Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 876
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Велико Търново
Тъкмо щях да питам къде се е загубила фанфанито, а тя била принудително заключена... Липсваха ми твоите лидл кофти приключения, чак си помислих дали да не отида до К за да се разсея и приключенствам аз.
Прави ми впечатление, че Лидл е нещо като тенденция вече. В общи линии, всичко живо покрай мен е вече лидл фен, всеки споменава лилд/консумира лидл продукт ежедневно. Дано не стане някой катаклизъм и да си развалят реномето, защото вече са навсякъде, удобни са и са наистина евтина верига в сравнение с останалите.

# 1 321
Ааа , аз само в Борово съм така обичана)) Вече имам наистина уплах, сякаш съм белязана там да става нещо, ама поне съм нащрек и гледам всичко на лентата и маркирането зорко и внимателно уж, доколкото мога де. Така видях и за промоцията, че не ми се отрази с поничките (то сякаш го очаквах) Навсякъде в другите им филиали  съм си бяла врана, кат всички си минавам. ))
Иначе да кажа, че имаше късите дънкови панталонки и номерца (не много) от дамските преди време. Даже моя го имаше, както и някакъв черен (той сега повече ми харесва, ама..) та който го интересува и не си е взел да знае, май 15лв бяха не помня.
Сега ме подсетихте , че четох за някакви наградки за регистрация на бележки да ходя да търся. Може да ме огрее, то 500 лв докато ги изхарча е-хееее, колко емоции ще има))

ПП. Влезнах в игри и промоции на Лидл, ама не виждам тази игра с бележките и 500 лв награда. Нещо не мога да си регистрирам бележката , а е за 48лв сметка , май се вписвам за участие((

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 13:57 от Анонимен

# 1 322
Вчера прочетох хубавата (за мен) новина,че и в нашия град се правят планове за магазин на Лидл. (Също и Пепко,и ДМ,което е още по-хубава новина! 😃) Обаче ММ хич не харесва Лидл. Сигурно е един от малкото,но си предпочита Кауфланд. Въпреки,че бая неща накупихме онзи ден и всичко опитано ни харесва,той си държи,че не е хубав магазина. Аз пък си го харесвам. Когато живеех в София редовно пазарувах и си бях научила кое ми харесва,кое не. Сега съм ги поизпуснала,но ако отворят и тук,ще ги посещавам.

# 1 323
  • Велико Търново
Anyone, да не си в павликени? Свекърва ми е там и за там се чува за ДМ и пепко, та затова питам Simple Smile

# 1 324
Не.

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 14:52 от Anyyyone

# 1 325
Морена, а защо сиренето Железница е при РС? Ще му сменят опаковката ли? 🤔
И аз имах веднъж бан, преди години в друг форум- ама тогава се бяха объркали и беше грешка 😆 Стряскащо си е да видиш червените букви...

# 1 326
fanfanito, играта за 500лв. е в приложението Л+.Ако го имаш трябва да можеш да заявиш участие( май ти беше от дискриминираните), вече уж не трябвало старт да се активира.

# 1 327
Да ви кажа, чудя се дали нарочно не са изтеглили кокосовото мляко, вчера тръгнахме да правим поредната манджа с него, и се оказа че е някакво гадно и нагарчащо. Досега не се беше случвало да е такова.
Merveilleuse., благодаря!
Anyyyone, и аз бях като мъжът ти в началото, но след това като зачестих с пазаруването, опознах асортимента и му станах фен на магазина.
За мен kaufland е по-евтин магазин от Лидъл, но пък много често оттам сме купували неща които след това не стават за ядене, така че отдавна си предпочитам lidl.
А разните му Тмаркети, промаркетти, CBA пък изобщо не ги посещавам, мисля че те са в категорията евтини.

# 1 328

А разните му Тмаркети, промаркетти, CBA пък изобщо не ги посещавам, мисля че те са в категорията евтини.

Съгласна съм, но да кажа, че напоследък CBA ми прави много добро впечатление. Пазарувам от там, когато ми трябва нещо, което го няма в Лидл. Радвам се, че до нас няма кауфланд. Не мога да пазарувам в толкова огромни магазини, после главата ме боли от напрежение.

# 1 329
То зависи и от управителя на даден магазин, този който съм посещавала беше някакъв мърсоляв, но пък близки ми бяха хвалили техният.
Наскоро купих джапанки от Т-маркет, и после с 300 зора и със специално разрешение от управителя ми ги смениха за по-голям номер. И то добре че имах късмет да хвана някаква отзивчива касиерка, която в момента нямаше работа, та ходихме до управителя и после отиде да ми търси номер. Та, как да не ценя Лидъл 😁

# 1 330
Имам да връщам аз едни бели панталонки с дантелки - бая време ги разкарвам вече.
CBA тук е ужас - не харесвам високите цени и миризмата на мръсотия в магазина, замазания под.
В Кауфланд ходя за определени неща.
Напоследък или ни е омръзнало всичко или намалиха качеството на шунки и колбаси масово. Не са ни вкусни. Вече не знам какво да се яде на закуска...

# 1 331
В трите изброени не съм влизала, но Кауфланд ми е на върха на класацията за неприятни магазини и обслужване, след него е Била. Все едно в Лидл назначават персонал от друг биологичен вид, различен от този в К. и Б.

# 1 332
Някой от Бургас ,да знае къде има останали кантучуни???В лидъл до автогарата -няма!
В Лидл в кв. Славейков има няколко кашона, сега идвам от там.
[/quot
В Галерия  ,или до ВХТИ

# 1 333
  • Sofia
Морена, а защо сиренето Железница е при РС? Ще му сменят опаковката ли? 🤔 ...
А де.

# 1 334
fanfanito, играта за 500лв. е в приложението Л+.Ако го имаш трябва да можеш да заявиш участие( май ти беше от дискриминираните), вече уж не трябвало старт да се активира.
Благодаря, аз нямам лидл + Ми казвам аз, че не ме обича Лидл, ама..
В Т-маркет е много трудно да върнеш нещо какво и да е. Все пак съм успявала и прахосмукачка и апаратче за кръвно да върна, но това да ти сменят и изобщо..забрави. Но пък има там попадения и съм доволна от някои неща, то ми е близо поне и съм наясно. Там също са зле с промоциите, има такива, ама не отразява при касиера (те не са виновни, не им е въведено технически) Все трябва да се гледа и следи. Но е по-скъпо от Лидл хранителните определено, няма и разни засукани неща... Кауфланд не ми е удобен  и не ходя много, но ми е харесвало до Пирогов дето е . Преди тези дето закриха Карфур или как се казваше ми беше любим в Мол България и под НДК имаше редовно ходех, много добре зарадени, разни подправки интересни , бе всичко, всичко имаше в добрите им години, но що така...та той ми беше най-любим. От Билла също съм доволна , особено от месото, Фантастико и той с месото е добре само от тези два магазина зареждам.

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 15:15 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт