Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 992
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Пловдив
Кой беше хубавият зехтин от гръцката седмица? Оня от Каламата или...?

# 1 411
За другата седмица харесах и аз не малко неща.
Да кажа за подправката за пилешко, променена е и е доста по-хубава. Имахме стари запаси и определено има разлика.

# 1 412
Потвърждавам за подправката-сега е по-едра и се виждат зеленчуците и билките, преди по ми приличаше на стрито кубче бульон, ситна вегета...

# 1 413
Мистик, и от трите съм вземала, разлика не усещам, ма може и небзето ми да е загрубяло.
Който и да вземеш, няма да сбъркаш според мен.
Доволна ще останеш ..както казват..хм..гледачките на ръка Joy

# 1 414
Днес пак бяхме в Лидл и да похваля отново Пастървата ( снощи пекох) - прясна и вкусна.
Имаше намалена пушена сьомга и си взех за салатка.
От продуктите за вкъщи имаше мерителна кана с 30% отстъпка- взех я, че в другата къща нямам. Имате ли отзиви за нея? До сега само везна съм ползвала.
Търсих и органайзер за лост на гардероб- но късно се сетих и нямаше Sad
За другата седмица ще взема детската етежерка ( имах с голямата дъщеря) за малкото диване да събираме играчките

# 1 415
Похвалвам маринованите гърди, които бяха от петък. Вкусни са, сочни са, пекох ги на фурната, не съм гледала съдържанието.
От утре - само за хранителни отново.

# 1 416
От всякаква риба в лидл съм доволна.
Сега и ние хапнахме пъстървата Grinning

От детската етажерка се отървях с голям кеф. Явно обаче са много харесвани, защото за 5 мин след като я пуснах в олх, получих над 10 запитвания.
Продадох я и си отдъхнах ...

# 1 417
За мен е непрактична тая етажерка. Не е ли шкаф , чекмедже , не ми го хвали

# 1 418
Здравейте, следващата седмица има в Лидъл ръчен чопар, като този от тази седмица в Кауфланд.
Може ли, ако някой то е ползвал да сподели впечатления.

# 1 419
  • София
Кой беше хубавият зехтин от гръцката седмица? Оня от Каламата или...?
Да, пробвах и другите, но тоя ми допада най- много.

# 1 420
За мен е непрактична тая етажерка. Не е ли шкаф , чекмедже , не ми го хвали
Предпочитам я, защото тя е на 1 год и 4 мес и само рави по шкафовете. Надявам се като са пред нея да предизвика по голям интерес и да глсе заиграва повече.

# 1 421
И ти ще се заиграваш да чистиш прах от кутиите. Grinning
На третия ден са пълни с прах. Между всичките дребни джунджурии в кутиите Nerd

# 1 422
Днес и аз съм на риба. Имаше намалено филе от хек. За първи път тази сутрин имаше от промоционалното масло.

# 1 423
Ние сме без риба -исках филе сьомга голямото. Тц, никъде, никакво.
Хърватските кебапчета бяха хубави, нали?
Взех Кроасани с шоколад замразените - дано са хубави. Едвам ми намериха Бисквитите с корабчето XXL опаковка. Почнали да прибират каквото е от тази седмица в брошурата. За сведение не са извадили новите неща от утре, както правеха преди от обед още.

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 17:44 от Devil_Rose

# 1 424
И в Кауфланд още по обяд в неделя често пъти промоционалните неща са прибрани, с което ужасно ме дразнят, защото когато пътувам, точно неделя ми остава за пазаруване.

Общи условия

Активация на акаунт