Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 149
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 020
Днес ми подариха лидълския афтър ейт. За пръв път да не харесам техни бонбони. За почерпка съвсем не бих взела.

# 1 021
  • Велико Търново
Да, утре - 40 на тройни те вкусове, бял на клечка с Ягоди и два вида сандвич сладоледи. Май и някои от фунийките, но не помня.

# 1 022
Тоя сандвич сладолед само с ванилия ...не ми хареса. Взех го оня ден. Две хапки и в кофата. Вафлата от двете страни беше кофти

# 1 023
Филе Елена има ли в Лидл? 🤔Май не.

Сладоледи само 2 броя купих тази година. Ако започнат да предлагат Копа дела мага, ще ги уважавам по-често.

# 1 024
# 1 025
Преди месец-два бяхме купили от тези еклери. Никой вкъщи не ги хареса и няма да повторя. Дано да са ги подобрили, но не вярвам.

# 1 026
Сладолед сметана с бисквитки ,премиум някакъв си,вчера си взех една кутийка и одеве я хвърлих.Празна де.Много ми хареса,500 гр е около 5 лв.

# 1 027
  • Бургас
Днес ме ядосаха с тотална липса на лаваша от вчера - били получили всичко на всичко 2 нюню кашончета (може би 10 пакета събира едното) и естествено свършили още вчера! Не ми е отчело онзиден бележка за 60лв - пак се е загубила връзката с "кораба-майка" малко преди приключване на сметката и увиснах... та ги разкритикувах набързо за тези двете неща и за играта, която и на мен рекламираха с мейл без думичка за Старта и върнатият отговор (писмен, не са правили опит да ми звънят) е:
Бихме искали да Ви информираме, че активацията на играта чрез бутон "Старт" е премахната и остава само активирането на участията.
А за лаваша познати приказки и компенсация под формата на ваучер. На мен баш днес ми трябваше задължително от този лаваш и си бях направила сметката от кой магазин какво ми трябва за готвения кетъринг и направо ми сринаха цялата организация в последния момент! Не че ще ми се върнат нервите, ама ще се компенсирам все с нещо Grinning

# 1 028
Vanian, много благодаря 🤗, зарадва ме. Утре отивам да го търся, да видим какво са спретнали и на каква цена. 🤔

# 1 029
Филе елена взех в петък от оная зона, където са тематичните стоки, на Молерите. По- хубаво е от Родна стряха, но парчето е голямо, половинкилограмово, 16 лева излезе.

# 1 030
Това е много добра цена. На КФМ на намаление по другите вериги е над 40 лв/кг. Как е на сол?

# 1 031
И аз взех миналата седмица филе Елена на Молерите и е хубаво. На мен ми е добре на сол, но на ММ му е солено.

# 1 032
soul81 филе Елена има и на слайс редовно /мисля, че е на Родна стряха/,
На нас така ни е по- удобно да го ползваме.

# 1 033
  • Пловдив
Снощи пазарувах...тая сутрин като влязох в профила ми седеше поздравление, че имам да активирам 1 участие в томболата Simple Smile  С един клик.

# 1 034
Егати смотаните сладоледи дето са ги намалили с прословутия купон. Сменили са и картинката на купона, аз се бях наточила на тези, пръдльовци:

Общи условия

Активация на акаунт