Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 169
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 945
  • Сливен
Мнение за боровинките от днес в голяма опаковка?
Хубави са,нямаше развалени или мухлясали.

# 946
  • На края на вселената!
Майка ми и баща ми са с телефони с копчета. Имат карти за лидл +. На една визитка съм залепила принтиран QR кода от моята карта от приложението. Активирам всички купони предварително.  Те гледат брошурата на хартия. Като пазаруват си сканират картончето, а аз виждам дигиталната бележка.  Не ми пречи, защото рядко ползвам купони.  В неделя не открих сладки картофи, ама бях отпуска и докато стигна до лидл, ги бяха изяли.

# 947
Относно Играта с ваучерите.
Благодарение на изключително тъпата ситуация с бутона Старт, много хора, вкл и аз, се регистрираме успешно 👍 Жалко, че Лилд не са пожелали да съдействат на съфорумката.
Вчера пазарувах за около 60лв и за мое учудване, приложението е регистрирало 2 участия, нищо че класовата бележка е една.

# 948
Съгласна съм с това, че липсата на стоки е основен проблем, но явно от веригите (не само Лидл) не се тревожат особено за потребителското впечатление, защото практиката не се променя - на тях им стига да продадат количествата, които имат и при условия на завишено търсене и ограничено предлагане за тях е идеално това да се случи. Разочароващо е от гледна точка на потребителя, ако твърде много емоции включва в пазаруването или търсенето му е особено необходимо. В крайна сметка обаче всички вериги по един или друг начин стимулират масово потребление, от което е ясно кой има реално полза.

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 10:14 от fenyx

# 949
  • София
Скрит текст:
Wink Да ви кажа честно, не помня скоро да съм виждала някой да си чеква Лидл+ на касата... Явно им е писнало на хората - "има купон, няма стока" или "има стока, купона изчезнал" и т.н.
На мен последния път ми излезна една анкета точно за Лидл + ,какво би ме стимулирало да си я чеквам.
Иначе и аз все казвам,че нямам ,просто не ми се занимава.
Иначе това с електронните касови бележки е доста удобно,ако после решиш да връщаш/заменяш нещо,я не да пазиш касови бележки.Единствено това може би е някакъв плюс за мен.
Докато приложението не изчезне защото е станало несъвместимо с устройството, както се оплака
pticasprujina
. Съветвам ви да си пазите хартиените бележки.

# 950
Те би трябвало да се пазят в акаунта и ако се влезе през друг телефон, да се появят.

# 951
  • София
Имах приложението Лидл плюс до вчера, днес изискваше актуализация-направих я.Оказа се,че вече пък нямам лидл плюс карта, тъй като приложението не е съвместимо с телефона ми Huawei G7-L01.
Не че е голяма загуба, но бях свикнала с него.

# 952
  • София
Е браво!
На мен също ми стои на екрана да правя ъпдейт.
И ако изчезне после не мога да го ползвам, а имам уред с гаранция в касовите.
Как може да се разбере дали ще изчезне или не?
Сега проверявах в гугъл плей, няма написани изисквания за версията на Андроид, което е некоректно.

# 953
  • Sofia
Някой беше писал за версията на Андроид, дано се включи. Върти ми се 7... ама дали...

# 954
  • София
Няма ли начин да се изтеглят тези касови бележки? (Не ползвам приложението, затова не знам.)
Направете си скрийншот на важните бележки преди да обновите приложението, ако не може да се изтеглят.

# 955
Дано някой от мениджърите, директорите или служители на Лидл да прочетат темата.
Ще им бъде от полза.
Ще могат да видат позицията на клиента в наше лице и да променят политиката си в положителна посока.

# 956
  • Sofia
Дано някой от мениджърите, директорите или служители на Лидл да прочетат темата.
Ще им бъде от полза.
Ще могат да видат позицията на клиента в наше лице и да променят политиката си в положителна посока.
Все едно ги вълнува... Нали хората се оплакват, пишат им...

# 957
Да, ето колко ги вълнуват оплакванията, сега получих приканващ мейл за играта им и за бутон старт има ли описание - не! И това след вчерашната им комуникация с Конти, т.е. били са вече уведомени, че имат пропуски в обявяването на условията.
А на печелившите (които ще бъдат) - честито!
Скрит текст:

# 958
Някой беше писал за версията на Андроид, дано се включи. Върти ми се 7... ама дали...
Версияна на Андроид трябва да е 8.0 или по-висока. На мен ми е така, също версията на лидл плюс е точно тази, която ми казаха, че трябва да е 14.40.03 но въпреки това не работи с моя телефон Самсунг. В някой от коментарите в Googl play за приложението видях, че и други хора със Самсунг имат проблеми. Е, сега да си сменя телефона ли?! Много ме разочароваха и смятам, че трябва да си уволнят програмистите!

Но продължавам да харесвам продуктите на Лидл, почти всичко е с много високо качество. Само месо не купуваме от там. Купуваме сирена, млека, всякакви пакетиране храни без ориз (ориз харесвам на други марки), уреди и всякакви други нехранителни неща са много качествени.
Последното уникално вкусно нещо, което купихме е тесто за бисквитки.  Нещо подобно изглеждаше опаковката:

# 959
Днес за първи път купих замразено тесто за пица. Колко време трябва да е извън хладилника, за да се отпусне? И хубаво ли е? Не съм чела състава, че нямах време в магазина, а вече е късно.

Общи условия

Активация на акаунт