Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 853
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 305
Бях с бан 2 седмици и само ви четях, но и не съм ходила в Лидл.
Вчера отидох за сладоледи, че...нали уж намаление, промоция...ама не видях тези дето търсих и обичам.
Взех едни редовни с бях шоколад отвън и вътре ягодов пълнеж на клечка са в кутия. Много ми харесаха, а съм по шоколадовите и рядко пробвам друго.
Ходих до топлофикация и викам да се метна на 1 спирка до "моя" Лидл. Бе как все там нещо става и пак не минах гратис , като нормалните хора. Всички нормално си минават, никой няма проблем и идва моя ред, аз на тръни, казвам "добър ден" и се приготвям да си слагам нещата. Жената маркира торбичка и следващото (нарочно така подредих) са едни понички от топлата витрина на промоция 12 за 8. Еми тя ми маркира 12 нормални понички и аз естествено питам за промоцията (касиерката вика друга да ги въведе, ама остават още 2 нормални) пак обръщам внимание и идва трета жена, опашката роптае (касиерката се изнерви и притесни , била нова жената) бе...минах, ама пак аз и пак проблем. Тези понички си ги обичам и приятелка с дъщеря и ще идват днес, пък и за нас..та реших да си опростя нещата за кафенце и друго.. да има. Някой беше писал, че не стават за другия ден, ми още са ми свежи и хубави, защото освен в хартиената торбичка ги слагам и в найлонова, така си се запазват свежи и не се втвърдяват, ако някой иска да му се запазят да знае (сигурно всички знаете де, ама...)
Купих и тоалетна хартия Емека 30 бройки за 10 лв. Не бях за това отишла , ама ...се натоварих пак. Също прясното сирене (много го обичам) люти чушлета, домати не ми харесаха и не взех. По принцип не видях нещо интересно този път , нито от хранителните, нито от другите стоки. Не гледах и много де..но откъм плодове и зеленчуци бедно много. Имаше свежа мента в саксийките. Някакъв пикантен чили сос взех изглеждаше добре в шишенцето, нарязан луканков салам от 2 и нещо (удобно ми е за сандвичи и го харесваме) бе само сладоледа беше важен , ама..
Конти, как е одеалцето?

# 1 306
Морена, точно за това в консервите става въпрос- любимото ми...При нас изчезна вече, няма и следа от етикет с цена...😔
Миналия ден като пазарувах, имаше две кутийки на касата.Вероятно някой отказал се клиент . Но пък зареждането куца, вчера пак търсих най обикновения кетчуп в пластмасово шише и няма. Според управителката нямало зареждане , и това е вече трета седмица.

Аз точно вчера взех кетчуп - не само имаше, но даже и на две места. Говоря за обикновения на Каниа.

Явно просто има неравномерно разпределяне на стоката по магазини.

# 1 307
Брех Фани, с бан, чак не ми се вярва.

# 1 308
Брех Фани, с бан, чак не ми се вярва.
Ми и аз се учудих, ама..2 седмици не можех да чуруликам никъде((( Мъка((
За пръв път имам бан и се чудех какво има, докато не видях червения надпис.
В темата за ковида са ме докладвали, щото нещо не ме понасят и .. те това е.
Опадаха ми перцата от мъка да не мога да писукам((
Иначе да не е пак спам да напиша , че имаше на промоция масло много, но тези в малките пакетчета бяха изкупени вече. Не намерих сирене Железница, а видях един човек пред мен беше взел, минах с това прясното на Пилос, но исках и другото сиренце да взема. За мъже гледах някакви гащи до коленете май памучни за навън и не бяха лоши. Харесах и едни спални комплекти, ама те бяха доста скъпички над 30лв май.

# 1 309
  • Mostly in my mind
малко късно се включвам, но след около 3 часа ми се появи касовата бележка и съответно участията. имало забавяне.
Фани, как ти се занимава с тази тема? От време на време пиша там, но си е леко натоварваща и гледам по-рядко да я чета. Grinning

# 1 310
Фани, добре дошла отново, в такъв случай. (Не съм и припарвала до споменатата тема, пазя си нервите 😀. )
Да кажа за търсените кантучини - преди време имах такива от някакъв скреч с отстъпка, взех с шоколад (след щателно издирване), а после пък никак не ми допаднаха.

# 1 311
Фани, добре дошла отново, в такъв случай. (Не съм и припарвала до споменатата тема, пазя си нервите 😀. )
Да кажа за търсените кантучини - преди време имах такива от някакъв скреч с отстъпка, взех с шоколад (след щателно издирване), а после пък никак не ми допаднаха.

И аз имах от скреча - изобщо не ми харесаха. Твърдо, твърдо, зъбите щях да си счупя. То няма отхапване.
В мляко ли се топят, какво се прави не знам, но няма да купувам вече.

# 1 312
Топят се в кафето, (сигурно и в мляко става), но и на вкус размекнати пак не са много ок. Приличат ми на хляб с леко добавени аромати, просто не са добре направени- но това според моя вкус.

# 1 313
  • Sofia
Те канточините са си твърди по принцип. Домашни съм правила, но не са нашето нещо... ама то и по принцип не сме по бисквитите.  3-4 вида хапваме и толкоз.

... Не намерих сирене Железница, а видях един човек пред мен беше взел, ...
Фани, добре завърнала се!  Аз вчера забелязах, че е преместено любимото ни сирене, в секцията на РС е сложено.
Така и лимецовата питка е преместена и други неща в пекарната... тия размествания са ми толкова необясними и нелогични.... как не дойде някой да обясни, та да разберем...
Пфууу... в крайна сметка по-добре преместени, отколкото отлистени...

# 1 314
Топят се в кафето, (сигурно и в мляко става), но и на вкус размекнати пак не са много ок. Приличат ми на хляб с леко добавени аромати, просто не са добре направени- но това според моя вкус.

В Тоскана ги топят във вино.

# 1 315
Хм, вино, интересно, не знаех.
Но независимо, просто на вкус тези не се харесаха (не само на мен вкъщи, преди повечко време от италианска седмица майка ми беше купувала и бяха по-хубави). Още не ми идва вдъхновението да пробвам рецептата за домашно приготвени.

# 1 316
Онази тема за вируса не е просто за хора със здрави нерви, а си е чисто сектантска. Тресе я и яко цензура. Не мога да повярвам, че генерира такъв трафик, няма четене. Не я поглеждам от много време.

Още отзиви за малките дини имаме ли? Трябва ми диня, а не тиква и много се чудя дали да взимам.

# 1 317
Току що пробвах почистващите кърпи за баня. Доволна съм, Lemy питаше дали стават за мухъл във фугите. Справят се супер с мухъла и мръсотията. Но има някои фуги силно замърсени, напластени вероятно и с варовик, за тях си трябва силен препарат и четка. Ще купя и тези за кухня.

# 1 318
Някой от Бургас ,да знае къде има останали кантучуни???В лидъл до автогарата -няма!
В Лидл в кв. Славейков има няколко кашона, сега идвам от там.

# 1 319
Ние обичаме хрупкави бисквитки и тези кантончини са ни любими. Онзи ден заредих от двата вида по 1 пакет на редовна цена,като не се усетих,че ще ги намалят. Утре ще скоча до магазина и ако има ще взема още по един пакет

Общи условия

Активация на акаунт