Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 836
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Sofia
... Днес за пръв път чух охраната да пита дали децата имат 6 години. Досега не са правили подобни забележки. ...
А каква е заблежката?

# 1 246
  • Буркина Фасо
Аз знам, че пръжките са от късчета предимно със сланина, отколкото е това на снимката. 
Поредната грешка, както с "прясното сирене". Wink
точно - пръжките са препържена сланина.
първо се стопява част и след това започват да покафеняват и стават хрупкави.
изваждат се в/у качамака, а стопената мазнина се препържва с черв. пипер и се залива качамака.

от шарено месо не се получава защото докато се разтопи бялата част от месото червената  вече е
прегоряла и станала твърда.

# 1 247
Миленски, аз се интересувам, какъв е този спрей?

# 1 248
Сушито не струва и според нас.
PeacockLove и в Хепи го развалиха. На Радилон има, но не сме го пробвали.

# 1 249
  • Mostly in my mind
Когато сканиране приложението, след колко време ви се появява дигиталната бележка и съответно ако имате, участия за активиране? От час съм сканирала и нищо още. А ми е отчело приложението, защото имам отразена отстъпка.

# 1 250
На излизане от магазина цъкам и всичко си е там.

# 1 251
Когато сканиране приложението, след колко време ви се появява дигиталната бележка и съответно ако имате, участия за активиране? От час съм сканирала и нищо още. А ми е отчело приложението, защото имам отразена отстъпка.
И при мен е така. Отчело е приложението но нямам дигитална бележка. Пазя си хартиената обаче

# 1 252
Да, и при мен няма отразена дигитална бележка.
Може ли някой да провери дали има във ваш филиал чедър 1 кг?

# 1 253
Още като изляза от магазина и натоваря покупките в колата си го проверявам на паркинга, че съм като децата и обичам да трия скреча Joy

# 1 254
И при мен е така. Отчело е приложението но нямам дигитална бележка. Пазя си хартиената обаче
И аз така. Преди малко бях в магазина с картата на мъжът ми , но няма бележка при него. А в хартиената всичко е отчетено
Заредих с кроасани, 12 понички ( що са толкова много в тая промоция?), Салам и кисело мляко Wink всичко що е на прИмоция беше в количката + трюфели с купон. За тая седмица съм край с Лидл

# 1 255
Когато сканиране приложението, след колко време ви се появява дигиталната бележка и съответно ако имате, участия за активиране?
На мен понякога ми се появява чак като се прибера вкъщи.

# 1 256
Вероятно има срив в системата, защото и аз пазарувах, отчетени са ми отстъпките, но няма дигитална бележка нито скреч.
Това много често се случва....Бъгава им е системата нещо.

Относно забележката на охраната - децата над 6 мисля трябва да са с маски, сигурно затова е питал за възрастта?

# 1 257
Преди повече от час пазарувах-махнати са ми купоните, но нямам нито диг.бележка, нито участия.
Някой питаше за замразените кроасани с кайсия-оранжева е опаковката. Кафявата е с шоколад , а синята-с масло
Скрит текст:

# 1 258
Пийк, поничките трябва да бързате да ги изядете. Веднъж бях взела в петък привечер с идея да бъде ядена понеделник сутринта. И беше за изхвърляне.

# 1 259
  • София
Току що пазарувах - нито отстъпките минаха, купоните си стоят активни, нито дигитална бележка или скреч имам.

Общи условия

Активация на акаунт