Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 046
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 590
Те по принцип за какво се ползват, има ли нещо специфично?
Освен размера, нищо друго... в случая споменаха, че са ароматни... банани като банани.
Точно!
Демек ако търсите друг размер тези няма да са подходящи:grinning:
Наличието на аромат надали ще компенсира другото Grinning

# 1 591
  • Козлодуй
Аз се оплаках чрез приложението, че не ми е отчело купоните вчера иначе си дойде участията в лотарията и дигиталната бележка но купоните си седят макар да ги бях активирала преди да тръгна на пазар и те ми изпратиха ваучер за 5 лева - много съм поласкана направо не мога да повярвам - за първи път се оплаквам и не очаквах да отговорят Simple Smile

# 1 592
Има ли вече изтеглени печеливши от играта със сметка над 25 лв.? Нещо ми се върти спомен, че на 23-ти август трябваше да бъде първо теглене...

# 1 593
Още вчера бяха публикувани , тук никой не се похвали 😞
Скрит текст:
Седмица 1

Паулина Пенова 359889xxxxx29
Георги Георгиев 359887xxxxx61
Мила Гатева 359896xxxxx26
Asen Stanoev 359889xxxxx94
Таня Петрова 359896xxxxx00
Иван Пашов 359896xxxxx48
Стефан Апостолов 359893xxxxx79
Бойка Теохарова 359887xxxxx06
Милена Иванова 359885xxxxx50
Андон Петков 359877xxxxx15
Пенка Петрова 359895xxxxx15
Цветелина Басмаджиева 359877xxxxx74
Йорданка Неделчева 359878xxxxx90
Цветан Гаджовски 359887xxxxx74
Пирин Андреев 359888xxxxx40
Петя Гогева 359887xxxxx92
Славка Иванова 359882xxxxx60
Мирослав Михайлов 359888xxxxx55
Айгюн Мехмед 359888xxxxx65
Ивайло Димитров 359883xxxxx12

# 1 594
Няма мА...

# 1 595
  • Козлодуй
Тъкмо гледах в сайта от компютър и няма и помен от лотария - само в приложението ли е това - леле ами хората които нямат приложение и пак правят големи сметки

# 1 596
… не могат да участват и ги подтикват да ползват затова Лидл +.
И “мене ме нема в целата схема ” - знаех си, че дори и 10 участия да имам е все тая, затова и не им се жалвах за пропуснатите 3 участия миналия понеделник заради умния старт бутон.

# 1 597
  • Козлодуй
На мен продавачка ми каза за този старт бутон Simple Smile

# 1 598
На мен продавачка ми каза за този старт бутон Simple Smile
Това вече е интересно. Не че нещо, само за яснота на обявените им условия си говорим 😉.
Скрит текст:
В списъка има ли Пенко, или Иван ли беше вечния печелещ … 😂.

# 1 599
Тъкмо гледах в сайта от компютър и няма и помен от лотария - само в приложението ли е това - леле ами хората които нямат приложение и пак правят големи сметки

Цялото приложение е доста несправедливо към всички клиенти, които следва да бъдат според мен равнопоставени за намаления, лотарии, бонуси.
Да следиш дали на касата ти е прочетен кода, дали ти е активен купона, дали ти са отчетени актуалните намаления вкл и 30 %, дали този купон е валиден за всички магазини,за кой ден, за кой час, то пък няма в наличност рекламираните стоките ......., и накрая печелиш вафличка за 1ст, която я няма налична! Пазарът трябва да е удоволствие!
Здраве да е!
Оставам без коментар огромното клиентско търпение!

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 19:01 от Tony Maria 22

# 1 600
...., и накрая печелиш вафличка за 1ст, която я няма налична!

E, аз днес ударих "голямата" печалба. Сладолед 1 кг, от 4,49, на 2,49. Предния път - солетки от 29 ст. на 1 ст., цели 28 стотинки съм на плюс.....хахахахха

# 1 601
Здравейте! 🙂
Някакви отзиви за,, говорещият кантар '' от вчера в брошурата (стр. 31)? 🤔
Някой ако го има, нека обясни с какво е по-различен от другите лидълски?!

Днес го взех, но още не се престрашавам да се кача JoyJoyJoy

# 1 602
Не се оплаквайте от приложението де...по-добре от 1 стотинка намаление в магазина (имало е и такива "намаления" по етикет) 😂
Купих си вчера от Пепко много хубава силиконова шпатула. На цена на каквато бяха лидълските с бамбукови дръжки. Да де, ама пепковската е с дървена дръжка. Да не говорим, че имаше бройки с пукнато дърво и избирах сума ти време, ама след като я измих тази дървена дръжка...започнаха да стърчат едни като трески. Преди това беше идеално гладка. Как разбрах, че стърчи нещо ли- ами, веднага тръгнах да подсушавам както е според инструкциите и се оказа, че нещо дере по микрофибърната кърпа. Точно като фини трески е на пипане. Въпросът ми е...има ли в Лидъл някакъв продукт, може би подходящ лак за дърво? Снимка? Да я обработя тази дръжка, че да не ме дразни на пипане (отделно, че не искам невидима треска' да ми се забие в пръста)...Или после този лак ще се напуква и ще пада на люспи??? Все пак ще се готви с тази шпатула, няма да я ползвам само за сладкиши и студени неща...🤔
Имаме говорещ апарат за кръвно. Онзи ден си мерих кръвното с друг лидълски апарат (за китка)- ами, чаках го да ми заговори, толкова неестествено беше, че нищо не казва! 😆 Свикнала съм другият да говори...

# 1 603
  • Майничка
Dolce miele, по-скоро я поостържи с фина шкурка и я омасли с малко зехтин. Аз имам едни тънички дървени шпатулки от Орешак, взех ги по 50ст. бройката и така процедирах. После, в процеса на готвене и миене, се загладиха.

# 1 604
Dolce miele, по-скоро я поостържи с фина шкурка и я омасли с малко зехтин. Аз имам едни тънички дървени шпатулки от Орешак, взех ги по 50ст. бройката и така процедирах. После, в процеса на готвене и миене, се загладиха.
Знам ли...тази дръжка беше идеално гладка преди да я намокря. Най-хубава избрах в магазина, най-гладката 😆 За първи път ми се случва да щръкнат трески...При всички случаи ще трябва някакво използване на шкурка, дано само да не започне още да се рони. Омасляването с каква цел е, после не седи ли мазно на пипане, не гранясва ли мазнината?

Общи условия

Активация на акаунт