Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 213
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 825
Какво значение има? Тетрадки пак ще си трябват.

# 826
Конти, я не се напъвай, ами си вземи мъж за носач 😎
Тези дни поръчвахме един шкаф, и бях дала моя телефон за връзка, та от магазина като се обадиха да го вземем, ми казаха да си водя и носач мъж, че било тежко : ))

# 827
Леми, с мъж носач бях, ама не мога така да експлоатирам, искам да помогна уж, пък са ми слаби кравите. Grinning Мисията беше възможна, с едно таксенце, а шкафчето вече стои в коридора и ми се усмихва. Simple Smile След малко грабвам отвертките. Sunglasses

# 828
Кат са ти слаби кравите, не се напъвай, че аз така си докарах дх. 😎
А, щом и отверките вадиш, работата е сериозна. 👍

# 829
То за носене, жена и 20, и 25 кг може да мъкне.
Друг въпрос е  :дали е красиво, дали е редно, дали е полезно.

От позицията на опита се изказах и аз, че не е за сама жена - поради горните причини плюс тази, че аз на младини мъкнех какви ли не тежки неща, щото налЕ, да се правя на мъж и независима, и прешлените ми сега са набити. Та като видя акъл да се дава-нищо ти няма, носи си го сама, и леко заемам отбранителна позиция...Simple Smile

От друга страна, то всеки си има акъл за себе си, та си решава. Не обичам да се меся, само казвам Simple Smile

# 830
Така е Тета.
Аз си позволих да коментирам, защото знам какъв го ям след, като се уредих с гръбначни проблеми.
Отделно при жените
Скрит текст:
след години започват проблеми със смъкване на влагалището, тазово дъно и всякакви други екстри, за което много допринася и влаченето на тежко. 😎

# 831
Аз също си позволих да насоча Конти, че на младини е лесно, после проблемите изскачат един по един. И че няма смисъл никакъв да се срами да помоли за помощ, напротив - трябва при всеки удобен случай да го прави. Те и мъжовете така им става драго Simple Smile

# 832
Благодаря, мацки! BlushHugHeart Не съм много по хамалогиите аз, пазя се, защото си знам слабите силици. Благодаря на всички ви от снощи насам за информацията, за съветите, за загрижеността! Heart Eyes Мъжото ми е малко с проблеми с носенето също, та затова питах толкова настойчиво, но то не е тежко все пак за двама души и като се събрахме две крастави магарета, се справихме. Simple Smile

# 833
  • София
Пазарувах днес за 52лв и не ми излиза да активирам участие за играта.

# 834
И при мен все още нищо не излиза, а пазарувах преди три часа. Пиши им в контактната форма.

# 835
Здравейте,някой ползвал ли е душ комплекта? Доволен ли е  ,трябва ми за не активно ползване.https://ww
 https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-16-08-do-22-08-broshura/view/flyer/page/26

# 836
  • Майничка
Вкъщи сме с такъв вече осма година и не е дал фира, въпреки че водата е доста варовита.

# 837
Абсолютно съм БЯСНА! Rage Аз писах в контактната форма и ми се обадиха. За да се участва в играта, трябвало да натисна СТАРТ от профила си, НО такова нещо аз нямах сутринта като опция. Освен това НИКЪДЕ в общите условия това не е посочено. По телефона ми казаха, че то било логично нали, че трябвало да има СТАРТ някъде и да съм го търсела. Rage Предупреждавам да знаете и търся съвет къде да пиша нататък, защото просто... Аман от номерца.

И при мен все още нищо не излиза, а пазарувах преди три часа. Пиши им в контактната форма.

# 838
  • софия
Описали са за "старт", освен ако не са променили сега.
Скрит текст:

# 839
  • Sofia
Аз имах "старт", стартирах (преди час някъде или малко повече), пък да видим. Беше на началната страница на приложението.

Общи условия

Активация на акаунт