Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 871
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 185
Еее, и аз днес замразих 2 опаковки врат, но не се сетих да ги проверя предварително. Дано да съм извадила късмет.

# 1 186
Понякога (когато нямам място във фризера най-често) вадя месото, кебапчетата или др. и ги замразявам в отделен плик, а понякога и на порции- зависи дали имам план какво ще ги правя после. Някои неща в тарелките заемат много повече място...

# 1 187
Някъде в приложението отбелязва ли се участието в играта, стои ли като отчетено или не може да се види колко участия имаш примерно?

# 1 188
Вижда се колко са участията, отива се на “виж повече” - над надписа за условията на играта и от там се отваря друг прозорец с информацията за брой активирани участия:

# 1 189
  • София
Да се оплача. Взех от кебапчета от телешко с купон. Нямам скара и ги опекох във фурната. Надуха се, все едно са от тесто с набухвател. Избягвам каймени полуфабрикати, но синът ги обича. Поне на вкус не бяха твърде гадни, та се изядоха. Няма да повторя.

# 1 190
И аз да се оплача...Сетих се кой продукт изчезна в нашия филиал- любимото ми кокосово масло! Два дни преди да изчезне беше намалено на около 2 лева...🙄
Забелязах, че са направили някакъв специален щанд за избрани сирена от Цяла Европа (нещо подобно пишеше там, по около 3 и нещо бяха повечето парчета сирене). 🙂
Взех си трюфелите от купона...макар че един служител оправяше стоките около кафето и шоколада и си беше предизвикателство да се промуша с количката за пазаруване- аз се опитвам да мина, той небрежно премества едно такова голямо нещо на колелца и все ми препречва пътя...😅 Изобщо май и не разбра, че няма как да мина като отсреща са наредили и кашони с дини...🙂

# 1 191
  • до най-прекрасния мъж
Похвалвам мокрите кърпи за кухня и баня. От новите, разградимите са, но са много плътни и много добре почистват. Тези за баня са със сребърни йони, дадох ги на ММ да си дезинфекцира с тях работното място. А кухненските са фантастични. Днес чистих хладилника с тях отвътре и отвън. Забърсват добре дори нещо покапано и засъхнало и не оставят следи. А и миришат хубаво.
Бях поръчала на ММ да купи W5, но не съм уточнила какви. И той купил от всички видове, та така ги открих. Универсалните са и те биоразградими. Не са толкова хубави като преди, но се ядват, ще си ги употребя.

# 1 192
  • Велико Търново
Син. Ангел, Simple Smile, от кой вид си най-доволна? Моля те, сподели, за да тествам и аз. Голямо чистене ми предстои следващата седмица и се чудя как да се улеснявам сама себе си Simple Smile

# 1 193
Skk, можеш да сложиш във всяка стая от различен вид кърпички 😃 И аз отдавна се каня да ги пробвам, като че ли най-много се хвалят кухненските почистващи кърпички...🙂

# 1 194
  • Велико Търново
Simple Smile ще си бърша ютиите по стаите с различен вид кърпи Simple Smile))) супер маниашко, точно като за мен Simple Smile))

# 1 195
  • до най-прекрасния мъж
И тези за баня, и тези за кухня са много добри, няма да съжаляваш. Мисля, че тези за баня могат спокойно да се използват и за други цели. Много са плътни и пише, че могат да се плакнат с вода и пак да се ползват. Аз пробвах една върху батерията в банята и бутна варовика веднага. Но моите батерии са чисти, нямам налепи, просто малко засъхнали капки вода. Те са повече за дезинфекция като че ли.
Тези за кухня пише, че са със сода и свалят засъхнали петна. Справиха се с петна от храна върху стъклените полици в хладилника, забърсах си с тях плотовете, стъклокерамиката, дребните уреди, един метален шкаф, вратичките на кухненското. Справиха се със всичко, но пак казвам, нямам наслоена мръсотия, която да изисква сериозни препарати. Просто тук капнало нещо, там пръснало кафе или мазнина, по шкафчетата някой мазен отпечатък. От тоя сорт са ми петната.
С тези за кухня ютия ще стане Simple Smile

# 1 196
Я кажете, какъв беше номера с гладенето на мокра кърпичка? Ютията ли се почистваше така (преди време се коментираше тук)? Феникс, ти ли беше? 😃
Blue angel, кърпичките за баня стават ли и за почистване на тоалетна?

# 1 197
  • На изток от Ада
Aз взех кърпи за мебели скоро. Харесах ги.

# 1 198
Аз само момина сълза ползвам. Тоя новите да ми неприятни за пипане ( макар и с ръкавици).
Дините да хубави. Взех малка . Сладки да.
Кроассните от купона , които са от фризерите пекат ли се във фурната?

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 23:55 от PeacockLove

# 1 199
  • до най-прекрасния мъж
Я кажете, какъв беше номера с гладенето на мокра кърпичка? Ютията ли се почистваше така (преди време се коментираше тук)? Феникс, ти ли беше? 😃
Blue angel, кърпичките за баня стават ли и за почистване на тоалетна?
Що да не стават? Аз си забърсах дъската и капака и сигурно още неща можех да забърша, но прибързах с тоалетната и после някак...нямаше как друго. ММ каза, че бая мръсотия са извадили и при него. Той ползвал и за колата - бърсал волан, табло, скоростен лост. Всичко светнало. Мисля, че и за ПДЧ мебели ще станат.
А тези за кухня са прекрасни и за ПВЦ дограма. Пробвах ги и на дограмата на усвоената тераса  където ми е кухнята. И тя светна.

Общи условия

Активация на акаунт