Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 156
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 990
Може да приложите и снимката, като им пишете. И ако ви позвънят няколко часа след това от непознат номер- може да са от Лидл, така обаче няма да имате писмена следа за отговора им.

# 991
Често ли звънят, понеже съм в чужбина и няма да мога да вдигна. Освен да ги помоля да ми напишат обяснението. 🤦♀
Обувките не са никак скъпи, но реално са носени 2 месеца максимум.

# 992
Може да приложите и снимката, като им пишете. И ако ви позвънят няколко часа след това от непознат номер- може да са от Лидл, така обаче няма да имате писмена следа за отговора им.

да така и стана и отговора беше, ако телефона ви не е последна версия андроид и не сте редовен клиент който пазарува всеки ден със стабилни суми няма да ви зачетем участието служебно. Е не мога да оставям по 100 лв плюс всяка седмица в магазина има. а смотаното им приложение никога не е работело коректно.
май нещо прекалено на сериозно са се взели

# 993
Направете рекламация на обувките, като се върнете, или друг да ги занесе на място.

# 994
Ако са купени преди по- малко от месец , направо ги връщайте

# 995
А че неясно обявяват условия- станах свидетел днес и на друго. Пред мен на каса едни хора се мъчиха с отстъпка на някакви бири с приложението, не им хващало намалението, не разбрах в детайли какъв беше проблема обаче.
Видях днес отново сините панталончета- те пък са 80% памук, 20 % полиестер.
Малко бройки имаше вече, това е което на мен ми омръзва - ако искам нещо от седмични оферти да купувам, да се налага да ходя още първия ден, по възможност и по-рано, че иначе свършват нещата. Имаше например само едно чадърче. Пижамите с Пес Патрул - и те доста малко вече.
(Ходих за друго, ХХЛ белите наденички пробвахме, харесаха се, та отидох днес за още една опаковка. Търсените чехли/сандали не забелязах да има в нашия филиал).
А за книжките, които все още липсват се чудя - дали поръчват специално за Лидл, опитах се да намеря такива в нета, не открих. Преди време пак имаше една поредици с кратки истории и различни анимационни герои, не са ми попадали също като книжки на друго място 🤔.
За обажданията им- последните два пъти, когато съм им писала ми връщаха не писмен отговор, с позвъняване, затова и вчера Конти като каза, че са ѝ звъняли си мисля, че имат някакви мотиви да предпочитат да връщат устен отговор.

# 996
До 3 месеца връщаш обувките без обяснения. До 2 години - с рекламация. Не им се чуди и си настоявай, това са ти правата.

# 997
На 03.05 са закупени , значи влизам в срока. Щом се завърна от чужбина директно ги нося към някой касиер.

Много ви благодаря.

# 998
90 дни е срока за връщане май е изтекъл на 03,08 или около тази дата, но преспокойно може да се направи рекламация в рамките на гаранционния срок.

# 999
Момичета, сега отворих замразеното тесто за пица. Сложих го в тавата и с ужас установих, че заема 1/2 от нея. Трябва ли да се разточва? Ми то си е направо ню-ню!

# 1 000
А че неясно обявяват условия- станах свидетел днес и на друго. Пред мен на каса едни хора се мъчиха с отстъпка на някакви бири с приложението, не им хващало намалението, не разбрах в детайли какъв беше проблема обаче.
Видях днес отново сините панталончета- те пък са 80% памук, 20 % полиестер.
Малко бройки имаше вече, това е което на мен ми омръзва - ако искам нещо от седмични оферти да купувам, да се налага да ходя още първия ден, по възможност и по-рано, че иначе свършват нещата. Имаше например само едно чадърче. Пижамите с Пес Патрул - и те доста малко вече.
(Ходих за друго, ХХЛ белите наденички пробвахме, харесаха се, та отидох днес за още една опаковка. Търсените чехли/сандали не забелязах да има в нашия филиал).
А за книжките, които все още липсват се чудя - дали поръчват специално за Лидл, опитах се да намеря такива в нета, не открих. Преди време пак имаше една поредици с кратки истории и различни анимационни герои, не са ми попадали също като книжки на друго място 🤔.
За обажданията им- последните два пъти, когато съм им писала ми връщаха не писмен отговор, с позвъняване, затова и вчера Конти като каза, че са ѝ звъняли си мисля, че имат някакви мотиви да предпочитат да връщат устен отговор.

то това не е ново, когато имаше час за възрастните, първи ден на артикул на промоция, отиваме в 10.30 и хоп изненада няма нито един, на въпроса ще имате ли, взънете на националния телефон и то това не е за пръв път или получават по 2-3 броя и те свършват още с отварянето или хич не ги получават. А относно днешното ми писане към тях, взъннаха ми от частен номер, което ще рече че доказателства никакви, където ии да решим да подадем сигнал. но начина по който го казват и доводите им, заслужават да спрем да пазаруваме там

# 1 001
Момичета, сега отворих замразеното тесто за пица. Сложих го в тавата и с ужас установих, че заема 1/2 от нея. Трябва ли да се разточва? Ми то си е направо ню-ню!

Ехаааа..каква е тази тава ?
 400 грама е тестото.
Кано омекне, ще го поодърпаш леко...

# 1 002
В моята тава - стандартна, плитка от печката - са необходими опаковка и половина от замразеното тесто. От охладеното /500 гр./ една опаковка е достатъчна.

# 1 003
Някой ползва ли такива или подобни кърпички за улавяне на цвета? Доволни ли сте, има ли ефект?

# 1 004
Аз използвам само такива кърпички. Удобни са и не ми запушват маркуча на пералнята, за разлика от други, които са много тънки и заминават в маркучи с водата.

Общи условия

Активация на акаунт