са любими на домашните, на мен не ми харесват. Според мен има известна разлика, но мисля, че лидълци добре са се справили.

# 1 038
дребният много ги харесва лидълските.
вчера се натъпкахме със сьомга, че и остана за още един път. егати парчетата - нямаше под 1.300 кг.

# 1 039
  • София
Обадиха ми се сега от Лидъл-щели ръчно да добавят участията в играта. Изисквало малко време, предали на техническия отдел. Пуснали са ми и ваучер за 10лв. Бяха много любезни. При някой не излизал бутона СТАРТ заради операционната система на телефона. Така поне каза девойката. Продължавам да твърдя, че трябва винаги да остояваме правата си.

# 1 040
Х'апсурт да не излиза бутон от приложение заради версията на софтуера на телефона.
OMG

# 1 041
Добро утро, момичета : ) Аз си взех кефир  и разни друи млечни неща, но така ме хвана яд, че нямаше капсули...все едно се бяха изпарили - дори нямаше табелка...исках да ги пробвам Grinning

# 1 042
При мен е тази картинка още от понеделник

и при мен, взех де Grin, ванилията фунийки - 5 бр, една трицветна кутия със страчатела, заслужават си, аз миналия път също взех пак така, но имаше едни любими от 0,39 ст, сега не.

# 1 043
Важното е че отреагираха .

# 1 044
  • София
Важното е че отреагираха .
Да! И заради многото сигнали за махнали бутона СТАРТ.

# 1 045
Вчера при нас нямаше чедър ХХЛ и лаваш, а точно ми трябваха. Нямаше и сладолед на клечка 8 бр. ХХЛ. Още в неделя е свършил.

# 1 046
Важното е човек да се усеща удовлетворен. Но няма как да отстоява винаги всичко. За времето да отстоява ваучер за 10 лв., вероятно може да изкарва 100 или 1000 или да прави нещо, което му дава много по-голямо удоволствие и повишава качеството на живот. Няма как да има всичко. Това не съм го измислила аз - алтернативна цена на избора, вероятно доста хора са чували.

Афтър ейт много ми харесват, можеха да не са чак толкова сладки, обаче. Не бих казала, че има кой знае каква разлика с лидлската версия. Най-добрата разновидност за мен са ментовите сладоледени бонбони от британската седмица, но са претенциозни за съхранение.

# 1 047
Всеки си избира какво и кога да отстоява. Нека не съдим тези, които са избрали точно това с играта да си отстоят.
Аз също далеч не всичко отстоявам, за тази игра - също, защото рядко ходя напоследък. Но не съдя хората, които са преценили, че точно това е важно за тях.

# 1 048
Скрит текст:
Важното е човек да се усеща удовлетворен. Но няма как да отстоява винаги всичко. За времето да отстоява ваучер за 10 лв., вероятно може да изкарва 100 или 1000 или да прави нещо, което му дава много по-голямо удоволствие и повишава качеството на живот. Няма как да има всичко. Това не съм го измислила аз - алтернативна цена на избора, вероятно доста хора са чували.

душице, мисля точно като теб. с времето много рядко влизам в битки и си пазя енергията за важните за мен неща. другото просто го подминавам. това отстояване на всяка цена не го разбирам въобще, както и неоставянето на магарето в калта. човек с годините трябва да се отдалечава от дребнавостта и дребното. но както се държиш - така живееш.

някой пробва ли сливите? нещо твърди ми се видяха.

# 1 049
Няма съдене, всеки си споделя гледната точка, така че да не окачествяваме мненията на хората.

Общи условия

Активация на акаунт