Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 860
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 200
Пийкок, според мен това е (поне част от) идеята на замразените кроасани 🙂 Да си го донесеш вкъщи и да ги хапнеш топли. Може да са полуопечени.

# 1 201
Тикнах ги във фризера и даже не погледнах какво се правят Wink утре замразени ли да ги пека или да ги извадя да стоят в хладилника от днес ?

# 1 202
Според мен, и малко време извън хладилник преди печене ще им стигне. Но най-добре да се прочете на опаковката. Ако са предварително запечени до някаква степен, може и направо във фурната. Но не съм купувала от тези...
Никой не каза, че тези трюфели от купона трябва да се държат в хладилник! 😅 Не очаквах да са толкова меки...такива ли са по принцип?

# 1 203
трюфелбонбоните са мекички, а в тези жеги пък съвсем...
Взимала съм от замразените кроасани с кайсия-сурови  са.

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 09:22 от denyil

# 1 204
Аз само комина сълза ползвам. Тоя новите да ми неприятни за пипане ( макар и с ръкавици).
Дините да хубави. Взех малка . Сладки да.
Кроассните от купона , които са от фризерите пекат ли се във фурната?
За печене са си, ама не знам подробности че не са моето нещо тия печива. Не може да няма инструкция на пакета с градуси, време и прочие. Всичките тестени неща замразени искат печене - някои само малко, а други са си досущ сурови замръзнали.
Някои и в еърфраер ги пекат - тях, някакви замразени банички, малките хлебчета там земел ли им се викаше. Абе всичко такова замразено ставало там, хем можеш и ако щеш и една бройка да метнеш и да не те е яд че е самотна в цяла фурна Grinning

# 1 205
Кроасаните са напълно сурови, пише да се оставят 10-15 минути да се размразят, после на 180-200 градуса, аз ги размразявам докато загрее фурната. Изпичат се бързо, наглеждайте ги. Основен недостатък им е, че не спираш с един, ако ме разбирате...

# 1 206
Дени, като ги отворих бяха "на топка", хем ги транспортирах до охладени артикули...🤭

# 1 207
трюфелбонбоните са мекички, а в тези жеги пък съвсем...
Взимала съм от замразените кроасани с кайсия-сурови съвсем са.

Ау, уникални са замразените кроасани с кайсия. На ММ са любими. Както е писала съфорумката преди мен, хубаво е да се оставят малко на стайна температура. Като се изпекат хрупкат, а вътре са меки. Много са вкусни. Жалко, че на печените неща нямат готови такива, а само с шоколад и този с нугата.

# 1 208
Да се оплача. Взех от кебапчета от телешко с купон. Нямам скара и ги опекох във фурната. Надуха се, все едно са от тесто с набухвател. Избягвам каймени полуфабрикати, но синът ги обича. Поне на вкус не бяха твърде гадни, та се изядоха. Няма да повторя.

Абе да не е от фурнана...
Снощш и аз пекох във фурната, че ме мързеше парти грила да пускам, много пече на терасата. От др.място бяха кебапите, но като бухти бухнаха 🤪🙄🙄🙄
Много се изненадах.
На скарата не бухват никога...

# 1 209
Тия кърпички не ръсят ли сода след себе си?

# 1 210
blue.angel, а къде стоят тези кърпи, там при постоянният асортимент ли?
Не съм пробвала досега, а чета че понякога ги хвалите, крайно време е да взема. Тези за банята дали ще се справят с наченки на мухъл по фугите?

# 1 211
  • София
Да се оплача. Взех от кебапчета от телешко с купон. Нямам скара и ги опекох във фурната. Надуха се, все едно са от тесто с набухвател. Избягвам каймени полуфабрикати, но синът ги обича. Поне на вкус не бяха твърде гадни, та се изядоха. Няма да повторя.

Абе да не е от фурнана...
Снощш и аз пекох във фурната, че ме мързеше парти грила да пускам, много пече на терасата. От др.място бяха кебапите, но като бухти бухнаха 🤪🙄🙄🙄
Много се изненадах.
На скарата не бухват никога...
Като пека кюфтета от смляно пред/от мен месо на фурната, никога не бухват и не ми пълнят тавата с лой. Simple Smile Wink

# 1 212
Аз пък кюфтетата от смляно пред мен месо не мога да ги докарам като тези суровите готови. Гледам рецепти, бъркам струвам, слагам лед, и пак седят едни сухи и сбити и не ми харесват. Или пък ми се разпаднат на скарата.

# 1 213
  • в сърцата на децата <3
Дени, като ги отворих бяха "на топка", хем ги транспортирах до охладени артикули...🤭
Такива са, да. Много бързо стават течни 😁 Синковеца ги нарича "бонбони а*ита" 🤣🤣🤣

Леми, газирана вода. Може и обикновена. Повечко мазно месо. И стават съвсем като купешките, даже по-хубави. Само кебапчетата ме мързи да ги доизкусурявам на вид, та обикновено са едни криви такива Joy

# 1 214
Аз пък кюфтетата от смляно пред мен месо не мога да ги докарам като тези суровите готови. Гледам рецепти, бъркам струвам, слагам лед, и пак седят едни сухи и сбити и не ми харесват. Или пък ми се разпаднат на скарата.

Такива са, да.
Различен състав...различен вид. Няма как да са същите.
И св.гуши съм мелила, не стават като купешките, то няма и как де..

Общи условия

Активация на акаунт