Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 110
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 170
Гаргамелка е с пликчетата. Аз със скицниците Grinning

# 1 171
Аз им махам кутиите. И на пиците и шницелите им ги махнах.
Мислех го,но като ги пръсна из фризера и тръгна да вадя нещо друго ще е още по-голямо прехвърляне Grinning
И аз вземам по няколко и ги слагам в плик с цип. Хем се виждат, хем не са разпиляни, хем не заема място,колкото кутия.

# 1 172
Добре, че Ррр написа, та си погледнах данните, то аз не съм си въвела истинската дата, па чакам купон 😄
Промених го за утре, да видим.
А искат ли лична карта като си използваш евентуалният купон?

# 1 173

А искат ли лична карта като си използваш евентуалният купон?

не, разбира се Joy

# 1 174
Еми в ДМ искат, до колкото зная, та викам да попитам : ))
PeacockLove, няма Голдеса, и аз търсих, Пилос беше нареден, сигурно са объркали снимките.

# 1 175
Кога му е бил РД? Да не започват от сега с тази изненада, демек догодина да го изненадат Wink

Dolce, и на ММ рождения ден не уважиха от Лидл+, той има карта, която рядко се ползва, обаче. Само му излезе на деня поздравителен надпис (т.е. не им липсва информация за това), но купон за почерпка - тц.

# 1 176
А, аз съм си въвела съвестно датата...😄
Я кажете...тези картофени крокети от миналата седмица толкова ли са хубави? В понеделник беше пълно (редовното им място+ съседен фризер пълни догоре- не взех) и от вторник само етикети стояха! 🤔

# 1 177
А, аз съм си въвела съвестно датата...😄
😄
Аз съм малко мнителна за личните данни, чудя се как така съм дала истинските в Теранова 🤭

# 1 178
  • в сърцата на децата <3
А замразявали ли сте от охладените меса? Пробвах, но всичко след размразяване направо смърди и не става категорично. Та се чудех аз ли уцелвам развалени продукти или по друга причина не могат да се замразяват?

# 1 179
Замразявала съм. Ако не смърди преди това, не ми мирише и след това...
Леми, аз на Лидъл явно им имам доверие...😆

# 1 180
Замразявала съм, не им е имало нищо след размразяване.

# 1 181
От Лидл редовно замразявам свински врат,че ми е много удобно така като е във вакумиран плик. Дори вчера взех 2 парчета и ги прибрах. Друго месо май рядко купувам от там,но досега не съм имала проблеми

# 1 182
Аз и врат, и плешка, и каре съм замразявала, че и скари (сурови). Редовно като видя с по 30% намалени тарелки с телешки бургери например, зареждам камерата, че ги обожаваме. Не съм имала досега проблем.

Редактирам се, че се сетих, че някой питаше за котешките неща другата седмица. Намалената от 3.99 лв. храна е с хубав състав и до скоро взимахме на нашия котарак само такава. Е, сега му омръзна, но цената си заслужава и ще го пробвам с другия вкус (с риба). Котешката тоалетна и ние я харесваме. Ползвали сме всякаква - от най-евтината до най-скъпата, но лидската я предпочитаме. Наскоро са ѝ сменили състава, променили са я един вид, но е станала още по-хубава. Ние сме с мъжки котарак, макар и кастриран (ако има значение)

# 1 183
Я кажете...тези картофени крокети от миналата седмица толкова ли са хубави? В понеделник беше пълно (редовното им място+ съседен фризер пълни догоре- не взех) и от вторник само етикети стояха! 🤔
Вкъщи много ги харесваме ..
Успях да се заредя когато бяха на промоция ..

# 1 184
  • в сърцата на децата <3
Значи ще започна да разпечатвам преди замразяване Joy С пресни/охладени не съм имала проблеми, не знам защо така с това замразяване. От друг магазин не се случва, а фризера ми вечно е пълен защото съм далеч от хубави магазини и пазарувам веднъж месечно.

Общи условия

Активация на акаунт