Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 053
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 545
Ввче няма ли сушени сини сливи при ядките и сушените плодове??? Нали стана дума за тях тези дни, реших да взема за дъщерята...и нямаше при нас. Има стафиди джъмбо, но аз исках от сивите...
Имаше намалени пресни млека Верея на 92 ст- с изтичащ срок на годност. Взех 2 броя за крем карамел, кремчета и подобни...обаче и друг от семейството е взел още 4 бр 😆 Та дали серазваля точно веднага след срока на годност или...? 🤔🙂
Заредих със заквасени сметани колкото ми се носеха в момента, че съм пешеходец, тези дни ще взема още 😃 От любимите сардини в консерва, още няколко обичайнк неща и една суха паста за 1 ст (има на кого да я дам, иначе щях да пропусна). 🙂
Ползвай си смело млякото. Аз бях убедена, че Верея е истинско или поне прилично,но скоро опитах от забравена отворена бутилка "Верея чудно"отлежала повече от 2 седмици в хладилника и абсолютно нищо му нямаше на млякото. Смятай колко истинско мляко има вътре Grinning

# 1 546
Ввче няма ли сушени сини сливи при ядките и сушените плодове??? Нали стана дума за тях тези дни, реших да взема за дъщерята...и нямаше при нас. Има стафиди джъмбо, но аз исках от сивите...
Имаше намалени пресни млека Верея на 92 ст- с изтичащ срок на годност. Взех 2 броя за крем карамел, кремчета и подобни...обаче и друг от семейството е взел още 4 бр 😆 Та дали серазваля точно веднага след срока на годност или...? 🤔🙂
Заредих със заквасени сметани колкото ми се носеха в момента, че съм пешеходец, тези дни ще взема още 😃 От любимите сардини в консерва, още няколко обичайнк неща и една суха паста за 1 ст (има на кого да я дам, иначе щях да пропусна). 🙂
Ползвай си смело млякото. Аз бях убедена, че Верея е истинско или поне прилично,но скоро опитах от забравена отворена бутилка "Верея чудно"отлежала повече от 2 седмици в хладилника и абсолютно нищо му нямаше на млякото. Смятай колко истинско мляко има вътре Grinning

Нищо му няма. Аз бях забутала в дъното на хладилника едно жълто Верея. 5 месеца след срока на годност го отворих. Съвсем наред, нито мухъл, нито нищо... Много е “истинско”.

# 1 547
Върнах шевната машина без проблем. Благодаря на всички, които отговориха. Въпросът генерално беше дали мога да я върна с касов бон.

# 1 548
A ти какво не й хареса на машината? Питам, защото тук я чакаха едва ли не с години да бъде заредена. Ако става въпрос за същата.

# 1 549
Истинско км само ако ти си го квасиш, всякакви кофички съм държала по 4-5 месеца, след изтичане на срока ...отваряш, облизваш и така "прекрасно" истинско км

# 1 550
Leona, marinadр, дано нищо да му няма  а прясното мляко докато го изконсумираме. 🙂 За кисели млека не се притеснявам, обикновено си траят когато за запечатани...Ако имах място във фризера, щях да пъхна някоя опаковка, но няма как.
Забелязах микс броколи при замразените зеленчуци. Или е нов, или за мен е нов 😄 Скоро не съм оглеждала подробно замразените.
Но Забелязах даже и зелен фасул на РС- не се вижда обаче сортът, от нашенският с плоските шушулки ли е? 🙂

Тези сладоледи се одобриха вкъщи (аз не съм опитвала), не мога да обърна снимката:

# 1 551
Долче, ако в микса с броколи има карфиол и моркови-имаше го и преди, сега май му е сменена опаковката. Вкъщи най-вървежен е задушен с масло или запеканка+бекон и кашкавал.

# 1 552
Да, Дени, помня, че го имаше и преди с друга опаковка. После обаче беше изчезнал (поне при нас) и чак сега забелязах, че пак го има. Затова се изразих, че е "нов". 🙂 И ние го обичаме и ще взема скоро да си направим. 😍
Скрит текст:
Онези съдове в Кауфланд ПАК не ги заварих...🤪  

# 1 553
Гел химикалките какво представляват?

# 1 554
Върнах шевната машина без проблем. Благодаря на всички, които отговориха. Въпросът генерално беше дали мога да я върна с касов бон.

Генерално - можеш да върнеш с касов бон ако не са минали 90 дни.
Ако са минали - можеш да върнеш ако лидл се съгласи, защото след тези 90 дни не е длъжен да ти върне парите. Длъжен е само да я приеме зя ремонт.

Така и не каза кога е купена машината.

# 1 555
Сушени сини сливи без костилки от поне 4-5 месеца няма. И тогава се коментира и още от тогава дори не ги търся 🙁

# 1 556
Долче, снощи ги гледах онези съдове и се чудех дали ми трябва. Не знам дали си в София, в Х. Димитър беше пълно с тях.

# 1 557
Не е в София. И при нас в Борово имаше голямо количество, но с тези цени на доставка, не е изгодно да й се изпраща.

# 1 558
  • София
Коя риба хвалехте скоро? Освен сьомгава пъстърва друга риба не съм взимала, а ми се иска да сменя малко.

# 1 559
Коя риба хвалехте скоро? Освен сьомгава пъстърва друга риба не съм взимала, а ми се иска да сменя малко.
Аз харесвам и пъстървата, лаврака също.
Сьомга и Ципура също съм купувала и с това се изчерпва моя опит с рибите в Лидл

Общи условия

Активация на акаунт