Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 247
  • 2 160
  •   2
Отговори
# 735
  • Sofia
То нали е и въпрос на вкус... ама ние не сме попадали на лош пъпеш (харесваме и меки, и по-твърди, сладки и ароматни) от Лидл.

# 736
Там е работата, че им липсва какъвто и да е вкус-  на повечето пъпеши. Дини по-често може да се нацелят сладки, отколкото пъпеш, който да е сладък или да има някакъв обособен вкус - повечето са някак, как да опиша, блудкави и безвкусни.
Царевица, обаче, купихме и ние хубава от Лидл.

# 737
  • In transit
За варненки - хубави сочни и сладки пъпеши вземам вече няколко пъти от СВА.

# 738
Mомичета, бърз въпрос, надявам се и на още по- бърз отговор. Днес купих килимче(сиво) намалено с 30%. На етикета пишеше килим с две лица, така го и маркираха, питах ги, нямаха идея защо е така упоменат. Оказа се само с едно лице, с другото е гума. Мислех си, че не цялото киличе е гума от долната страна, но се оказа така, като го разгънах у  дома. Мога ли да го върна, при условие, че е на -30% и да си искам парите?

# 739
деликатесните пъпеши /май от миналата седмица/ бяха ужасни. изхвърлих го, а у нас по принцип не се хвърля храна. иначе дълго време взимах гръцки кръгли и много сладки пъпеши от лидл. динята без семки е супер, обаче.
и аз имам купон за крафт бира, но не я харесваме. перленбахера и другите подобни също. аргус стъкло си лочим.
царевицата също е хубава.

# 740
Мари, от темата знам, че продукт с -30% може да се върне, само тези от разпродажбите-не.
Скрит текст:
Честита да си! Здрава, обичана и ценена!

# 741
  • Асеновград
Mомичета, бърз въпрос, надявам се и на още по- бърз отговор. Днес купих килимче(сиво) намалено с 30%. На етикета пишеше килим с две лица, така го и маркираха, питах ги, нямаха идея защо е така упоменат. Оказа се само с едно лице, с другото е гума. Мислех си, че не цялото киличе е гума от долната страна, но се оказа така, като го разгънах у  дома. Мога ли да го върна, при условие, че е на -30% и да си искам парите?
Може да се върне независимо,че е намалено.Във сряда връщах една завеса за врата така, като отворих кутията в къщи се оказа че липсва лайсната отгоре и едното парче от завесата. Охраната се опита да ме реплекира, но го поставих на място, като не е наясно с регламента да не си отваря устата.
Взех уреда за раздвижване на крака. Много лесно се върти, а болта не може да се завие повече. Тези които го имат нека кажат и при тях ли е така?
Останалия пазар, кафе, от намалената сметана, авокадо и разни дреболии. В коша с намалените стоки си намери от тройния кабел за зареждане, доволна съм. Имам един и не е мръднал повече от година.

# 742
Върнах десетина страници назад, но сте на тема сирене и сладолед, та някой би ли споделил отзив за ръчната цитруспреса?

# 743
  • Варна
Някой беше споменал за сметана с по-голяма от 30% масленост - да попитам течна ли е и къде да я търся в магазина - при захарта и малките течни сметани или при млечните?

# 744
Сметаната е течна 36% в светло синя кутия, стои при ванилия, мая и този вид подправки.

# 745
  • Sofia
Някой беше споменал за сметана с по-голяма от 30% масленост - да попитам течна ли е и къде да я търся в магазина - при захарта и малките течни сметани или при млечните?
Там. Ето я, течна е.

Скрит текст:

# 746
По повод сметаната, сетих се да питам- намирате ли някаква разлика във вкуса на английския сладолед,  защото са сменили рецептата му (така и не купих от сегашната партида, само гледах състава на кутията и че е посочена сметаната 12% пълномаслена (или нещо подобно пише) и 6% корнуолска)…?🤔
Ето снимка на състава на предишния:

# 747
А, само като видях цената му..от 5 на 7лв...и не взех.
Имам половин кутия от минааалааааа стара прИмоция...пускане де...

# 748
Общо взето са като Тофифи, дано да ги пуснат в постоянния асортимент:

# 749
😍Кои са тези? Напълнила съм се с неотворени кутии бонбони вкъщи, човек ще каже, че съм колекционер. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт