Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 303
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 585
А какво ще кажете за това сирене?

Днес купих за проба, но още не съм го отворила. Ще се радвам на коментар за него преди пробата, щото аз от сирене и домати не разбирам.

# 586
Тези хора що не вземат да сменят името на въпросното сирене. Все едно да пише "яйца", а вътре сирене.

# 587
  • Велико Търново
Изобщо да не ми бутат сиренето! Не ме бърка как се казва, а какво е на вкус! За сирене 12лв килограма е прекрасно! Прясно, свежо или крем, който както иска да си го назовава Simple Smile

# 588
много харесвам прясното сирене, взех 3.
за сладолед не разбивам течната сметана. пробвала съм и по двата начина - повече ми харесва така.

# 589
Ще взема да пробвам - колко заквасена и колко течна сметана слагаш като количества, zenata? Предпочитам без кондензирано мляко, не обичам пресладени неща.

# 590
аз правя основно жълтъчени сладоледи с течна сметана, мляко и захар. без квасена. ако се интересуваш ще ти пиша, но си има бъркане

# 591
Благодаря😊, може 👍🏻.

# 592
  • In transit
Леми, Мари, хубаво е сиренето, но лично на мен това ми харесва повече:

Това е произведено в Гърция, а показаното от Леми мисля, че беше чешко.

Феникс, ако не ме лъже паметта Салакис и Прясното на Пилос са произведени от една и съща сръбска фирма.
Скрит текст:
А Салакис в Сръбско е без пари направо...по-евтино е от Пилос-а. Anguished

И аз като Жената смятам, че най-вкусен сладолед става от жълтъци, сметана, мляко и захар + добавки.

# 593
  • Русе
Моето сирене си е баш това от снимката, ако бях почела малко темата щях да знам, че е за мазане, ама пуста му лакомия.
Другото сиренце от 250гр. за мен е супер- не се троши, плътно и леко мазно, определено го харесвам.

# 594
Мерси Майки, значи ще го пропусна.
А сладоледа със сурови жълтъци ли е?

# 595
  • софия
Леми, минавала ли си скоро покрай строежа? До къде са стигнали? Има ли табела кога ще откриват магазина?

# 596
Моето сирене си е баш това от снимката, ако бях почела малко темата щях да знам, че е за мазане, ама пуста му лакомия.
Другото сиренце от 250гр. за мен е супер- не се троши, плътно и леко мазно, определено го харесвам.

не е за мазане, спокойно си се реже на кубчета за салата.
леми, темперират се

# 597
Дайте моля, някоя рецепта за сладолед с жълтъци.

# 598
Звънче, минах наскоро, но не съм се заглеждала за табела. Иначе, върви си, но още не изглежда да е готов.

# 599
Бременна съм и не ям никакво друго сирене освен прясното на Лидл.
Взех си 5 кутийки. Вече едната я няма. Ще си взема още поне 5.
При предната промоция се бях заредила с 6-7 кутийки, но свършиха преди да го намалят отново и си го купувах на редовна цена.

Общи условия

Активация на акаунт