Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 294
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 675
Още едно по-скоро не за бирата DEEP.

# 676
  • Перник
В книжката към гофретника има рецепти. У дома се харесаха белгийските гофрети.

# 677
За острилките рендета от новата брошура какво казвахте...имам спомени, че се коментираха. Шам-фъстъкът ми е намален, но сега се чудя да го купувам ли, понеже го преяждам. Smiley

От тази седмица сиренето на РС от с. Маноле в кръгла кутия хубаво ли е? Или по-добре от другите видове да взема.

# 678
  • София

От тази седмица сиренето на РС от с. Маноле в кръгла кутия хубаво ли е? Или по-добре от другите видове да взема.
Препоръчвам другите на Ведраре - вакуум 600 грама Пилос или правоъгълната кутия в саламура.

# 679
  • Sofia
За острилките рендета от новата брошура какво казвахте...
Аз - харесвам, ползвам.

# 680
Panayotu, подарих на леля, такъв уред , че е трудно подвижна и вече една година си го върти. КАзва, че добре се чувства с него.

В новата брошура харесах само Кетчупа Джуниър. Явно идната седмица ще е по - щадяща за портфейла ми. Smile

# 681
  • Mostly in my mind
Взех октопод. Имаше много. Благодаря ви. Simple Smile

# 682
  • София
Има ли опция да се търси само в Лидълска тема? Интересува ме рецепта за гофретника?
Има опция, да - търсене/думата/мнения/добави филтри/текуща тема...
По препоръки именно от тази тема съм си запазила следните рецепти:
Скрит текст:
Не виждам нищо лошо да се споделят рецепти в темата, все пак това е предимно хранителен магазин. Постоянно се задават такива въпроси, а освен това има доста съфорумки които споделят рецепти с удоволствие.

# 683
  • Sofia
...
Скрит текст:
Не виждам нищо лошо да се споделят рецепти в темата, все пак това е предимно хранителен магазин. Постоянно се задават такива въпроси, а освен това има доста съфорумки които споделят рецепти с удоволствие.
Скрит текст:
Понеже има тема в готварския за такива въпроси...
Тук в темата са ме трили достатъчно пъти, като съм писала рецепта или подобно. Wink

# 684
КИЛИМА е тип пътечка, така като го гледам. Роботът ще го дъвче, не става. За робот си трябва тип мокетено с гумено отдолу, него не го вдига, поне вкъщи.
Този от брошурата е точно тип черга като едновремешните, щом е памучен. Трябва си и подложка отдолу, защото се набира и хлъзба без.
Аз не ги харесвам тези ..лично мнение.

# 685
Морена, острилките уморяват ли ръката? Примерно, ренде ако ползвам, трябва да почивам по средата на моркова Simple Smile . Сигурно и тук така.

# 686
Има ли опция да се търси само в Лидълска тема? Интересува ме рецепта за гофретника?
На Морена рецептата с мая ни е любима вкъщи!
Гофретникът ми е двоен, Silvercrest, вече на близо 10 години - малко му се поизтърка тефлона, но с масло нищо не залепва и съм много доволна!

# 687
Острилките имат особеност- трябва да се избират продукти с ширина като за острилката, напр. по-тънки моркови трудно обработвам така, може и да е до моята сръчност, не знам, но от по-малките тиквички и по-дебели моркови (има и такива) - правя ги на ленти без проблеми. Накрая остава част, която пробвах да сложа на дървен шиш да донастържа, но не става, за тиквички и краставици с дръжка има решение- оставя се дръжката, не се отрязва преди “остренето” на продукта и няма проблем, иначе дръж далече пръстите от острието- че реже добре. От тиквички с такава острилка правя спагети от тиквички.

# 688
Благодаря, Феникс! С какъв диаметър са тези острилки? Аз пък си мислех, че предварително ще трябва да режа храните на лентички, че да влизат в острилката.

# 689
Още едно по-скоро не за бирата DEEP.

категорично НЕ за тази бира.

Общи условия

Активация на акаунт