Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 152
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 005
90 дни е срока за връщане май е изтекъл на 03,08 или около тази дата, но преспокойно може да се направи рекламация в рамките на гаранционния срок.
Да 🤦♀Права си!  Недоспиването и умората си казаха думата.
Значи ще правя рекламация, която също не съм правила до сега. Директно на каса ли се съобщава за нея?

# 1 006
На каса, да. Подписвате протокол. Един екземпляр остава за теб. Носи касовата.

# 1 007
Забравих да похваля телешките кюфтета/кебапчета от лидл плюс. Ние и друг път сме взимали, заслужават си.

# 1 008
  • Буркина Фасо
Момичета, сега отворих замразеното тесто за пица. Сложих го в тавата и с ужас установих, че заема 1/2 от нея. Трябва ли да се разточва? Ми то си е направо ню-ню!
мислиш ли, че тавата няма да го опече като е наполовина от размера И ?
виж, обратното е по-трудно - 2 пъти по-голямо количество в по-малка тава. Smiley
все пак пиците трябва да са тънички и хрупкави.

# 1 009
За рекламацията касиер ще извика управител и ще подпишете протокол. До 30 дни ще ти върнат парите, едва ли ще намерят друга бройка обувки. Ако не ти се обадят в срока, след 30 дни ги търсиш ти.

# 1 010
  • На изток от Ада
Нямале кърпички днес. Взех шоколадов сладолед във фунийка и още един е кутия.

# 1 011
Как е имейла на Милена Драгийска на който може да пуснем оплакване?

# 1 012
Аз търсих булгур, но не намерих.
Памперсите Лупилу хубави ли са ?
Забелязах, че щом ползвам купон, който ми се е паднал от скреч, след това нищо не печеля, това ми се случва абсолютно всеки път.

# 1 013
Аз търсих булгур, но не намерих.
Памперсите Лупилу хубави ли са ?
Забелязах, че щом ползвам купон, който ми се е паднал от скреч, след това нищо не печеля, това ми се случва абсолютно всеки път.

Не бях взимала памперси от 3 години и повече, сега пробвам 4ката и ми харесват. Променени са от преди и определено са по-хубави.

# 1 014
Скрит текст:
Клиента винаги има право

Слагам го в скрит текст, ама съм малко офтопик. Плащането в брой какво общо има с “клиента винаги има право”.
В цяла европа се плаща с карти, часовници и телефони. А и сега в епидемична обстановка аз примерно почти съм спряла да плащам кеш...

# 1 015
Някой беше писал за версията на Андроид, дано се включи. Върти ми се 7... ама дали...
Версияна на Андроид трябва да е 8.0 или по-висока. На мен ми е така, също версията на лидл плюс е точно тази, която ми казаха, че трябва да е 14.40.03 но въпреки това не работи с моя телефон Самсунг. В някой от коментарите в Googl play за приложението видях, че и други хора със Самсунг имат проблеми. Е, сега да си сменя телефона ли?! Много ме разочароваха и смятам, че трябва да си уволнят програмистите!

Вече последната версия на Lidi Plus e : 14.40.5
Аз съм с Андроид 7 и нямам никакъв проблем с последната актуализация.

# 1 016
Относно лидълските цветоулавящи кърпички- ползвам от известно време вече само лидълските и съм доволна, цветоулавят добре, преди и на Хайтман вземах, правила съм преди повечко време в темата сравнение с тях и освен цената друго не видях да има различно. Вчера купих, имаше бройки, днес минах набързо и не гледах имаше ли в нашия филиал.
А за липсващите стоки- не е ново, нито се изненадвам, ами само отбелязах, че вече ми става леко досадно все да бързам да гоня разни неща, които ми трябват… уж.

# 1 017
Момичета, сега отворих замразеното тесто за пица. Сложих го в тавата и с ужас установих, че заема 1/2 от нея. Трябва ли да се разточва? Ми то си е направо ню-ню!
мислиш ли, че тавата няма да го опече като е наполовина от размера И ?
виж, обратното е по-трудно - 2 пъти по-голямо количество в по-малка тава. Smiley
все пак пиците трябва да са тънички и хрупкави.

Бонго, презастраховах се и за това се обърнах с "момичета" в поста си...., а ти пак се буташ. Simple Smile

# 1 018
  • Велико Търново
И аз днес минах през любимия хипермаркет. Оставих 25+лева и нищо не последва. Нито кб в Л+, нито нищо. Възможно е да не съм цъкнала картата, но уж изпиука. Не ме бърка особено, ако е станало успешно-станало, ако ли не - здраве да е. Купих си сладоледи и разделителни редчета за гардероб. Още гардероби нямаме в новия дом, но да си имам разделители, че и без това не се знае кога ще имаме истински гардероб Simple Smile в магазина нямаше много хора, но пък имаше много стока. Батерии, градински неща от преди седмици, гумени морски неща за надуване, шкафове за баня и виледа роботи в изобилие. Дори в суматохата от разнообразни продукти, не видях хавлиите от тази седмица.
Гледах някаква брошура тези дни и ми се доядоха еклери. Тези в Лидл хубави ли са? Не замразените, а малкотрайните, по-големи на размер с шоколадова глазура.

# 1 019
Ей, сладоледите нали ще са намалени в сряда ?

Общи условия

Активация на акаунт