Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 175
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 915
И аз отсвирих банката, Морена...да не сме в една и съща. 😃

А времето е най-ценният ресурс. Две минути за Лидл за т.нар. "принцип" ми е твърде много. Предпочитам да ги посветя на пеперудата, която ми е накацала бегонията. 🧐

# 916
Аз пък днес установих нещо странно. Отдавна не бях пускала Лидл+ и когато го потърсих на телефона ми се оказа, че е изчезнал. Интересното е, че и е и в Google app store не ми излиза.

Трябва да го стартираш Joy
Търси СТАРТА-а Grinning

Хахах, сигурно. Само дето се е изпарило. С триста зора и сканиране на qr кода се разбра, че изведнъж устройството ми станало несъвместимо с тази (неизвестно за мен коя) версия. Интересно как пък преди работеше.

# 917
Обновили са го явно.

# 918
Момичета, ако вече сте го обсъдили, ще си ям боя! Joy Някакво доматено пюре, цял кг за 1.69, на какво прилича?
Не съм виждала баби с карти на касите, ама не става ли и на мен една карта да дадат, щот не искам в телефона да го вкарвам тоя лидл+? Не че си не мога и без него, де, както досега.Simple Smile

# 919
Появи се ъпдейт по едно време днес, да.
 Днес на касата пред мен и зад мен всички ползваха +, но редовно чувам клиенти да казват, че нямало защо да го ползват.
Падна ми се отстъпка за трюфели, ще ги взема...ако имат налични,че напоследък изчезват. .

# 920
На мен ми се падна 40% намаление за тези кроасани, за които има купон тази седмица. Та сега си имам два. Ако се сумираха, щеше да е 80% намаление...

# 921
Картите на бабите децата им ги правели след регистрация през техните смарт телефони. Не са от Лидл. Нещо такова се разказваше в темата.

# 922
  • София
Wink Да ви кажа честно, не помня скоро да съм виждала някой да си чеква Лидл+ на касата... Явно им е писнало на хората - "има купон, няма стока" или "има стока, купона изчезнал" и т.н.
На мен последния път ми излезна една анкета точно за Лидл + ,какво би ме стимулирало да си я чеквам.
Иначе и аз все казвам,че нямам ,просто не ми се занимава.
Иначе това с електронните касови бележки е доста удобно,ако после решиш да връщаш/заменяш нещо,я не да пазиш касови бележки.Единствено това може би е някакъв плюс за мен.

# 923
На мен ми се падна 40% намаление за тези кроасани, за които има купон тази седмица. Та сега си имам два. Ако се сумираха, щеше да е 80% намаление...

Мисля, че са два различни вида. Тези от скреч картата са 5 бр в опаковка и с намалението излизат 1.49лв. А тези с лидл плюс са замразени и са по-скъпи. Днес взех тези от скреча и си хапнах, много вкусни и (не)здравословни. Blush

# 924
Да ви питам за памучните килими....като го изпера, после не стои ли намачкан?

# 925
  • Sofia
Някой пробвал ли е тези стъклени нудли? Купих ги но се чудя как да ги приготвя 😅
Скрит текст:
На опковката не пише ли?
Аз ги накисвам във вряла вода и с капак за няколко минути и после ползвам. Иначе аз купувам такива (азиатски продукти) за азиатски рецепти.
Гледам, че хората си ги ползват вместо фиде и в нашенски рецепти.

Соул, пощенска е, ама предполагам и други го правят.

# 926
Бабите с ламинирани карти могат да се възползват само от офертите. Купони без телефон няма как.

Ужасно ме дразнят кодовете на продуктите. Едно, че са с дребен шрифт, друго че са отгоре на въпросния продукт, ако въобще съм разбрала правилно. Вече ставам разногледа да им спазвам всички глупости.Sad

# 927
Момичета, ако вече сте го обсъдили, ще си ям боя! Joy Някакво доматено пюре, цял кг за 1.69, на какво прилича?
Не съм виждала баби с карти на касите, ама не става ли и на мен една карта да дадат, щот не искам в телефона да го вкарвам тоя лидл+? Не че си не мога и без него, де, както досега.Simple Smile
Пюре редовно купувам такова 500гр опаковка и си е добро,но в темата съм чела,че повечето продукти имат разлика нормални и ХХЛ опаковки,като големите са кофти.
То реално си излиза горе долу на същата цена де ,малките разфасовавки струват около левче

# 928
Стори ми се много като количество на мижава цена. Иначе и аз купувам от другото. За разликите в ХХL опаковките не знам, не купувам често, но миналата седмица взех от кутиите сирене, майка го харесва, вземам и за нас покрай нея. Ами различно ми се стори на вкус, някак по-кисело и като ферментирало, нещо стипчиво ли усещам, не знам, но е по-различно. Може и да си внушавам. Simple Smile

# 929
Кажете за килимите...мачкат ли се след пране?

Общи условия

Активация на акаунт